Фенките до края на филма ще повтарят само епизодите с целувката в гората
и отиването на гроба на Бихтер.
Да си го тълкуват и си фантазират сюжет различен от ОРИГИНАЛНИЯ за БиБ-Ромео и Жулиета
Подкрепям те изцяло !
Плаче за себе си , разбира се , но плаче и за любовта , която нямаше смелост да защити , едниствената любов , която е имал !Ако авторът не искаше да покаже разкаянието му , щеше да го парти да реве в някой бар и да се налива до умопомрачение ! Как пък не чух и дума за съжаление , че е наранил Нихал и семейството и , а съжаляваше само , че не е имал смелостта да обича така , както той беше обичан - до смърт ! Всичко останало са свободни интерпретации.
Подкрепям те изцяло !
Плаче за себе си , разбира се , но плаче и за любовта , която нямаше смелост да защити , едниствената любов , която е имал !Ако авторът не искаше да покаже разкаянието му , щеше да го парти да реве в някой бар и да се налива до умопомрачение ! Как пък не чух и дума за съжаление , че е наранил Нихал и семейството и , а съжаляваше само , че не е имал смелостта да обича така , както той беше обичан - до смърт ! Всичко останало са свободни интерпретации.

Специално за Нихал имаше думи и то изказани с голяма болка. А изречението - аз съм убиец на всички - не е ли съжаление, че е наранил, не само Бихтер, но и цялото си семейство. Поне последната сцена съм я гледала. 
Препоръчани теми