Като отида до леглото и ми се усмихва

Милото зема лаптопа за нощтна

Бюрокрацията си е бюрокрация по цял свят, виждала съм простотии и в Англия и в Германия, но такова чудо като тука.....
Идея си нямам какво ми е, освен че ми е отпаднало, друго нищо ми няма...и не знам дали да кърмя. Извадих замразената кърма, пих парацетамол и чакам 
За съжаление аз не знам дали можеш да кърмиш и хич дори не съм се замисляла ако ми се случи на мен какво да правя, като нямам АМ вкъщи:) Но сега за морето освен да взема за всеки случай!
До Четвъртък да си ОК
Каквито и успокоителни думи да напиша, ще е излишно ... Прегръщам те силно 
обади се в НОИ да питаш ... а това с изискването осигуровките от работодателя да бъдат внесени, е предната дискриминация
ами ако не бъдат внесени какво се случва с майките, които разчитат на тези пари
нямам думи просто 
аз използвам на Мам - мъничка е и е най-обикновена
колкото до въпросчето за водата - предлагам всеки ден между храненията, но пие само като сме навън, особено ако пътуваме - пие много, но никога не е изпивал повече от 50 милилитра
имай впредвид, че се кърмим на поискване 
добре дошла на новата мама!
Надявам се да има начин да го отстранят. Повече няма да повдигам въпроса 
и съм доволна.
и съм доволна.
и ние цокаме толкова за цял ден

Нямам никакви претенции за заглавието, каквото изберете, просто уточнявам!

и аз да се оплача
Вики болен и по цял ден само хленчи и мрънка, ЙО не знае какво иска и аз вече съм тотално на ръба
по цял ден и нощ главата ми бучи, няма вр за сън- едното като заспи другото трака с играчките, другото като заспи, пък първото решава да яхне метлата
парите никак не стигат покрай тази кабелна
и съм все с високо кръвно. оня ден ревах цял час от нерви

Много ми харесаха думите на Хепи, друго няма какво да се каже 
Опитвам се да му набия в дебелата глава, че работата никога няма да свърши и трябва да си открадваме по малко свободно време, ама кой ли те слуша...
Мисля, че ще се получи добре и с картофа и няма да стане като лепило!
После ако се сетя!