La Redoute.fr - 198 - В очакване на намаленията!

• 51 794
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
Преди два дни питах превозвача за поръчки които са под 10евро дали ще могат да ни ги платят и ние да върнем после парите,но ми отговориха ,че няма да могат.Аз имам една дебитна нота от предното намаление,но сега ако поръчваме с превозвача,няма да можем да си получим нещата.
Заредихте ли картите. Wink
Успешно пазаруване на всички.

# 316
да се запиша да ви следя, пък утре и аз като Алекс може да ви погледам сейра Wink

Това пък какво трябва да значи  newsm78

# 317
  • Бургас
"Оригинален" начин на записване в темата с правописни грешки дори Mr. Green

# 318
  • София
Преди два дни питах превозвача за поръчки които са под 10евро дали ще могат да ни ги платят и ние да върнем после парите,но ми отговориха ,че няма да могат.Аз имам една дебитна нота от предното намаление,но сега ако поръчваме с превозвача,няма да можем да си получим нещата.
Заредихте ли картите. Wink
Успешно пазаруване на всички.
Не е необходима тази акробатика! Плащаш с ПП и теглят всичко до цент!

да се запиша да ви следя, пък утре и аз като Алекс може да ви погледам сейра Wink
Бих ти отговорила, но се опасявам, че следващата забележка ще е от по-високо ниво и няма да е толкова добронамерена като тази на Алекс...  Mr. Green
Не ми се ще да гризна банана точно преди намалението...

# 319
  • Варна
"Оригинален" начин на записване в темата с правописни грешки дори Mr. Green
много оригинално няма що  Thinking

# 320
  • Сливен
  bouquet

Последна редакция: вт, 21 юни 2011, 22:38 от milena hristova

# 321
Вчера, поразгледах и позакупих 2 роклета от разпродажбите в АСОС, утре ще погледам тук , най вече може би ще погледам  Thinking...

# 322
Имам получени 3 чифта детски бански ето тези:
http://www.laredoute.fr/vente-triangle-de-bain-fleuri-enfant-fil … e=1&pos=6_n_n - горнище и долнище, размер 10 години
http://www.laredoute.fr/vente-maillot-de-bain-1-piece-fleuri-enf … =1&pos=16_n_n - само че на точките, пак размер 10 години, беше 2 евро
и един син бански, който сега не го виждам, реф.№ 3844838. Той ми хареса най-много.
Може ли размери на долнището на банските - талия и дълбочина и на целия дължината? Предварително благодаря!  bouquet

# 323
Имам получени 3 чифта детски бански ето тези:
http://www.laredoute.fr/vente-triangle-de-bain-fleuri-enfant-fil … e=1&pos=6_n_n - горнище и долнище, размер 10 години
http://www.laredoute.fr/vente-maillot-de-bain-1-piece-fleuri-enf … =1&pos=16_n_n - само че на точките, пак размер 10 години, беше 2 евро
и един син бански, който сега не го виждам, реф.№ 3844838. Той ми хареса най-много.
Може ли размери на долнището на банските - талия и дълбочина и на целия дължината? Предварително благодаря!  bouquet

Ето:
Ширина 25 см (неразтегнати), а като ги разтегна става 30
Дълбочина18 см

Целият бански - 53 см (меря го от върха на презрамките до долу)

# 324
  • Sofia
Да попитам получилите това пуловерче ,дали е много широко в деколтето.Може ли да се носи без блузка или ризка отдолу.
http://www.laredoute.fr/vente-pull-ras-de-cou-uni-ou-raye-enfant … =1&prodsize=0
Може би зависи от детето, на моето му е широкичко и отдолу носи тениска, но като цяло му е големичък, размера ни е за 4г, а той е на 3, макар и високичък.
Иначе пуловерчето страшно ми харесва и ще взема и в другия цвят.  Peace

# 325
  • Къде ли не
Има ли някой, който да е успял да си получи парите от изчерпан артикул, в банковата сметка? От както промениха условията си за България се боря с Редут да ми върнат 22 евро, но за сега без успех. Написахме си безброй имейли, и всяка седмица ме приканват към още търпение! Така съм им набрала, че направо не ми се поглежда предстоящото намаление!

# 326
Хъх, не се бях замисляла за дебитните ноти. Французите получават ли такива? Чувала съм, че ги плащат /като наложен платеж/, а ние като пускаме до фр. адрес /и превозвача логично няма как да ни плаща разчетите/, то какво става? Връщат поръчката и респ. парите ни в Пейпал ли?

# 327
Хъх, не се бях замисляла за дебитните ноти. Французите получават ли такива? Чувала съм, че ги плащат /като наложен платеж/, а ние като пускаме до фр. адрес /и превозвача логично няма как да ни плаща разчетите/, то какво става? Връщат поръчката и респ. парите ни в Пейпал ли?
Горе Евка май писа Wink
При плащане с ПП си теглят всичко без проблем, проблем е сигурно, ако платиш през картата и тогава превозвача да трябва да плати  newsm78 хм...това и аз не знам, но при плащане с ПП се тегли всичко

# 328
Горе Евка май писа Wink
При плащане с ПП си теглят всичко без проблем, проблем е сигурно, ако платиш през картата и тогава превозвача да трябва да плати  newsm78 хм...това и аз не знам, но при плащане с ПП се тегли всичко
Наскоро едно момиче беше писало,че не са могли да си изтеглят парите и поръчката и е била върната.С ПП няма проблем,но аз чакам вече 3 седмица и още нямам този 4 цифрен код.

# 329
  • София
Да, Иве, получават ДН. Но те се плащат при взимане на поръчката.
Посредниците не предлагат тази услуга и ако има такава поръчка, просто няма да я получим...
А ако си платила с ПП, нямаш ДН, теглят всичко, и при отказан артикул/поръчка парите се връщат в сметката значително по-бързо, отколкото при плащане с карта. Вместо месец или 45 дни, аз съм получавала парите за няма и седмица.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт