Седмокласник балове реди, а мама за Наречен дано се вреди

• 48 099
  • 714
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Здравейте мами!
Вече мина напъна, сега правите сметките а  Joy
Има ли тук линк към баловете от страната?
Интересува ме момче с 35,411 влиза ли в СМГ?
Благодаря!
newsm74

# 286
Изказвам благодарността си на всички участнички и участници във форума,
които допринесоха с информация, мнения, препоръки и насоки за ориентиетирането на
всички майки и татковци на седмокласници/седмокласнички - кандидати за прием в 8 клас.
Вече сме на финалната права.
Желая успех на децата, а на всички вас родители и учители - кураж!

# 287
Здравейте мами!
Вече мина напъна, сега правите сметките а  Joy
Има ли тук линк към баловете от страната?
Интересува ме момче с 35,411 влиза ли в СМГ?
Благодаря!

Знаточкаааа, Знаточка  Hug
Тъй като ни изостави сами във вълненията ни таз година Rolling Eyes Mr. Green Laughing
Дет се вика дай боже всекиму такъв бал!
Ще влезе и още как в СМГ ( пък ако не го вземат, аз ще му кажа къде да иде  Joy hahaha Joy)
Виждам девойките вече са те упътили - но в първия пост има списък на гнездата и датите за различните етапи.
Забравих да благодаря на Албенка за помощта!   bouquet Благодаря АлбенкоHug

Честито официално завършване на децата!
Да са здрави и дано всеки намери това, което търси в новото училище!
Peace

# 288
  • София
Честито на завършилите седмокласници!  bouquet
Пожелавам на всички да осъществят желанията си!
Весела ваканция,заслужиха я децата!

# 289
Благодарности и от мен за оказаната помощ и полезната информация.
Аз се надявам утре да подадем документите.

# 290
  • out of space
Хора, може ли да ме ориентирате къде мога да намеря списък на училищата в София и какви профили има?
Нещо гугъла само ме разиграва....

# 291
  • София и там където не се пуши
Хора, може ли да ме ориентирате къде мога да намеря списък на училищата в София и какви профили има?
Нещо гугъла само ме разиграва....

В сайта на РИО - Прием след ...... клас и после в дясно ще ги видиш

# 292
  • In transit
Днес ходих до нашето у-ще "майка"-"Цар Симеон"Варна  и взех заявление .Изглежда  малко по -различно.Ако някой има желание мога да го кача (ако ми помогнете ,защото незнам как  Laughing)Между другото раб.вр. е от 9.00-17.30 без съб. и нед.

същото е заявлението, преди два часа го подадох в същото училище. Беше много спокойно, имаше още 2 деца освен нас, жените бяха изключително любезни, много съм доволна

# 293
Здравейте мами

и деца  Joy

подадох заявлението и да обменя опит с вас:
1. Може да си го разпечатите и подпълните на компютър
2. не е необходимо детето да е с Вас/ моето беше подписало разпечатаното заявление/
3. копие от удостоверението и служебната бележка+оригиналите за да напишат вярно с оригинала, и бележника.
4. Както пише в темата : кодовете се подпълват от служителите в училище гнездо.

Успех на Всички!

# 294
А защо искат и бележника?!

# 295
  • гр. София

(а кто се замисля в последната седмица няколко човека ми казаха, че в така мечтаната френска гимназия има много наркотици... и много, ама много трябва да внимавам...)

Та започвам да се обърквам.....  newsm78

Момичета,недейте така! Stop
Моят син вече втора година учи във въпросното у-ще и поне за сега тази дума наркотик не ни е позната.Вярно ,че всичко е много индивидуално,но не се поддавайте на синдрома"една позната ми каза".....

Успех на всички ви желая!

Последна редакция: ср, 15 юни 2011, 16:41 от ellytza

# 296
Дъщеря ми е в 10-кл в 9 ФЕГ и освен, че не познават наркотиците, се оказа че не познават дори цигарите... От класа им пуши само едно момиче... Отгоре на всичко около 2/3 от класа им са спортисти... Наркотици има и в кварталната градинка, така че ако ние ни ги контролираме и говорим с тях и те нямат акъл в глават си, то...

Последна редакция: ср, 15 юни 2011, 16:36 от dkostowa

# 297
  • София

(а кто се замисля в последната седмица няколко човека ми казаха, че в така мечтаната френска гимназия има много наркотици... и много, ама много трябва да внимавам...)

Та започвам да се обърквам.....  newsm78

Момичета,недей те така! Stop
Моят син вече втора година учи във въпросното у-ще и поне за сега тази дума наркотик не ни е позната.Вярно ,че всичко е много индивидуално,но не се поддавайте на синдрома"една позната ми каза".....

Успех на всички ви желая!
Да ,не се връзвайте на такива твърдения... Peace  Ако в по-престижните училища картинката е такава  като описаната, то каква би била в останалите, в които учениците нямат какъвто и  да е  интерес към учението и запълват времето си с "по-забавни" неща.. Да, най-вероятно употребата на нароктици се среща и сред  отделни ученици на НЕГ, ФЕГ, АЕГ, СМГ, НПМГ, НГДЕК и т.н, но не е масова практика за нито едно от тях.

# 298
Съжалявам нямах нет ,2 стр. но видях по-горе Mikkey беше писала че е същото .

# 299
  • София
Дъщеря ми е в 10-кл в 9 ФЕГ и освен, че не познават наркотиците, се оказа че не познават дори цигарите... От класа им пуши само едно момиче... Отгоре на всичко около 2/3 от класа им са спортисти...

newsm10 Такава среда наистина е страхотна!

Общи условия

Активация на акаунт