Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 54

• 32 246
  • 719
  •   1
Отговори
# 45
да там на гроба и казва че я обича но дали е така дали не го казва от безизходица  Там на гроба и той вече наистина е осъзнал какво е направилкаквото и да каже няма смисъл . Но най вече плаче за собственита си грешки

Каква безизходица? Всичко е свършило вече...според мен го признава пред себе си..има и други символи.....
Честно казано, аз искам да видя серията с превода, който нашите ще направят. Тогава бих коментирала какво точно си мисля, защото съм я гледала няколко пъти, но със субтитри. Искам да чуя дублажът на Бехлюл.

newsm78Какви символи?
Бехлюл и каза , показа и доказа 100 пъти какво изпитва към нея и Нихал,а
някой продължават да  hahaha търсят символи за фантазиите си за някакъв
 hahaha сюжет различен от този на АВТОРА

# 46
Бихте ли ме осветлили, моля, и не ми се смейте, но нещо съм проспала. За какъв гроб на Бихтер става въпрос?

# 47
Бихте ли ме осветлили, моля, и не ми се смейте, но нещо съм проспала. За какъв гроб на Бихтер става въпрос?
В края на филма Бихтер се самоубива и Бехлюл отива на гроба и.

# 48
Не ми е много ясно след като Бех вече не може да понася Бих и е разбрал тя какво представлява,защо плаче на гроба и .Може би заради това,което е изгубил семейството,Нихал... или за това,че не и е повярвал,че тя наистина го обича. / аз лично не съм фен на Бих./

+за себе си, за греха и предателството си и за всички зарязани от него жени в това число и Бихтер.
Не плаче ЗА Бихтер ,а За това ,че двамата станаха прелюбодейци и предатели

Тогава защо плаче на НЕЙНИЯ ГРОБ?!Ако съжалява за предателството и греховете можеше спокойно да го прави на друго място,нали?!

И аз мисля, като теб!

Плаче на нейния гроб,защото му бе любовница,защото му бе съучастничка в предателството
,защото му бе чинка и живя с нея в една къща 2-3 години и му тежи ,че е мъртва по негова вина
Това ,не означава,че я е обичал и съжалява ,че не е избрал нея .
Бехлюл съжалява,за загубата  за семейството си и Нихал

# 49
Защо не плаче при Нихал тогава?!Не ми отговаряй!Риторичен въпрос.

# 50
Защо не плаче при Нихал тогава?!Не ми отговаряй!Риторичен въпрос.
Защото на гроба на Бихтер е най-безопасно. Peace

Според мен няма друго по-подходящо място в онзи момент, на което Бехлюл да изплаче мъката си. Не коментирам кого обича или е обичал, а тогава вече няма и значение.

# 51
Плаче на гроба  и защото няма къде другаде да отиде . Отхвърлен е от всички ,най вероятно се е разчуло и в обществото   знае че е посрамил най блезкете си че никой няма да му просте и да го приеме , знае че е изввършел най тежкия грях - откъснал е забранения плод. Несъмнено изпитва вина и за смъртта на Бихтер но думите му са " аз съм убиец на всички и най вече на себе си "

# 52
Не ми е много ясно след като Бех вече не може да понася Бих и е разбрал тя какво представлява,защо плаче на гроба и .Може би заради това,което е изгубил семейството,Нихал... или за това,че не и е повярвал,че тя наистина го обича. / аз лично не съм фен на Бих./

+за себе си, за греха и предателството си и за всички зарязани от него жени в това число и Бихтер.
Не плаче ЗА Бихтер ,а За това ,че двамата станаха прелюбодейци и предатели

Тогава защо плаче на НЕЙНИЯ ГРОБ?!Ако съжалява за предателството и греховете можеше спокойно да го прави на друго място,нали?!

И аз мисля, като теб!

Плаче на нейния гроб,защото му бе любовница,защото му бе съучастничка в предателството
,защото му бе чинка и живя с нея в една къща 2-3 години и му тежи ,че е мъртва по негова вина
Това ,не означава,че я е обичал и съжалява ,че не е избрал нея .
Бехлюл съжалява,за загубата  за семейството си и Нихал

Да, разбрахме, че е отскочил да си вземе последно сбогом с чинка си(направо е нелепо)!!!
Много пъти тук е коментирано, че в този филм нищо не е случайно! Е, и финалът не е - Бехлюл е при Бихтер, а Аднан и Дениз са с децата!!
Безопасно място?? Няма опасност вече, всичко се знае, нали?!

# 53
Страда за пропиления шанс.За загубата на толкова много хора и за това,че беше такъв страхливец...Някой може ли да страда за човек когото не обича?!
Какво значи беопасно?Пред закона той не е виновен.От кой да се крие?!Цял живот се кри от себе си...

# 54
Какво значи беопасно?Пред закона той не е виновен.От кой да се крие?!Цял живот се кри от себе си...

много хубаво   Peace

# 55
Момичета,наистина поведението на Бихтер вече започна много да ме дразни.Първо  лукавото и отношение спрямо Бюлент и последвалите коментари.После пък отвратителната подигравка спрямо Пейкер.Също и как се отнесе с Катя,вярно,че тя си го заслужава,но нали уж бяха от един отбор.Евала на проницателността на Мадмоазел,относно Бешир.И Нихал се държа чудесно в тази серия,може да е всякаква,но определено може да обича не само себе си.Също така умее да признава грешките си,а и има съвест.

# 56
 Да Бехлюлб е п ри Бихтер но съжалява за всичко самия той го казва  Не твърдя че не изпитва чувства но не мога да съм сигурна че е там защото я обича - когато обичаш човек не отиваш да му го кажеш като умре нали . Мисля че трябва да го покажеш най вече / то казването е най лесно/ докато е жив На мен друго ми направи впечатление- в предишни теми бяхме коментирали за прислугата - че не са от семейството че те само работят там и т. н. Фифи може да вземе прмер от Аднан по отношение към прислугата . Човека се разтревожи прие много навътре нещата стоя до леглото на Бешир -кой каквото и да пише за него тези хора са част от семейството

# 57
Добър вечер  дами, Hug
 Снежка,много хубаво стихотворение и баш за нашта героиня  bouquet.Тази вечер злобата излизаше извън релси,Бихтер пак се носи като ваденка след Бехлюл.Браво на Катя,може и да го направи от яд и злоба но най-накрая някой трябваше да покаже на двата пауна-Фирдевс и Бихтер,че не могат да вървят през хора макар и нещастно влюбени и че и те са са уязвими с кирливите си ризи ,които смятат,че ухаят на рози.

# 58
Да Бехлюлб е п ри Бихтер но съжалява за всичко самия той го казва  Не твърдя че не изпитва чувства но не мога да съм сигурна че е там защото я обича - когато обичаш човек не отиваш да му го кажеш като умре нали . Мисля че трябва да го покажеш най вече / то казването е най лесно/ докато е жив

Приемам, но нали казват, че човек осъзнава какво е имал, когато го загуби!
В този смисъл Бехлюл загуби абсолютно всичко.

# 59
Аз мисля,че плаче точно за това,че не избра нея,въпреки ,че я обичаше.Мисля,че съжелява,че се кри толкова време зад маска и лъга всички.Затова,че излъга Нихал,че я обича и по този начин я нарани пряко,като я замеси в тази игра.Според мен накрая той осъзнава,че не е трябвало да постъпва така,а да признае пред всички за Бихтер.Тогава може би щеше да има наранени,но не и "убити" както той казва.

Общи условия

Активация на акаунт