Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 54

• 32 103
  • 719
  •   1
Отговори
# 285
  Госпожата  Hug

# 286
Госпожата да не се засегнат фенките му ама  по поведени и по действия е също като Иванушка  Г.......

# 287
Така си е Денимира.Чаровница,определено смятам,че в случая грешката е в различното,защото Бихтер унищожава всички и не смятам,че това е нормално и,че така би трябвало да реагира нормален човек.Може би тя има нужда от професионална помощ,защото доколкото имам някакви познания по Психология, Бихтер явно изпада в депресия.Никой и поради никакви причини няма правото да постъпва по такъв начин с хората,които го обичат.Това е моето мнение и затова не мога нито да се опитам да я разбера,нито да я извиня.Дано никога да нямам "късмета" да общувам с хора като нея,защото това само би имало негативни последици.

# 288
djoleva ,  Hug той Бехлюл го докарва  , Къванч е друга тема ! Crazy

# 289
Права си Госпожа аз вече съвсем ги смесих

# 290
  pufi80- исках само да кажа,че тя по-рано се е пречупила и показа лошата си страна много силно. Това имах предвид,а не че като не е преживяла такива катаклизми като описаните от теб,трябва да е много добра.Всеки човек е различен и по различен начин преживява болката и има различни последици,това ми беше мисълта. Не може да се изхожда от позицията-щом еди кой си може,значи всички могат,това просто не е вярно,всеки човек е различен,при нея се получи така.За мен повратна точка беше абортът-после просто нямаше какво друго да губи,а тогава човек става опасен,много опасен.

# 291
 pufi80- исках само да кажа,че тя по-рано се е пречупила и показа лошата си страна много силно. Това имах предвид,а не че като не преживяла такива катаклизми като описаните от теб,трябва да е много добра.Всеки човек е различен и по различенначин преживява болката и има различни последици,това ми беше мисълта.За мен повратна точка беше абортът-после просто нямаше какво друго да губи,а тогава човек става опасен,много опасен.
Така си е Peace и може би точно тогава трябваше да се намеси майка и,ама тя както винаги я нямаше или пък прави неща,които са удобни на самата нея,без да се интересува от дъщеря си.

# 292
[Така си е Peace и може би точно тогава трябваше да се намеси майка и,ама тя както винаги я нямаше или пък прави неща,които са удобни на самата нея,без да се интересува от дъщеря си.

Тъкмо щях да пиша , а ти сама си отговорила на въпроса ! Преди човек да има нужда от професионална помощ(  а тя вече има наистина ) , има нужда от подкрепата и помощта на най- близките си ! И , ако те имат отворени сетива , забелязват , че с любимият им човек нещо не е наред , а в нашия случай - ти си го казала много добре , както и Денимира преди това !  Peace

# 293

Интересно ми е , какво ли ще е мнението му , ако се види на този портрет? Тя го оприличи на Принц от 1001 нощи !

gospojata  Hug Благодаря за невероятните стихове поместени от теб преди няколко страници!  bouquet

Аз също успях да хвана част от разговора с художничката.Стори ми се доста притеснена и вероятно поради тази причина не можа да се изрази съвсем правилно.Каза ,че Къванч с визията си прилича на принц от приказките, а всъщност е принц от "1001 нощи " или нещо подобно.Вероятно е имала предвид това ,че визията му не отговаря на типичната източна визия на принцовете от "1001 нощи".

# 294

gospojata  Hug Благодаря за невероятните стихове поместени от теб преди няколко страници!  bouquet

Аз също успях да хвана част от разговора с художничката.Стори ми се доста притеснена и вероятно поради тази причина не можа да се изрази съвсем правилно.Каза ,че Къванч с визията си прилича на принц от приказките, а всъщност е принц от "1001 нощи " или нещо подобно.Вероятно е имала предвид това ,че визията му не отговаря на типичната източна визия на принцовете от "1001 нощи".

newsm51 newsm51 newsm51 ! Радвам се , че си го прочела , мила ! Наистина е невероятно ! Peace
Да , художничката беше видимо притеснена ! Peace

# 295
[Така си е Peace и може би точно тогава трябваше да се намеси майка и,ама тя както винаги я нямаше или пък прави неща,които са удобни на самата нея,без да се интересува от дъщеря си.

Тъкмо щях да пиша , а ти сама си отговорила на въпроса ! Преди човек да има нужда от професионална помощ(  а тя вече има наистина ) , има нужда от подкрепата и помощта на най- близките си ! И , ако те имат отворени сетива , забелязват , че с любимият им човек нещо не е наред , а в нашия случай - ти си го казала много добре , както и Денимира преди това !  Peace
В тази връзка смятам,че и Бехлюл има огромна вина,все пак след като я обича трябваше да забележи през какво преминава и да намери изход от ситуацията,дори и да не иска да е с нея.А не да и се надсмива,че виждаш ли още ме обичаш.

# 296
Денимира, това което си написала за Бихтер съвпада общо взето и с моето виждане!

# 297
Денимира, това което си написала за Бихтер съвпада общо взето и с моето виждане!

В тази връзка смятам,че и Бехлюл има огромна вина,все пак след като я обича трябваше да забележи през какво преминава и да намери изход от ситуацията,дори и да не иска да е с нея.А не да и се надсмива,че виждаш ли още ме обичаш.
Много си права но незнам дали тя изобщо ще го чуе имайки предвид състоянието и - не че Бехлюл е правил опити де. колкото до фирдевс как да забележи - това е човек типичен "нарцис" не я интересува нищо от това което става   . важното е тя да е добре нещата да се подреждат така както иска тя. При такъв тип хора щом нещата стават така както те искат според тях всичко е наред

Последна редакция: вт, 14 юни 2011, 19:47 от djoleva

# 298
[В тази връзка смятам,че и Бехлюл има огромна вина,все пак след като я обича трябваше да забележи през какво преминава и да намери изход от ситуацията,дори и да не иска да е с нея.А не да и се надсмива,че виждаш ли още ме обичаш.

Абсолютно си права ! Peace

# 299
Ами така е,твърде много нарцистични характери има във филма,които са основните виновници и потърпевши на цялата тази драма.

Общи условия

Активация на акаунт