Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 54

• 32 330
  • 719
  •   1
Отговори
# 525
Бихтер и Бехлюл според мен лично немогат да са заедно дълго време ,защото чувството за вина ще ги дърпа към дъното. Според мен Бихтер знае че Бех никога няма да е с нея дори и да ги разкрият.
Знае  , да , скоро ще се убеди съвсем ! Филмът наистина навлиза в най- тягостната си фаза и е тежък за гледане !  Peace

# 526
gospojata   bouquet
pufi80 ако се разкрие всичко ще изгуби и малкото което и е останало и ще е далеч от Бех Peace
Аз пък си мисля,че ако се разкрие всичко и тя и Бехлюл ще бъда отхвърлени от семейството и може да се утешат един друг.

Знае,че ако всичко се разбере и Бехлюл не остане с нея,ще изгуби и Аднан.Не,че той е важен за нея като любим,но за пред обществото все пак е госпожа Зиагел,а тя много се гордее с това.Знае,че има риск да остане съвсем сама,без любовта на Бехлюл,без името и парите на Аднан.И все пак материалното не е водещото при нея,ако е сигурна ,че Бехлюл ще е с с нея,би зарязала всичко останало.Но точно,защото не е сигурна се страхува,че ще изгуби и това,което има,макар и да не го оценява.

# 527
Не мисля,че Бихтер знае,че Бехлюл няма да с нея повече.Според мен тя още се надява,според мен усеща,че той не я е превъзмогнал,затрил завинаги.Точно затова все още се опитва да си го върне по всякакъв начин.За това и му каза,че това не  е краят.А той се изплаши,защото и той самият не  е сигурен,че това наистина е краят на отношенията им.За сега така мисля,за по-нататък не знам, не съм го гледала.Мисля,че филма става тягостен,защото знаем какво ще се случи на финала.

# 528
И аз не успях да гледам епизода , но според мен ,Бихтер вече действа по инерция ! Peace
Пожелавам ви лека нощ и татлъ сънища , дами !  Hug

# 529
Да наистина и аз това си мислих че вече не бих направила тази грешка, да гледам финала или каквото и да е от някой филм който следя. Ако незнаехме финала щеше да ни е по-интересно

# 530
  • София
От началото следя темите без да участвам в дискусиите....започвала съм да гледам няколко сериала/ не само турски, но и латински/, които така и не задържаха вниманието ми, докато този направо ме .......разби. Страхотен е от всякъде, музиката, сценария,режисурата, актьорската игра е съвършенна. Всеки актьор е паснал идеално с образа на героя си. Не мога да си представя някой друг да пресъздаде героите.....и смятам, че Бехлюл и Бихтер си правят напук един на друг. Всеки се опитва да покаже, че е забравил другия и че всичко е минало, но така единствено нараняват само себе си.......когато Катя каза на Бехлюл, че са му устроили капан на мен ми се стори доволен, понеже Бихтер още мисли за него. Дори и да обича Нихал, присъствието на Бихтер около него непрекъснато го държи под напрежение и той рано или късно ще се поддаде на чувствата си към нея/Бихтер/. Това с Нихал ми прилича на годежа с Елиф, само че тук няма право на издънка, защото е на чичо щерката, докато от Елиф бързо се отърва.Пък и дори ги целува по един и същ начин.

# 531
  • Пловдив

Добро утро....

# 532
milensky1980   bouquet
Няма спор че филма с много хубав а актьорската игра е супер.

# 533
  • София-в сърцата на моите деца
Добро утро и какво ще гледаме довечера? Peace

# 534
Малко клипчета за вдигане на настроението че тези дни много тежки серии ,а ни чакат и още по.... Sad

# 535
# 536
Добро Утро!

Епизод 146
Бехлюл отива при Пейкер, за да я разпита защо се е замесила при случката със Седеф, а също и за предстоящото дело. Бихтер скрива от майка си, че е разговаряла с Бехлюл. Дениз разпитва Бешир, за да разбере какво крие той в сейфа си, но състоянието му се влошава. Четин провежда сериозен разговор с Хилми, за да разбере какъв е козът му срещу Зиягил. Дали ще успее – гледайте в епизода. Хюля има подозрения, че компанията им – тя, Фирдефс и Бихтер, сe следи от подозрителен мъж. Но кой в действителност наблюдава той от тях трите?

# 537
Добро утро и от мен!

milensky1980,много хубав пост! Hug

ivana27 клипчетата са страхотни   bouquet

Slawena   bouquet

# 538
Добро утро дами..спорен и ползотворен ден...  bouquet

# 539
Добро утро и успешен ден. bouquet

Славенче, благодаря за резюмето.  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт