La Redoute.fr - 198 - В очакване на намаленията!

• 51 794
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Момичета, Hug
Моля за оразмеряване! За мъж с талия 91 и ханш 106, кой номер бермуди и панталони трябва да се поръча?
благодаря предварително!  bouquet
На моя мъж с талия 93 и ханш 108 му взимам размер 44 от ЛР.

# 286
Дай и аз попитам преди намаление - для мъж с дънки 30 какъв номер да взимам?
А дънките по коя номерация са? По българската, украинската или френската?  Laughing
Наистина ли очаквате някой да гадае и предполага как да отговори на подобен въпрос??
Мдаа, а и какъв номер от кое - дънки, панталони, гащи?
Момичета без нерви   bouquet
За това и питам преди намаление, за для не преча на други избира стоки.
Извинявам се че не дадох нито един отзив в сайта а вече имам смелост задава въпроси, но няма получине поръчки още, извините меееееееееееее, какво да правяяяяяяяяяяяяяяяя

А ако сериозно - украински дрехи не купувам за това не знам какъва там номерация, а мъж е българин, но също няма нито едни дънки български (ако изобщо такова существува)
Номерация е...ами нещо английско, те номера кои пиша 30W/32L - някак си така - талия 80 см

И не трябва така ядосвате се, кога имам с какво да споделя и дам отзиви винаги давам (ако не вярвате прочетите в други теми, за сайтове от кои поръчки получах вече)  hahaha

# 287
  • Пловдив
За нормално тежащи деца, си отговарят. Маме, извинявай Simple Smile. Ако има коремче, твърдо по-голям. Ние сме по 84-5см, 11 кг и 86 са ни добре долу, за горе си позволявам и 92 от някои неща.

Всичко е до структура.....

Така си е, много си зависи от детето.
Синчето е ... последно беше 84см, 12кг и половина. Няма коремче. Даже ги пристягам доста панталончетата.
Според мен си отговарят на ръста.
И в тази връзка да ви подкрепя,като се"оплача" какво да кажа за моя синковец дето е на почти 4 г,май около 108 см,ама 16 кг....познайте,носим си бермудите 94 размер,да не говоря за комплектчета тениска с памучните бермудки дето и тях носим,а са ни размер 86  ooooh! ама да"похваля" материята. Ето тези http://www.laredoute.fr/vente-bermuda-enfant-garcon.aspx?product … e=1&pos=3_n_n и тези http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-popeline-craquante-enfant … =1&pos=tg_n_n не са мръднали. Само че като се сетя колко съм навзела и 102 и 114 май ще има да носим поне още две лета  Mr. Green
И сега да подкрепя Евка и да помоля за по смислени постове.Честно да ви кажа като се сетя какво става с темата по намаленията и вечер ме е страх да вляза че се ужасявам колко страници имам да чета  Peace За сега добре тръгваме,но......... newsm78

Номерация е...ами нещо английско, те номера кои пиша 30W/32L - някак си така - талия 80 см

И не трябва така ядосвате се, кога имам с какво да споделя и дам отзиви винаги давам (ако не вярвате прочетите в други теми, за сайтове от кои поръчки получах вече)  hahaha
Моя мъж е с талия 82,дънки тук 31 размер,от Ларедут има номер 40,е има едни дето са му големи,но и поне 5-6 чифта,които са му идеални.Като правило +10  Peace
Тук нали не мислиш че има някой с толкова свободно време че да ти следи постовете по другите теми,а и какво ни интересува,не ги разбра момичетата искаха да си по конкретна,обикновенно даваш-талия и ханш и така се оразмерява  Hug

# 288
  • София
Вишенка, щом носи дънки 30 номер, от Ларедут 40 номер взимай Peace
Правилото е + 10.

Сис, и моята солета така ooooh! Тамън му станаха на талията панталоните, но му станаха къси Laughing На 4 години е и 4 месеца......ами 14кг е hahaha

