Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 54

• 32 254
  • 719
  •   1
Отговори
# 30
 pufi80 , напълно подкрепям мнението ти!

# 31
  • Пловдив
Бихтер стигна дъното на низоста си...Може ли да си обичал толкова много и да се превърнеш в това...

От самото начало тази героиня ме дразни с високомерието си и подлостта си. Тя не може да приеме, че губи, че е отхвърлена, става разрушителен ураган и сама се удавя в собствената си отрова. Но съсипва още няколко живота.

Между др, колко още серии има до финала ?

pufi80
, много точно си го описала !

Последна редакция: пн, 13 юни 2011, 21:15 от svetla

# 32
Бихтер стигна дъното на низоста си...Може ли да си обичал толкова много и да се превърнеш в това...

От самото начало тази героиня ме дразни с високомерието си и подлостта си. Тя не може да приеме, че губи, че е отхвърлена, става разрушителен ураган и сама се удавя в собствената си отрова.

Между др, колко още серии има до финала ?

Здравей svetla

# 33

Бихтер не обича никого.
Тя не обича Бехлюл,Тя ИСКА Бехлюл и показва същността си от яд ,
защото не може да го манипулира както успява с Аднан

# 34
Да Бихтер е готова да смаже всички за да покаже превъзходство. Направи го с прислугата , с мадмоазел не се посвени да го направи и със сестра си - колко доволна беше като и съобщи за уволнението на Нихат. Направи го отново без знанието на Аднан - вече взе и във фирмените дела да се меси

# 35
Не ми е много ясно след като Бех вече не може да понася Бих и е разбрал тя какво представлява,защо плаче на гроба и .Може би заради това,което е изгубил семейството,Нихал... или за това,че не и е повярвал,че тя наистина го обича. / аз лично не съм фен на Бих./

+за себе си, за греха и предателството си и за всички зарязани от него жени в това число и Бихтер.
Не плаче ЗА Бихтер ,а За това ,че двамата станаха прелюбодейци и предатели

# 36
И според мене плаче най вече за себе си за собсвената си вина / която включва и Бихтер / . Плаче за загубата на семейсвото си за самотата на която е обречен за предателството към близките си  чувства се виновен за всичко даже и смъртта на бихтер

# 37
И според мене плаче най вече за себе си за собсвената си вина / която включва и Бихтер / . Плаче за загубата на семейсвото си за самотата на която е обречен за предателството към близките си  чувства се виновен за всичко даже и смъртта на бихтер

Да Бехлюл е виновен за смъртта и чисто физически ,
защото само той можеше да я спаси с лъжа ,че я обича
 или да избие пистолета и.
НО НЕ ГО НАПРАВИ
ФАКТ,че нито я  е обичал ,нито и е вярвал ,нито я е съжалил.
Към Бихтер изпитва само презрение и отвращение преди смъртта и

# 38
Обича я, затова е там(на гроба й)! Вярно е, че обвинява себе си за всичко, но това не изключва първото!

# 39
 да там на гроба и казва че я обича но дали е така дали не го казва от безизходица . Там на гроба и той вече наистина е осъзнал какво е направилкаквото и да каже няма смисъл . Но най вече плаче за собственита си грешки

# 40
Смятам,че ако Бехлюл обичаше Бихтер така както тя го обичаше със сигурност щеше да обърне гръб на всичко и щеше да продължи живота си с нея.Може би Бехлюл я обичаше такава каквато му се искаше да бъде,но с поведението си тя го настрои срещу себе си.

# 41
Pufi80-подкрепям мнението ти . самата аз в предишните теми съм писала ако не същото дума по дума то подобни мнения

# 42
да там на гроба и казва че я обича но дали е така дали не го казва от безизходица  Там на гроба и той вече наистина е осъзнал какво е направилкаквото и да каже няма смисъл . Но най вече плаче за собственита си грешки

Каква безизходица? Всичко е свършило вече...според мен го признава пред себе си..има и други символи.....
Честно казано, аз искам да видя серията с превода, който нашите ще направят. Тогава бих коментирала какво точно си мисля, защото съм я гледала няколко пъти, но със субтитри. Искам да чуя дублажът на Бехлюл.

# 43
Не ми е много ясно след като Бех вече не може да понася Бих и е разбрал тя какво представлява,защо плаче на гроба и .Може би заради това,което е изгубил семейството,Нихал... или за това,че не и е повярвал,че тя наистина го обича. / аз лично не съм фен на Бих./

+за себе си, за греха и предателството си и за всички зарязани от него жени в това число и Бихтер.

Тогава защо плаче на НЕЙНИЯ ГРОБ?!Ако съжалява за предателството и греховете можеше спокойно да го прави на друго място,нали?!

# 44

Тогава защо плаче на НЕЙНИЯ ГРОБ?!Ако съжалява за предателството и греховете можеше спокойно да го прави на друго място,нали?!

И аз мисля, като теб!

Общи условия

Активация на акаунт