La Redoute.fr - 198 - В очакване на намаленията!

• 51 794
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Моля ако някой знае дали сутиените на триумф си отговарят на размера за гръдна и чашка т.е. за гръдна 110 кой размер трябва да избера

# 616
Бебешондел   bouquet
Мерси, поръчвам ги Simple Smile

# 617
Моля ако някой знае дали сутиените на триумф си отговарят на размера за гръдна и чашка т.е. за гръдна 110 кой размер трябва да избера
Ако имаш Триумф у дома - погледни му етикета - има по френска, английска , немска и т.н номерация.
Ако нямаш  - френската номерация - 15 см и същата чашка отговарят на българската номерация/
Например 110 по фр =95 по бг (чашката е същата).
И все пак всеки модел си е различен....

# 618
  • Варна
Да ви питам тези боксери размер 174/180 на кой размер мъжко ще отговарят  newsm78
http://www.laredoute.fr/vente-boxer-enfant-garcon-%28lot-de-3%29 … =3&pos=34_a_n

# 619
Да ви питам тези боксери размер 174/180 на кой размер мъжко ще отговарят  newsm78
http://www.laredoute.fr/vente-boxer-enfant-garcon-%28lot-de-3%29 … =3&pos=34_a_n
аз мисля че по ръст, ако не много дебел, сама искам да набута в те мъж ми Joy

# 620
Момичета, кога имаше смисъл пак от "дебнене"? Rolling Eyes По спомени имаше интересни неща при отварянето на сайта ...Сутрин около 5.30 ч. ли беше, или греша?  bouquet

# 621
  • Sofia

Не знам за тези, но досега детските гащи/боксерки, които съм купувала са все умалени, аз не бих рискувала с тези за мъж.

# 622
Момичета, кога имаше смисъл пак от "дебнене"? Rolling Eyes По спомени имаше интересни неща при отварянето на сайта ...Сутрин около 5.30 ч. ли беше, или греша?  bouquet
Понякога е отварял и в 3:30, по-често 4:00-4:30  Wink
Май пак ще слагам алармата  Laughing

# 623
Понякога е отварял и в 3:30, по-често 4:00-4:30  Wink
Май пак ще слагам алармата  Laughing
Аз си спомням,че на предното намаление пуснаха2-3 нощи и в 24.00часа.

# 624
 Да дебнем за чаршаф чета Joy Joy Joy В 3: 30 отваряха зимата .

# 625
здравейте

знаете ли дали мога да платя с кредитна карта, издадена от чужда банка

и не е на името на получателя

благодаря

# 626
  • София
здравейте

благодаря

Коя чужда банка Rolling Eyes За името на картоносителя и купуващия-няма значение.....той, Разкоша, ако знаеше hahaha

# 627
здравейте

благодаря

Коя чужда банка Rolling Eyes За името на картоносителя и купуващия-няма значение.....той, Разкоша, ако знаеше hahaha

ами австрийска банка, не е българска. имам стар акаунт, не съм пазарувала сигурно от 2 години, а картите, с които съм плащала, не помня 1 или 2, вече ги нямам. и друга българска нямам. а искам да пратя поръчка към майка ми в бг

# 628
  • София
здравейте

благодаря

ами австрийска банка, не е българска. имам стар акаунт, не съм пазарувала сигурно от 2 години, а картите, с които съм плащала, не помня 1 или 2, вече ги нямам. и друга българска нямам. а искам да пратя поръчка към майка ми в бг
Предполагам няма да има проблем,но такъв може да има, ако сте плащала с 2 карти на този, същият акаунт Peace Аз, преди месец платих с трета карта на акаунт, не знам какво стана, но успях Rolling Eyes
Просто, може да се наложи да правите нов акаунт Peace Иначе, няма логика да има проблем при плащането Wink

# 629
  • Пловдив
мислите ли, че количките на куини ще ги намалят повече, тази която съм харесала е на 30% сега, преди с код ми се получаваше на 25%, май няма много смисъл да искам повече?
аз главно това съм харесала плюс на смарт трайк едно колелце и то е намалено с 25 % и да се надявам ли на по-смели намаления за тези марки?
 Whistling

Общи условия

Активация на акаунт