Последна редакция: пн, 20 юни 2011, 23:42 от nanu4e

# 289
  • София

Момичета без нерви   bouquet
За това и питам преди намаление, за для не преча на други избира стоки.
Извинявам се че не дадох нито един отзив в сайта а вече имам смелост задава въпроси, но няма получине поръчки още, извините меееееееееееее, какво да правяяяяяяяяяяяяяяяя

А ако сериозно - украински дрехи не купувам за това не знам какъва там номерация, а мъж е българин, но също няма нито едни дънки български (ако изобщо такова существува)

И не трябва така ядосвате се, кога имам с какво да споделя и дам отзиви винаги давам (ако не вярвате прочетите в други теми, за сайтове от кои поръчки получах вече)  hahaha
Че къде видя нерви?
Все още сме спокойни.  Mr. Green
Моят пост не беше насочен персонално към теб, написах точно това, което имах предвид.
Не знам имаш или нямаш поръчки, нито какви дрехи носите, но когато някой пита за оразмеряване е добре да посочва реални мерки: Талия, Ханш, Гръдна обиколка и други такива подробности...
Всичко останало е въпрос на въображение!

# 290
Здравейте, искам да попитам нещо понеже за първи път поръчах от Ларедут преди десетина дни. Днес влязох и поръчката ми е преминала на последната 7-ма стъпка, та и от там въпроса ми - това значи че е доставена на френския адрес или че е изпратена?

Благодаря предварително

# 291
Доставена е на френския адрес.

# 292
Нещо много нервно го раздавате, и то още преди намалението. Я поемете въздух дълбоко..
Защо така й се нахвърлихте? .
Момичето не е българка. Написала си е в подписа - рускиня е. Не можем ли да бъдем поне малко по-толерантни?
Тя полага усилия да се научи да чете и пише на български и пита най-културно. Аз, дето дума руски не разбирам, от първия път, в който прочетох поста й разбрах какво иска да каже.
Просто можеше да й се отговори, както на хилядите, дето са питали в тази тема през годините и както им е било отговаряно.
Между другото, Вишенка пише и в темата за Асос, където я приемат доста по-приветливо и по-дружелюбно.
Не ви прави чест, съжалявам. И си позволявам да напиша този пост, защото и предишният път, когато тя пак попита нещо на разваления си български, пак се намери някой да я заяде.

# 293
  • София
Нещо много нервно го раздавате, и то още преди намалението. Я поемете въздух дълбоко..
Защо така й се нахвърлихте? .
Момичето не е българка. Написала си е в подписа - рускиня е. Не можем ли да бъдем поне малко по-толерантни?
Тя полага усилия да се научи да чете и пише на български и пита най-културно. Аз, дето дума руски не разбирам, от първия път, в който прочетох поста й разбрах какво иска да каже.
Просто можеше да й се отговори, както на хилядите, дето са питали в тази тема през годините и както им е било отговаряно.
Между другото, Вишенка пише и в темата за Асос, където я приемат доста по-приветливо и по-дружелюбно.
Не ви прави чест, съжалявам. И си позволявам да напиша този пост, защото и предишният път, когато тя пак попита нещо на разваления си български, пак се намери някой да я заяде.
Алекс, ти да не си сменила професията?
Мен визираш под "нахвърлихте се", предполагам... затова ще ти отговоря.
Няма значение дали е българка, рускиня или каквато и да е. Поводът за моя пост беше друг. И мисля, че няма смисъл повече да се оправдавам... Аз самата пиша и чета в чужди форуми и прекрасно знам за какво иде реч.

