La Redoute.fr - 198 - В очакване на намаленията!

• 51 793
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Хайде да заровим томахавките и да приготвим картите и бързите пръсти... Laughing Peace
Няма томахавки! Това е конструктивна критика. Wink
Безгрешни хора няма, всеки има  нужда от коректив!  Peace

Давам отчет какво заварих като си дойдох вчера. Снимков материал, от тук нататък (дала съм размери и реф.номера, който има въпроси за точни мерки съм насреща Simple Smile  )
http://reniraykova.snimka.bg/daily/la-redoute.476577.23964895

Не съм снимала и едни мъжки бежови джинсови панталони, но те са като сините.
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-velours-extensible.aspx?p … =321411&qsf=1 - много са готини  Peace

Имам получени 3 чифта детски бански ето тези:
http://www.laredoute.fr/vente-triangle-de-bain-fleuri-enfant-fil … e=1&pos=6_n_n - горнище и долнище, размер 10 години
http://www.laredoute.fr/vente-maillot-de-bain-1-piece-fleuri-enf … =1&pos=16_n_n - само че на точките, пак размер 10 години, беше 2 евро
и един син бански, който сега не го виждам, реф.№ 3844838. Той ми хареса най-много.

и детската дудунка, много е готина, размер 156:
http://www.laredoute.fr/vente-doudoune-sans-manches-enfant-fille … =346111&qsf=1 - и тя беше бая по-евтина  Wink

Ами това е. Хубав ден на всички   bouquet

Честити придобивки! Страхотни попадения, Рени!   bouquet
Благодаря за отзивите и най-вече за снимките!   bouquet

# 301
  • Пловдив
Дойде и моя ред да помоля за помощ - изтървах няколко теми и веднага съм назад с материала - ще бъда благодарна, ако ми отговори някой.

Направих поръчка към френски адрес и съм почти сигурна, че отбелязах да се достави на адрес, а не на пункт, но днес получавам мейл
Je suis heureux de vous annoncer que ce 18 juin 2011 nous avons expédié votre
colis sous le numéro Colissimo suivant : 8G43882942464
.

Това значи ли, че е на пункт и кой точно  Confused И как в сюивито е отбелязано, че съм посочила доставка на пункт

# 302
  • София
Дойде и моя ред да помоля за помощ - изтървах няколко теми и веднага съм назад с материала - ще бъда благодарна, ако ми отговори някой.

Направих поръчка към френски адрес и съм почти сигурна, че отбелязах да се достави на адрес, а не на пункт, но днес получавам мейл
Je suis heureux de vous annoncer que ce 18 juin 2011 nous avons expйdiй votre
colis sous le numйro Colissimo suivant : 8G43882942464
.

Това значи ли, че е на пункт и кой точно  Confused И как в сюивито е отбелязано, че съм посочила доставка на пункт
Миленче, всичко е наред. Щастливи са да ти съобщят, че поръчката ти е изпратена.
Това е номер за проследяване в сайта на колизмо. До ден-два ще е на адреса на превозвача. Peace
Може ли да цитираш надписа в суивито ти?

# 303
Змейковица, получих същия мейл, но съм сигурна, че съм пуснала поръчката до адрес, не до пункт. Провери си първия имейл от ЛаРедут(веднага след като си направила поръчката). Там има адреса, до който трябва да ти бъде доставена поръчката.
Можеш да проверяваш статуса й тук.

# 304
  • Пловдив

Je suis heureux de vous annoncer que ce 18 juin 2011 nous avons expйdiй votre
colis sous le numйro Colissimo suivant : 8G43882942464
.

Това значи ли, че е на пункт и кой точно  Confused И как в сюивито е отбелязано, че съм посочила доставка на пункт
Миленче, всичко е наред. Щастливи са да ти съобщят, че поръчката ти е изпратена.
Това е номер за проследяване в сайта на колизмо. До ден-два ще е на адреса на превозвача. Peace
Може ли да цитираш надписа в суивито ти?

Colis nº 20111665016249 remis en expédition le 18/06/2011 Livraison prévue à l'adresse de livraison choisie à partir du 16/06/2011

Евче, благодаря за експресния отговор  Heart Eyes
Това пише на поръчката - там пише, че на адрес, ама се стреснах от тези мейли, тъй като за предните няколко поръчки не получих такива , а са при превозвача вече  Crazy

Благодаря ви, RNR и tortoise   bouquet - изясниха ми се нещата   bouquet

# 305
  • София
Не се стряскай от мейлите. Често ги бавят, и самите поръчки ги бавят...
Не са толкова бързи за френски адрес, колкото предполагахме. Има много случаи, включително и аз имам няколко поръчки, които отдавна получих с превозвач, а статусът им в сайта е още я на 5 или 6 стъпка. Също така е важно да се има предвид, че поръчките ни първо минават през някакъв пощенски пункт, преди да пристигнат на адреса на превозвача... Tired
Не винаги е така, но когато имат повече поръчки, както беше с ВК например, доста се забавиха.
Предполагам, че и сега по време на намалението ще е хаос.
Затова моят съвет към всички е да плащате чрез ПейПал, за да няма неприятни изненади!
Каквото и объркване да стане, отказани артикули или поръчки неполучени при превозвачите или нещо непредвидено....с един диспут си връщате парите и не си хабите нервите и търпението да кореспондирате с тях. Прави ми впечатление, че напоследък връзките им с клиентите са плачевни... ooooh!

