Гордата Аси - Магията, която ни завладя, получи признание и от света - Тема 114

• 42 291
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
# 136
Привет и от мен  Hug

Пламена, мерси за клипа   bouquet, ето че, вече има снимки от червения килим .......

Аз обаче няма да се съглася с всеобщото мнение, по две причини :
първо, забелязала съм че, чисто психологически всеки се влияе във форумите от първоначалноизказано мнение, и всички после следват тази линия на мислене / както и да го погледнеш това си е чиста манипулация, разбира се неосъзната и подвеждаща, но нищо не може да се направи по въпроса, защото е много трудно да избегнеш това  Hug/

второ, Туба изобщо не ми е убедителна във демонстираната връзка с Онур, / пиша това не защото смятам че, Туба и МЙ имат тайна връзка, това няма нищо общо с Мурат, а защото и със Сами беше така - две години за ръчичка, навсякъде заедно, на премиери, на море при родителите и, и накрая какво се оказа - връзката била платоническа и той повече я обичал  #Crazy #Crazy #Crazy............/, така че, това че, Онур е бил с нея в Монте Карло изобщо не ме впечатлява нито в положителен нито в отрицателен смисъл, и честно казано аз си мислех че, Бурча няма да остави Мурат сам да отиде, но сега си давам сметка че, Мурат е сам точно защото Туба е с Онур ........

Изобщо не ме интересува какъв човек е Онур, няма  и как да разбера истината по въпроса за да се изказвам, но смятам че, като фен на Туба, следящ и интересуващ се от всичко за нея ми е по ясна / естествано без претенции за изчерпателност  Wink/, и точно заради това не съм убедена във любовта и към Онур, очите, поведението, жестовете и не ми показват тази любов ........защото знаем каква е Туба, когато е влюбена, а и самата тя разкрива себе си в интервютата за това какво иска когото е влюбена и обича – да дакосва и да бъда докосвана .........е, това аз не съм го видяла при тях с Онур, освен държането за ръка и острият поглед на Онур друго не виждам............така че, времето ще покаже какво ще се случи...................... а и вече се нагледах на една връзка, започнала от приятелство, и не довела до нищо добро

п.п. честно казано не разбирам друго нещо, защо веднага се реши че само защото има връзка с Онур, Туба ще се жени и даже е бременна  newsm78 не всяка връзка, колкото и обещаващо да започва завършва така, а и тяхната даже не е убедителна в тази демонстрация

последно - да, хубаво е когато едно дългоодишно приятелство прерасне в нещо повече, това дава основата на стабилна връзка и вероятни дългогодишни отношения, но това не е любов, изпепеляваща и единствена ,  Naughty, всичко останало - навик, общо съжителство без проблеми, обща среда и интереси, стабилност, закрила, доверие и т.н...............но не и любов, и къде за бога остават пеперудите в стомаха при това положение????????????????
Зависи и човек какво търси и желае в този живот  newsm78 и с какво е готов да се примири  Hug

Последна редакция: вт, 14 юни 2011, 11:18 от elma

# 137
# 138
Незнам каква е истината, но от всичко, което ппрочетох из форумите и фейса досега, едно се откроява - когато Туба е гледала Мурат на клипа от цермонията, сякаш времето е спряло от преди две години......тоест, мнозинството смятат че, е показала много повече емоции от колкото когато е с Онур................

Едва на тези кадри от клипа са забелязва, че Мурат е леко извърнат към нея когато говори и че, тя също го слуша, обърната в тази посока........../ но не и Онур, на него МЙ не му е интересен  Joy Joy Joy/

[

# 139
Виждам,че имаме дискусия, та и аз ще се изкажа Joy

За мен при Мурат и Туба има перфектно пасване - щом загледах сериала си помислих, че са двойка, после се разрових и разбрах,че не е така...няма да лъжа, казах си "Ех, колко жалко, та те така си подхождат" Peace Но истината е, че в живота нещата просто се случват - аз много харесвам и двамата и като техен фен съм длъжна да подкрепям избора им Peace От сърце се надявам да са щастливи със своите партньори и да продължават да се катерят нагоре по стълбицата на успеха Peace
Щом Туба е с Онур, а Мурат с Бурка - значи си има причина да е така и се надявам това да е любовта/ макар че според мен и моите представи за любов това не е особено така, но нея всеки я вижда през собствения си поглед и за всеки е различна..../ Колкото до връзката на Туба и Онур - всички казват,че любов започнала с приятелство е много силна - аз лично не вярвам в това, може би защото не съм изпитвала такава любов, а и честно казано не искам, защото с края на чувствата идва и края на приятелството....Мурат - Бурка е чепкано до безкрайност...затова ще го спестя.... Peace
Аз вярвам в съдбата и каквото ти е писано се случва, можеш да го забавиш, но не и да го предотвратиш.....далеч съм от мисълта, че Туба и Мурат трябва на всяка цена да бъдат заедно....още веднъж казвам,че се надявам пътя по който вървят да ги отведе до истинското щастието...все пак всички ние се стремим цял живот към него Peace