А на теб отсъствието от темата явно ти се е отразило доста успокояващо... Време е да повдигнеш адреналина, да вземеш един чувал боб, кристалната топка и метъра и да дадеш едно рамо на нас, нервните!  Grinning

# 294
Ева, не визирам никого. Ако визирах, щях да се обърна по име - още не съм. Знаеш, не съм от притеснителните.
Но знаеш и друго - мразя несправедливо отношение. А в случая точно това видях. И продължавам да смятам, че не е правилно.
Отсъствието от темата ми се отразява чудесно - и на нервите, и на джоба.
Не мисля да се връщам. Засега.
Само ще седя и ще ви наблюдавам отстрани как се нервите. Mr. Green
И ще продължавам да ви нервя, когато видя, че някой се е отнесъл несправедливо.
Все пак да не забравяме, че тази тема ми е любимото бебе, което отглеждах години наред. Wink

# 295
  • София
Ева, не визирам никого. Ако визирах, щях да се обърна по име - още не съм. Знаеш, не съм от притеснителните.
Но знаеш и друго - мразя несправедливо отношение. А в случая точно това видях. И продължавам да смятам, че не е правилно.
Отсъствието от темата ми се отразява чудесно - и на нервите, и на джоба.
Не мисля да се връщам. Засега.
Само ще седя и ще ви наблюдавам отстрани как се нервите. Mr. Green
И ще продължавам да ви нервя, когато видя, че някой се е отнесъл несправедливо.
Все пак да не забравяме, че тази тема ми е любимото бебе, което отглеждах години наред. Wink
Алекс, тежко ти след утре тогава hahaha Joy hahaha Ако седиш тук, бързо ще ти прекипи, спомените ще се върнат и пепелта ще се нажежи до червено Wink

# 296
  • София
Алекс, приемам забележката ти.
Имам "дежа ву" обаче... Както и да е, в по-горния си пост натъртих, че нямам нищо лично към потребителката. Нямам за цел да се отнасям несправедливо към когото и да било.
Не целя  всеки мой по-назидателен пост да се третира като заяждане или нещо подобно.
Попитах момичето по коя номерация са дънките, нито заядливо, нито нервно.
А съм сигурна, че тя няма да ми се разсърди, предвид успешните поръчки не само от ЛР... Grinning

# 297
  • Пловдив
Хайде да заровим томахавките и да приготвим картите и бързите пръсти... Laughing Peace

# 298
Момичета привееееееет  Hug

Ейй, как се изкарва почивка по време на намаления, а? ... Много нервно  Laughing
Дано не съм изпуснала много  Crazy.

Давам отчет какво заварих като си дойдох вчера. Снимков материал, от тук нататък (дала съм размери и реф.номера, който има въпроси за точни мерки съм насреща Simple Smile  )
http://reniraykova.snimka.bg/daily/la-redoute.476577.23964895

Не съм снимала и едни мъжки бежови джинсови панталони, но те са като сините.
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-velours-extensible.aspx?p … =321411&qsf=1 - много са готини  Peace

Имам получени 3 чифта детски бански ето тези:
http://www.laredoute.fr/vente-triangle-de-bain-fleuri-enfant-fil … e=1&pos=6_n_n - горнище и долнище, размер 10 години
http://www.laredoute.fr/vente-maillot-de-bain-1-piece-fleuri-enf … =1&pos=16_n_n - само че на точките, пак размер 10 години, беше 2 евро
и един син бански, който сега не го виждам, реф.№ 3844838. Той ми хареса най-много.

и детската дудунка, много е готина, размер 156:
http://www.laredoute.fr/vente-doudoune-sans-manches-enfant-fille … =346111&qsf=1 - и тя беше бая по-евтина  Wink

Ами това е. Хубав ден на всички   bouquet

# 299
Добро утро, момичета!
Забелязвам, че някои неща в кошницата ми са с по-ниски цени от вчера. А в сайта си стоят на по-високата цена. Давам примери:
http://www.laredoute.fr/vente-le-short-jupette.aspx?productid=32 … mp;prodsize=00034  влиза на 3 евро;
http://www.laredoute.fr/vente-crochets-en-acier-(lot-de-6).aspx? … mp;prodsize=99999 влиза на 4,74 евро.
Започва се! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт