Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 54

• 32 121
  • 719
  •   1
Отговори
# 270
Момичета, не можах да гледам епизода снощи, може ли линк, благодаря Ви.  bouquet

# 271
# 272
Добър ден!   bouquet

Първо да поздравя Инди за хубавият пост  Hug -доста по-малка съм,но много ми хареса и с удоволствие си представих какво ви е било,понякога съжалявам,че не съм се родила в това време!   bouquet

А сега да си кажа моето мнение!  Naughty Всички,които обвиняват и не харесват Бихтер в момента (говоря за екранните герой)-къде бяха ТЕ,когато баща й умря?! Къде бяха ТЕ,когато едно толкова младо и объркано момиче потърси утеха в един застаряваш богаташ и се самозалъга,че това е любов?!  Thinking Никой тогава не пожела да говори с нея!Никой не й обърна внимание!Никой,освен Нихат не разбра,че Бихтер не е щастлива с Аднан! Никой не я е познавал достатъчно,че да разбере,че с нея се случва нещо...А сега видите ли и сестра й и майка й са много загрижени и търсят обяснения! От къде на къде?!  newsm78 И какъв родител можеш да бъдеш,щом детето ти ти признава,че е влюбено и има връзка със "сина" на съпруга си и ти не търсиш начин да го отделиш,а му даваш прекрасни поводи да се излага и да си мисли,че всичко й е позволено?! Да тъпче и да смазва хората?! Накрая да погубва живота си,а ти да си подреждаш старателно дрехите в куфар?!  ooooh!

Любовта е лудост и често ни кара да правим неща,които разумът не признава...,но понякога за всичкото зло,което човек е способен да нанесе на някого не идва само от него самия!

Относно Бюлент-той просто се оказа на неподходящо място в неподходящо време!Не оправдавам Бихтер,но не мисля и че само тя е виновна!  Naughty

Не ме убивайте!   bouquet

# 273
Всичко е прекалено и хиперболизирано!
Как си представяте заради някаква любов пък било то и най голямата да легнете да мрете(имам предвид и Бихтер и Бешир)
Вкрайна сметка в живота и има и много други важни неща освен любовта
за мен това с"ох той не ме обича -значи ще мра" е лигавня и глезене!
Това могат да го направят слабохаректерни хора които не знаят какво е да се  бориш за живота на близките си или твоя, да се бориш за оцеляването си всеки божи ден

п.с. очаквам нападки с отворени обятия от хората с лек живот,благословени от съдбата с късмет и пари

# 274

Чок , чок гюзел !  Peace

denimira ,  Heart Eyes много хубав пост , много вярно е всичко , което си написала ! Hug

# 275
За Инди и за всички нас , които с малко носталгия и много любов , си спомнихме "онези " години ! Hug

# 276
  Всеки човек си има ценностна система и когато на върха на тая ценностна система стои Любовта,която осмисля съществуването му,а не парите,славата и т.н. съвсем естествено е,когато този основен стълб рухне, този човек да си отиде.Проява е на много неща-слабост,отчаяние,безизходица и т.н.  Има една максима,че онова,което не те убива ,те прави по-силен.Аз не я споделям-защото онова,което ти се отнема,за да останеш да живееш и да си "по-силен",може да е най-ценното,което имаш. Има хора,които отказват да живеят без тези неща,отказват да се променят,отказват да се примирят и си отиват-това направиха за мен Бихтер и Бешир.И двамата направиха грешка,защото ако имаха малко търпение,нещата щяха да са много различни.
    Има много  други важни неща в този живот  освен Любовта,но кои са те? Какво вземаме със себе си,когато си тръгнем от този свят-нима не е любовта  или поне споменът за нея във всичките й форми и проявления-към природата,към близките,към красотата,правенето на добро и т.н. Жалко е,че животът ни отдалечава от това,защото е труден и тежък,но все си мисля,че човек никога не трябва да го забравя.  Вярно е,че борбата за оцеляване ни води до това-да забравим,че има и други светове освен нашият триизмерен свят.
  Не искам да звучи като нападка към никого,това просто е моето виждане Peace

Последна редакция: вт, 14 юни 2011, 18:43 от charovnica

# 277
Добър ден!   bouquet

Първо да поздравя Инди за хубавият пост  Hug -доста по-малка съм,но много ми хареса и с удоволствие си представих какво ви е било,понякога съжалявам,че не съм се родила в това време!   bouquet

А сега да си кажа моето мнение!  Naughty Всички,които обвиняват и не харесват Бихтер в момента (говоря за екранните герой)-къде бяха ТЕ,когато баща й умря?! Къде бяха ТЕ,когато едно толкова младо и объркано момиче потърси утеха в един застаряваш богаташ и се самозалъга,че това е любов?!  Thinking Никой тогава не пожела да говори с нея!Никой не й обърна внимание!Никой,освен Нихат не разбра,че Бихтер не е щастлива с Аднан! Никой не я е познавал достатъчно,че да разбере,че с нея се случва нещо...А сега видите ли и сестра й и майка й са много загрижени и търсят обяснения! От къде на къде?!  newsm78 И какъв родител можеш да бъдеш,щом детето ти ти признава,че е влюбено и има връзка със "сина" на съпруга си и ти не търсиш начин да го отделиш,а му даваш прекрасни поводи да се излага и да си мисли,че всичко й е позволено?! Да тъпче и да смазва хората?! Накрая да погубва живота си,а ти да си подреждаш старателно дрехите в куфар?!  ooooh!

Любовта е лудост и често ни кара да правим неща,които разумът не признава...,но понякога за всичкото зло,което човек е способен да нанесе на някого не идва само от него самия!

Относно Бюлент-той просто се оказа на неподходящо място в неподходящо време!Не оправдавам Бихтер,но не мисля и че само тя е виновна!  Naughty

Не ме убивайте!   bouquet
Не мисля,че за жена на 25 годишна възраст може да се каже"толкова млада".Бихтер определено е имала трудни моменти в живота си,но кой човек няма.Например аз съм свидетел как в едно семейство бащата пребиваше жена си и двете си деца,гонеше ги по всяко едно време от дома им и те оставаха на улицата ужасно унизени и нямащи смелост да поискат помощ от никой.Това обаче не превърна децата в егоиста,лъжци  ,манипулатори и т.н.Дори напротив,все си мисля,че когато човек изпита болка и трудности би трябвало това да го направи по толерантен и един вид по-мъдър.Тъй,че не мисля,че поведението и трябва да се извинява с миналото,още повече,че без да се подвоуми и без да има каквито и да е скрупули тя причини същата болка на дете-Бюлент

# 278

Портрет на Къванч от Василия Стоилова.

# 279

Интересно ми е , какво ли ще е мнението му , ако се види на този портрет? Тя го оприличи на Принц от 1001 нощи !

# 280
Не знам защо но предсавата ми за принц от 1001 ноще е тъмен  мургав с черни коси и тъмни като маслина очи . нещо Киво не ми се връзва . Повече ми прилича на герой от руски приказки

# 281
pufi80 Примери всякакви! Много рядко се случва "крушата да падне по-далече от дървото!"  Naughty В случая на Бихтер-направо си е паднала до корена!  ooooh!

# 282
  Това кога кой в какво ще се превърне зависи от това колко на брой и като тежест трудни моменти е имал-човек си има лимит,който в  един момент се изчерпва,защото всеки си има и лоша страна.За един това става по-рано,за друг ,по-късно,за някой-никога,зависи от човека и неговата сила,коя е точката на пречупването му.Всичко е строго индивидуално и не може да се слага под общ знаменател-щом някъде е било така,а тук е различно,значи грешката е в различното.

# 283

Интересно ми е , какво ли ще е мнението му , ако се види на този портрет? Тя го оприличи на Принц от 1001 нощи !

Носел в себе си и европейското и източното според нея. Освен да и пожелая да се получи:" А що се отнася до Къванч, харесвам го като актьор, мисля, че има големи заложби и се надявам той да пожелае да се запознае с портрета си и с авторката му”, завърши закачливо Василия.",  и дано му хареса! На мен във всеки случай портретът на Яворов ми харесва повече. Peace

# 284
Не знам защо но предсавата ми за принц от 1001 ноще е тъмен  мургав с черни коси и тъмни като маслина очи . нещо Киво не ми се връзва . Повече ми прилича на герой от руски приказки

Joy Joy Joy Надявам се не на Иванушка ! Laughing

charovnica ,  Hug!

Аз също харесах портрета на Яворов , на Киво нещо не го е доизкусурила . Но , пък може би така го вижда жената ! Peace Иначе и аз викам - дано , пък белким се прекалъми да дойде и до наше село ! Peace

Общи условия

Активация на акаунт