Седмокласник балове реди, а мама за Наречен дано се вреди

• 48 037
  • 714
  •   1
Отговори
# 600
  • Там, където ме обичат
В сайта на РИО излиза със сигурност Peace

# 601
  • София и там където не се пуши

1.В училището гнездо,където детето е подало документи?

3.В училището,в което е прието детето ?

Това е отговора.

# 602
  • Пловдив
не съм  съгласна, че нямаме работа в училището, в което детето е учило до момента - от там се взима т.н."отпусно", което е нужно за записване в новото училище.

# 603
От две години това се прави по служебен път за София, друг е въпроса, че не става съвсем така, а разкарват хората.

А ние говорим за списъци, не работа в училище.

Иначе редът е следния -  Записва се в новото училище, отива се в старото дава се бележката от новото. В старото ти дават нова бележка с която отиваш в новото. 

# 604
  • София
Благодаря на тези,които ми отговориха!

От две години това се прави по служебен път за София, друг е въпроса, че не става съвсем така, а разкарват хората.

А ние говорим за списъци, не работа в училище.

Иначе редът е следния -  Записва се в новото училище, отива се в старото дава се бележката от новото. В старото ти дават нова бележка с която отиваш в новото. 

Т.е напред назад...
Е добре де без отпускното можеш ли да се запишеш в новото училище?

# 605
Даа, записва се, после останалото.

Дори за хората от други населени места  може да им дадат отпусно преди да се запишат.

Много напред минахме с уроците   Joy . Нека мине 24-ти.

# 606
  • Пловдив
Имам чувството, че всички го бленуваме тоя 24-ти и от напрежение само"преговаряме" уроците, ама се налага да почакаме още някой и друг ден. Желая  на всички уравновесена седмица ( доколкото ни е възможно - нали сме кандидатки вкупом за Наречен) Mr. Green

# 607
  • София

Много напред минахме с уроците   Joy . Нека мине 24-ти.

Защо да сме напред с уроците?Ей го къде е 24-ти,има няма четири дена.А и току виж РИО приятно ни изненадало като изнесе първо класиране по интернет още от предния ден,както се случи с оценките.

# 608
Мили хора, днес ми е денят за поход до гнездото и до ТУЕС. А девойката реши да пренарежда желания. Уж четох, но не ми стана достатъчно ясно едно - ако паралелката, която ни е първо желание, бъде закрита, какво става? Детето се класира по второ желание още на първо класиране? Или изпада от класацията и отива на второ? Дъщеря ми иска да учи корейски, но паралелката се открива сега за първи път и ако няма достатъчно желаещи, а сме я записали като първо желание, ще провалим ли всички други желания? Бях решила, че рискът си заслужава, защото детето твърдо и категорично си иска корейски, а преди минути заяви, че по-добре испански, вместо да изпадне от класирането въобще. И се шашнах.

# 609
Няма да изпадне, но все пак се обади в РИО да питаш. Ще я класират на второто място.

# 610
Няма да изпадне, но все пак се обади в РИО да питаш. Ще я класират на второто място.
Чета Наредба 11 и намерих следния текст; "Когато след трети етап на класиране записалите се ученици са под норматива за минимален брой ученици, началникът на РИО ги насочва по реда на следващите желания към друга паралелка, в която има незаети места". За мен това значи, че детето се класира за корейския, записва се, минава второ класиране, минава трето и хоп! - няма деца - заминава където има свободни. Пък след трето си мсиля, че ще има свободни места само в по-нежеланите училища... Отивам в гнездото, питам, мисля и ако трябва, ще мисля до утре...

# 611
  • София
...
Защо да сме напред с уроците?Ей го къде е 24-ти,има няма четири дена.А и току виж РИО приятно ни изненадало като изнесе първо класиране по интернет още от предния ден,както се случи с оценките.

През 2009 г. РИО изнесоха съвсем навреме (по обяд, ранния следобед) класациите в сайта си.
През 2010 г. това се случи доста по-късно - през следващите дни, а майките ходеха до гнездата като на някакви стени на плача да търсят номера на детето си.

Е, тази година е предизборна и горещо се надявам всичко да е чики-чики навреме в сайта  Peace

# 612
  • София
Сандалке, скъпа, още да не си сънена Heart Eyes Hug
Резултатите от първо класиране миналата година си излязоха съвсем навреме- на 24-ти в 17 часа.
Добрият вестоносец тогава беше Ironic. Hug
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=506544.msg15550643#msg15550643

# 613
  • София
Така ли беше? Може и да съм сънена  Laughing Laughing Laughing

Спомням си, че проверявахме по снимани списъци от гнездото, поне аз. Може би съм изпуснала оригиналната проверка в сайта н РИО  Joy

Значи, и тази година всичко ще е наред, няма как да е другояче  Peace

Ахаааа, СЕТИХ СЕ! Статистиката с мин/мах балове бяха забавили, това беше много желана информация за всички, които искаха да отидат на 2-ро класиране!

already, что-то с памятью моей сталооо..   Mr. Green

Последна редакция: пн, 20 юни 2011, 10:52 от Sandalka

# 614
  • София
Сандалке, скъпа, още да не си сънена Heart Eyes Hug
Резултатите от първо класиране миналата година си излязоха съвсем навреме- на 24-ти в 17 часа.
Добрият вестоносец тогава беше Ironic. Hug
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=506544.msg15550643#msg15550643

Joy Joy Joy

Е-е-е детективке развесели ме подобаващо като за начало на новата седмица!!!

Общи условия

Активация на акаунт