Боя за коса - blond 23! Летни сирени

• 101 566
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
  • в 1001-та нощ
първата и третата са т.нар суперизсветляващи, първата е най-светла - към златисто, последната е силна колкото първата, но прави по-сиво-пепелно; втората е по-слаба от първата и третата

за мен първата е най-добрата непроф. боя за светло русо- млечно-златисто (като на Гала) - последните години ползвах нея - преди да започна с професионалните и ако трябва да ползвам непроф. ще ползвам пак нея  Peace
Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet Ей това се казва отговор, много, много ти благодаря, Алена, значи смело да купувам първата боя...а аз си мислих, че стои жълта  Blush  ooooh!

ами на мен косата ми е доста тъмна и не съм ставала жълта, напротив  Peace - като цвета на Гала ставаше, но косъмът ми не е твърд и дебел и явно подаатлив - по-лесно става - без проба няма да мине и всеки си намира своята боя

можеш да пробваш на някой кичур отвътре и не забравяй да си направиш теста за алергия - защото не е до това колко е хубава боята, а до индивидуана непоносимост  Hug

от последната боя бях станала, като сива мишка  Crazy но ако ти е тъмен пигмента - може да ти е добре

все пак - е по-добре първо да опиташ с първата и ако ти жълтее и с третата на следващия път  Peace

# 76
 Hug Права си за индивидуалността.
За алергия да чукам на дърво нямам, то аз в момента съм с третия вид (цвят) с него се боядисвам последните месеци, ама от там, откъдето го купувам свърши и сега намерих другите на сметка, та реших да сменя, пък съм и от тези, които еднаквостта ги дразни  hahaha  ще видя какво ще стане...със сигурност вярвам, че няма да е като последната Палете, от която буквално станах лилава  Crazy

# 77
Аз съм подстригана и имам нова боя за похвалване  Mr. Green

Алфапарф си взех инцидентно и съм страшно доволна !!

Корени  - 11.21 + 0 SP   Съотн. 1:1
0 SP се прибавя в боята за да подсили изсветляването  до 5 тона

Дължини - 11.00

Стана страхотно, косата ми е мека и лъскава, а цветът естествен Simple Smile
Снимки след малко.

# 78
  • София
Фрики чакаме   Naughty
аз след малко отивам на фризьор и се чудя да продължа ли с 10 или да  ме намацат с 12  или пък да сложи повечко коректор или направо от ash цветовете  newsm78 (лонда профешънъл )

# 79
  • в 1001-та нощ
anny_  Hug  лилава няма да станеш със сигурност  Hug

щом пепелната боя те прави добре - тя и матира, за разлика от първата, което ме навежда на мисълта, че ще е хубаво да матираш накрая - с коректор, шампоан, балсам, мже би - най-лесно ще е с шампоан, защото ще се разнесе по-равномерно - първо с по-малко количество - да не объркаш нещо и без да стоиш много - просто измиваш, а после поддържащо  Peace

иначе може да ти жълтее/оранжевеее  Peace

# 80
# 81

Много ми харесва цветът ти! Поздравления за чудесния резултат!  Heart Eyes

# 82
След обезцветяване доста често косата става рижа и точно понеже се получава този риж цвят, е най-добре да се използва пепелна боя след това.
Според мен ако си сложиш пепелна боя ще е по-добре. Първо се отърви от рижото и после мисли за оттенъци.
Златистите цветове изглеждат по-тъмни от пепелните, а златистото ще засили рижото в косата ти.

Rolling Eyes Защо ли си мисля, че е точно обратното.... според мен пепелявото "убива" светлината и затова изглежда по-тъмно... но не споря  Peace лично мнение...

Иначе след последните кичури, косата ми /по-точно цветът/ изглежда много добре, изсветля като цяло и стои русо. Харесвам се.  Grinning
И понеже съм все вързана, нямам подходящи снимки, които да постна... но в скоро време /като намеря време  Blush/, ще се снимам, за да ви покажа резултата.  Peace

# 83

За мен пепелните цветове изглеждат по-светли от златистите.  Simple Smile

Сравнете 10/1, 10/16, и 10/3. Разликата е доста голяма, а всичките са десетки.

10/3 e златистото
10/1 e пепелното
10/16 e пепелно смесено с виолетово.

На една обезцветена коса, която е рижа, не е много разумно да се сляга златиста боя....аз също не желая да спора, а изразявам личното си мнение.  Peace
Всеки сам да си преценява!  Simple Smile

# 84
  • София
Фрики много добре се е получило
ето ме и мен малко променихме цвета предих бях с 10,  а сега с 10.81
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/264885_1015021343 … 485_6674553_n.jpg (от тъмната коса съм се изсветлявала с кичури затова има леко преливащ се цвят )

# 85
lepidopteria, сега само с боя ли се боядисваш?

# 86
  • София
B & C да само с боя , единствено 2 пъти правих кичура за да ми се изсветли косата и след това само боя http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/76651_46322200855 … 910_3608588_n.jpg  (преди- боядисвана)

# 87
B & C да само с боя , единствено 2 пъти правих кичура за да ми се изсветли косата и след това само боя http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/76651_46322200855 … 910_3608588_n.jpg  (преди- боядисвана)

Браво!  Simple Smile
Ти с коя боя се боядисваше?

# 88
  • София
последните 3 боядисвания са ми с Londa professional , 2 пъти - 10 и сега 10.81

# 89
Фрики много добре се е получило
ето ме и мен малко променихме цвета предих бях с 10,  а сега с 10.81
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/264885_1015021343 … 485_6674553_n.jpg (от тъмната коса съм се изсветлявала с кичури затова има леко преливащ се цвят )
мноого ми харесва   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт