Гордата Аси - Магията, която ни завладя, получи признание и от света - Тема 114

• 42 270
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
Ето ме и мен в новата 114 тема!
 Рина, прекрасна е и много актуална, радост за очите е да са на първа страница на темата Туба и Мурат един до друг:hug:
Да продължават да ни радват с хубави новини

# 16
Да знаете че, хърватките ни четат, дали са линк в страницата на Туба за форума ни  Peace, но са им затворили страницата на Мурат  Cry Cry Cry

http://www.forum.hr/showthread.php?t=606900&page=32

Последна редакция: пн, 13 юни 2011, 19:57 от elma

# 17
Това пускали ли сме го с добро качество?

# 18
Леле, гледате ли? Какво е това парти на открито в този час  Shocked още слънце грее........

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=euros

# 19
Ето ме и мен Peace

От "Златната нимфа" се пренасяме на "Златната пеперуда" Mr. Green

# 20
  • Пловдив
Честита нова тема и от мен  А защо някой гледат толкова сърдито та гледката е прекрасна

# 21
Ще падна, вижте го Мурат  Joy Joy Joy, само и само да се обърне по бързо към Туба и сцената е на един крак на слизане от подиума .........душичката ми той  Joy Joy Joy, ама то такава жена как да не се гледа...... и с такава рокля - страсторазпалвач  Joy Joy Joy

# 22
# 23
Радвам се, че темата ви хареса! Hug Малко преди наградите ви поздравявам с един клип по псен на Кърач:

ASI & DEMIR- GIDIYORUM / ODLAZIM

# 24
Аууууууу, това отново се появи във фейса.......заради деколтето и дължината на ръкавите е

Последна редакция: пн, 13 юни 2011, 20:13 от elma

# 25
Оф, много ми насича картината - иначе звука е перфектен ooooh!

П.П. Абе, какви са тези розови и цикламени рокли - май и оттук няма да си харесам тоалетче, както е тръгнало Mr. Green

# 26
Хърватките са писали за тазвечершните награди, че няма жури а всичко се определя от хората, тоест който има най много гласове въз основа на гласуване в интернет.......може Туба да спечели  newsm78, дано......

Оф, много ми насича картината - иначе звука е перфектен ooooh!

П.П. Абе, какви са тези розови и цикламени рокли - май и оттук няма да си харесам тоалетче, както е тръгнало Mr. Green

Бонобо, точно щях да пиша че се започна с кича  ooooh! ooooh!, а това  #Crazy #Crazy #Crazy

# 27
# 28

Цитат
Бонобо, точно щях да пиша че се започна с кича  ooooh! ooooh!, а това  #Crazy #Crazy #Crazy

И аз бях така Shocked, че и добре и се нагледах, че точно на нея ми засече ooooh!
Надявам се да е сценичния и костюм, а не да е дошла така Whistling

# 29
Момичета, дайте линк за предаването по Стар ТВ Praynig
Сори, сори, видях със закъснение, Елма е дала линк. Hug

Общи условия

Активация на акаунт