Успешни и изгодни покупки пожелавам на всички!  Hug

# 306
  • на морето
Да попитам получилите това пуловерче ,дали е много широко в деколтето.Може ли да се носи без блузка или ризка отдолу.
http://www.laredoute.fr/vente-pull-ras-de-cou-uni-ou-raye-enfant … =1&prodsize=0

# 307
здравейте момичета,опитвам се да си променя адреса с този на превозвача/Франсето/но постоянно ми излиза червено  поле където пиша моят адрес /за фактуриране/,и ми начислява някаква доставка 10.3Е /самолетен превоз /.Да не би адреса за доставка и фактуриране да трябва задължително да са еднакви.Моля, който е запознат да помага.Благодаря  Hug предварително.

# 308
Мъжкото кожено яке с много добри отзиви от Камъчето, Емчето и Рени в кафяво влиза в кошницата за 65 евро, има пълна номерация!
http://www.laredoute.fr/vente-blouson-cuir.aspx?productid=324153 … =2&prodsize=0

# 309
Vous m'avez confié une commande le 12 mai 2011, et vous deviez encore recevoir un article.Je suis désolé de vous annoncer que finalement nous n'avons pas été réapprovisionnés  :  Qté Désignat article  Référence  Code   Prix cat.                      Eco-p.   1  TEE SHIRT          442.4786 114         9€90 EPUISE                 0€00 Je vous présente toutes mes excuses pour vous avoir fait patienter inutilement.Pour vous faire oublier ce contretemps j'ai le plaisir de vous offrirla participation aux frais de traitement de 5,95 E pour votre prochainecommande (hors article encombrant).Pour bénéficier de cette exonération totale, il vous suffira d'indiquerle codee PLUS  lors de votre prochaine commande ou à votreconseillère au 0 892 350 350 (0,34 EUR/mn hors surcoût opérateur).Cette offre exceptionnelle vous est réservée.Elle est cumulable avec une autre offre et valable une seule fois pendant deux mois.J'espère que vous apprécierez ce geste, témoin de notre volonté de toujours mieux vous satisfaire.Cordialement,Guillaume SURMONTRelation Clients

Какво точно казват????Разбрах че ми отказват артикул, а след това??????

# 310
  • София
Vous m'avez confiй une commande le 12 mai 2011, et vous deviez encore recevoir un article.Je suis dйsolй de vous annoncer que finalement nous n'avons pas йtй rйapprovisionnйs  :  Qtй Dйsignat article  Rйfйrence  Code   Prix cat.                      Eco-p.   1  TEE SHIRT          442.4786 114         9€90 EPUISE                 0€00 Je vous prйsente toutes mes excuses pour vous avoir fait patienter inutilement.Pour vous faire oublier ce contretemps j'ai le plaisir de vous offrirla participation aux frais de traitement de 5,95 E pour votre prochainecommande (hors article encombrant).Pour bйnйficier de cette exonйration totale, il vous suffira d'indiquerle codee PLUS  lors de votre prochaine commande ou а votreconseillиre au 0 892 350 350 (0,34 EUR/mn hors surcoыt opйrateur).Cette offre exceptionnelle vous est rйservйe.Elle est cumulable avec une autre offre et valable une seule fois pendant deux mois.J'espиre que vous apprйcierez ce geste, tйmoin de notre volontй de toujours mieux vous satisfaire.Cordialement,Guillaume SURMONTRelation Clients

Какво точно казват????Разбрах че ми отказват артикул, а след това??????
Имаш отказан артикул от 12 май... Не разбрах дали парите са изтеглени или само блокирани, не уточняват. Извиняват се, че не си го получила, и за да забравиш причиненото неудобство ти предлагат код за БД при следваща поръчка - PLUS.
Валиден е 2 месеца и е само за теб!

# 311
Включвам се при вас дами. Поръчвала съм от сайта но виждам че тук се вихрят добри коментари. Знам че ще сте ми полезни   love001 и ще ви следя с интерес 

# 312
Благодаря Евка! А кода те ли ще го пратят??

# 313
да се запиша да ви следя, пък утре и аз като Алекс може да ви погледам сейра Wink

# 314
да се запиша да ви следя, пък утре и аз като Алекс може да ви погледам сейра Wink
Добре ще е да гледаш нашия сеир, въпросът е ние да не гледаме твоя, като пуснеш поръчка Wink
Благодаря на em4eto за помощта   bouquet

Последна редакция: вт, 21 юни 2011, 13:08 от Слънчогледка

Общи условия

Активация на акаунт