# 140
# 141
Бонобо waveyгледам нова красота в подписа ти Hug

Така е, Злати Hug да съм актуална и аз като Елма Joy - заради надписчето си го сложих "мечтата стана реалност" .... най-накрая ги видяхме заедно Heart Eyes

П.П. Елма Hug, това "Вай!Вай!Вай!" от последния ти колаж ми звучи като "Шок!Шок!Шок!" Joy Joy

# 142
  • Пловдив
Елма,много харесвам страстта,с която отстояваш позициите си Hug  bouquet,но в случая не съм изобщо на твоето мнение!Първо,защото изобщо не съм се повлияла от ничее мнение(де да можех да се влияя,доста проблеми бих си спестила ooooh!),а наистина харесвам Онур Naughtyкакто и двойката Туба-Онур.Още в началото на ПС си ги харесах,но тогава се започна истерията Туба-Джансел (които на мен изобщо не ми допадаха като възможна двойка,сори)и не съм го споменавала никъде.Когато се появи новината за Туба и Онур,ако щете ми вярвайте,направо се зарадвах BlushИ ако в случая със Сами е имало причина за инсценировка,тук къде е  причината newsm78Колкото до пеперудите в стомаха-ами те вероятно са отлетели,както са долетели,а сега има най-важното в една връзка-доверието и стабилността,поне за мен те са  много по-важни от пеперудите!

# 143
ТЪЖНА ЛЮБОВ!!!

bouquet  bouquet  bouquet

# 144
Злати, всеки има право на мнение  Hug
изобщо не смятам че, има инсценировка във връзката и с Онур и затова написах че, мнението ми не е вследствие на това че, смятам че, Туба има връзка с МЙ  Peace, не приемам тази връзка, защото вече има една подобна зад гърба и и защото не ми е убедителна и все още е много рано за каквито и за било генерални изводи......

...а сега има най-важното в една връзка-доверието и стабилността,поне за мен те са  много по-важни от пеперудите!

Затова завърших с думите: зависи кой какво иска и какво търси в една връзка / апропо, от това което търси Туба и го е казала в интервюта, не съм съвсем съгласна че, пеперудите не са важни за нея/

# 145
  • Русе
Елма,много ми хареса това ,което си написала днес. HugИскам да добавя нещо - понеже,чета темите отдавна,си спомням,че бях чела нещо от рода на - "за да се снимат някога заедно Туба и Мурат,тя трябва да има сериозна връзка" ,та затова и аз, не мога напълно да си обясня ,какво всъщност виждам.Знам,че всеки има право на щастие с човека,който сам си е избрал.

# 146
Привет,аз не съм в Б-Я ЕЛМА, изчаках да видя твоето мнение и напълно те подкрепям Ние познаваме много добре Туба .Аз никаде не виждам лябов м/у тях .По  червения килим пак Мурат се обръщаше към нея ,а Онур беше някъде из облаците. Може  да си навлека гнева на някой ,но аз не си променям мнението  докато не видя реалноста.

# 147

Цвети, вече нищо не приемам първосигнално и за даденост, не само когато се отнася за Туба и Мурат, а в живота по принцип, и точно затова винаги допускам всякакви варианти за всичко, за мен поговорката: монетата винаги има две страни е като кредо .........а и съм се убедила че, много рядко нащата са това, което изглеждат отстрани и което на нас ни се иска..........а в случая с Туба, още повече - като со почне от заблудата със Джансел, минем през връзката със Сами, измисления конфликт с МЙ и какво ли още не........

# 148
  • Пловдив
Елма,разбира се ,че всеки има право на мнение Hug  и аз уважавам абсолютно всички   мнения!Затова и толкова харесвам тази тема-можеш да си кажеш мнението без да се очакваш някой да те нападне  bouquetА пеперудите са важни за всички хора-те са солта на живота!Но когато отлетят и след тях остане много горчив вкус,тогава започваш да гледаш от друг ъгъл и да цениш  и други неща в живота!

# 149

Общи условия

Активация на акаунт