Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 54

• 32 315
  • 719
  •   1
Отговори
# 510
# 511
Според мен човек или може или не може да обича -това не е занаят да се научи.Знам сега ще се изпише много че ако срешнеш подходящия ,правилния ще го обичаш. Бех е имал доста връзки винаги е бил в центъра ,заобиколен от красиви жени готови на всичко за да са с него . той пожелава някоя и знае че няма проблеми . свикнал е след него да тичат . винаги когато му омръзне някоя я заменя лесно и бързо . и да допълня Несрин беше чудесна булка грееше от щастие

# 512
Да и може би точно затова се влюби в Бихтер, защото нетрябваше да я има, само нея нямаше право да пожелае и след като разбра че за него няма невъзможни неща Wink се замисли за чичо си Peace

# 513
# 514
Ада видим какво ще натворят Хилми с подкрепата на Катя, как бързичко са омъжиха, голям коз ще има Хилми.А Нихат как ли се чувства ,като разбра ,че баща му е бил прав много му беше крива усмивката на бракосъчетанието на Катя.

# 515
Добра вечер , дами !  bouquet
 dterziiska ,  Heart Eyesблагодаря за снимките , джанъм !   bouquet Несрин направо грее , а с новината , че и Катя се е омъжила , направо ме хвърлихте в джаза ! Shocked Кога сколаса тази жена !

didakis_a, моето мнение , е че всички , освен Бюлент , всички останали , със своето действие или бездействие , си заслужиха това , което им се случи !  Peace

ivana27 ,   bouquet!

# 516
Наистина Несрин беше много лъчезарна и щастлива булка.Мисля,че Мадмоазел се досети какво има в сейфа.Нихат се държа мъжки при напускането си.Малко не ми харесаха нападките на Аднан,не отива на положението му да прави такива дребнави коментари.Бихтер отново беше лицемерна с Бешир.Не мога да спра да се чудя,защо след като няма какво да губи,при най-малката вероятност да се разкрие нещо тя буквално изпада в паника   Rolling Eyes

# 517
Вече нямам търпение да свърши филма  Peace Повече ми бие на мазохизъм действието

# 518
gospojata   bouquet
pufi80 ако се разкрие всичко ще изгуби и малкото което и е останало и ще е далеч от Бех Peace

# 519
gospojata   bouquet
pufi80 ако се разкрие всичко ще изгуби и малкото което и е останало и ще е далеч от Бех Peace
Аз пък си мисля,че ако се разкрие всичко и тя и Бехлюл ще бъда отхвърлени от семейството и може да се утешат един друг.

# 520
Балгодаря на всички за хубавите пожелания.  bouquet

Тази вечер не успях да гледам филма.Гледам Несрин се е омъжила,а друго нещо интересно стана ли? Hug

# 521
Вече нямам търпение да свърши филма  Peace
И аз. Wink

# 522
Бихтер и Бехлюл според мен лично немогат да са заедно дълго време ,защото чувството за вина ще ги дърпа към дъното. Според мен Бихтер знае че Бех никога няма да е с нея дори и да ги разкрият.

# 523
Бихтер и Бехлюл според мен лично немогат да са заедно дълго време ,защото чувството за вина ще ги дърпа към дъното. Според мен Бихтер знае че Бех никога няма да е с нея дори и да ги разкрият.
Поне го усеща Peace

# 524
Балгодаря на всички за хубавите пожелания.  bouquet

Тази вечер не успях да гледам филма.Гледам Несрин се е омъжила,а друго нещо интересно стана ли? Hug
Ами Катя се омъжи също за да е легално в страната  благодарение на Хилми.

Общи условия

Активация на акаунт