Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 54

• 32 376
  • 719
  •   1
Отговори
# 555
 Не Бешир не беше прав да записва Както и не го оправдава че си премълча - трябваше да каже но тази тема е доста дъвкана . иначесъм съгласна че Бихтер на моменти/ напоследък доста често/ по нищо не се различава от прислугата да не кажа даже че е по зле. Тя затова избесня толкова и на мадмоазел - усети интелектуалното превъзходство на Дениз

# 556
Не Бешир не беше прав да записва Както и не го оправдава че си премълча - трябваше да каже но тази тема е доста дъвкана . иначесъм съгласна че Бихтер на моменти/ напоследък доста често/ по нищо не се различава от прислугата да не кажа даже че е по зле. Тя затова избесня толкова и на мадмоазел - усети интелектуалното превъзходство на Дениз
Да права си не бива да се влиза в излишен конфликт за поведението на Бешир..а за поведението  Бихтер съм напълно съгласна... Hug

# 557
Защо в програмата на БТВ пише,че ще дават Забраненият плод от 12,30?

# 558
Не знам да не би да го повтарят ама най вероятно е някаква грешка

# 559
Пише,че ще дават епизод 145 ....
Не го ли даваха снощи?

# 560
Наистина повтарят снощният епизод.

# 561
  • София
Може да е заради траура , да не се пускат никакви ШОУ програми

# 562
Най вероятно ще го дават на мястото на шоуто на слави - нали днес е ден на национален траур и не се излъчват развлекателни програми а шоуто на Слави е такова

# 563
Леле какъв късмет,повтарят серията точно когато съм я изпусналаа  #Crazy Mr. Green

# 564
Стори ми се, че погледа на Мадмоазел беше много странен, когато разбра, че Бешир е прибрал нещо в банков сейф.

# 565
  • БГ

Ето ги нашите  сладури- греховни, но обичащи се страстно !

http://www.dailymotion.com/video/xaeszg_ask-ii-memnuu-l_shortfilms

# 566
погледа на мадмоазел беше странен защото тя се досети че Бешир най вероятно крие доказателтва за изневярата в този сейф

# 567
  • София
Тя Мадмоазел като е толкова фин човек, защо и тя се рови, и слухти за хората? Защо просто не се разграничи, ами разпитва прислугата и определено предизвиква Бихтер?!.......пък Бешир определено няма право да записва когото и да било, пък после и да изнудва с този запис. Тази негова постъпка определено не ми допада и не бих я извинила по- никакъв начин.........а за Аднан ми е достатъчно да си спомня за изнасилването и да не му съчувствам.

# 568
  • Варна
Една снимчица на Хазал  Hug Hug Hug

# 569
Тя Мадмоазел като е толкова фин човек, защо и тя се рови, и слухти за хората? Защо просто не се разграничи, ами разпитва прислугата и определено предизвиква Бихтер?!.......пък Бешир определено няма право да записва когото и да било, пък после и да изнудва с този запис. Тази негова постъпка определено не ми допада и не бих я извинила по- никакъв начин.........а за Аднан ми е достатъчно да си спомня за изнасилването и да не му съчувствам.

Мадмоазел е свързана твърде силно с това семейство и усеща заплахата, затова така се държи. Едва ли би могла да остане равнодушна и безразлична. Бешир също, той все пак е влюбен в Нихал, няма как да се прави, че не вижда. Да не се схваща, че оправдавам по принцип такива действия, както и изнасилването от Аднан - по никакъв начин не мога да го приема. Най-много ми е жал за сина на Аднан, много му се струпа на малката главица. Peace

Общи условия

Активация на акаунт