Гордата Аси - Магията, която ни завладя, получи признание и от света - Тема 114

• 42 290
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Зад Туба май беше Джевдет, нали? А коя е жената с Мурат?

Зад Туба наистина е Джевдет и той държи за ръка жената до него Thinking
Когато минават Мурат говори нещо,а водещият ги проследява с поглед и казва "Защо не учих италиански" Joy Не знам дали има общо с нашите хора, но ми стана смешно Mr. Green
Според мен е за тях, но водещия явно е объркал турския с италиански  ooooh! (нямат нищо общо) Сигурна съм, че е за тях даже си помислих, че е казал нещо от рода на това че не знае кои са  Joy

# 106
Дидиса,крия какво да правя - иначе опашките са непробиваеми Joy Joy
Аз също не го гледам - в тубето го има,ама на турски и нищо не разбирам, а пък и там е една омешана история - кой с кого е бил, с кого е сега,кой какво крие и с кого е в комбина ooooh!

Мерси за клипчето  bouquet
Май вече ще имаме Бурка в мъжки вариант - Онур Whistling  Mr. Green/ нормално е да там.../

newsm10 newsm10 newsm10         Ето защо Мурат изглеждаше така притеснен...английския му бил зле.......Туба има да си му връща ....шегичка, дано да са много щастливи и двамата- туба и Мурат.

# 107
Ето ни и снимки от червения килим.
Но не виждам Илгаз!
Другият състав на групата е налице!

Последна редакция: пн, 13 юни 2011, 23:46 от rina-rina

# 108
Беше си ясно,  че има основателна причина Бurcha да пусне Сам Mr. Green

# 109
Рина, на мястото на Илгаз е ашкъма на Туба Mr. Green

Дидиса, водещият като французин нищо чудно и да не го е разпознал ooooh! Веднъж едни ме чуха да говоря на български по телефона и ме попитаха какъв е този език,защото им приличал на немски,ама май не бил Joy

# 110
момичета дълго време се мъчих да отсявам желанията от реалността в магията Гордата Аси но последното инфо от Монте Карло отново ме хвърли в размисли уж не се познаваха след свършване на снимките а тук всеки поглед ,жест ми говорят друго дори при самото преминаване по червения килим не попречи на Мурат да товори с ,,колегите ,,си а Онур е сериозен дори стреснат макар да не мога да го приема все още до Туба ако тя е щаслива с него на мене ми остава само да и пожелая щастие и още по високи върхове но в мене остава чувство ,че Онур е поредния параван

# 111
..........но в мене остава чувство ,че Онур е поредния параван

А на мен ми се иска да е така.......... Grinning

# 112
Здравейте, момичета!

Вече доста рядко влизам в темите, но тази вечер не мога да се стърпя
да не изкоментирам мнението си за Онур Сайлак, което май е доста по-различно
от на повечето от вас, вкл. в темата за ПС, в което не виждам проблем.
Честно казано в началото при първите снимки на двамата в пресата, бях леко
недоволна Rolling Eyes, но после се опитах да поразсъждавам и да погледна малко с
други очи на Онур. Вярно е, че Онур Сайлак не е класическият красавец
по който да си падат млади и вече не толкова млади дами, Laughing
но пък заглеждайки се в него откривам, че има известен чар + качества.
/ Също като ей този индиец от аватара ми - направо чаровен грозник, но с голям талант,
на който няма как да не симпатизираш, ако го погледаш в малко повече филми и клипчета./

Какви мисли ми се въртят в главата за Онур Сайлак:

- Изключително добър актьор е - 2007г. Награда за Най-добър актьор за филма "Есен"
при това от най-престижното издание - Турските оскари.

- Сам е постигнал някакво ниво в кариерата си, като е учил и работил едновременно.
Скоро в темата за ПС мина едно интервю с него, в което разказва за този период от
живота си в Анкара и как е поемал всякакви роли в сериали, докато е следвал и за да
се издържа сам. Т.е. при него няма тате, мама и на жената бащата Laughing
Вижте в колко много сериали и филми се е снимал в този период 2000 - 2007г до Аси,
с който сериал е забелязан и започва да получава предложения за филми.
Едновременно с това е участвал и в постановки на театъра в Анкара.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Onur_Saylak

- Той е свидетел на случващите се истории по времето на Аси, за които сме чели -
нервните изблици на Туба, подмятанията в пресата за флиртовете й с актьора,
който играе Аслан, неизвестните / за нас / около партньорството й с Мурат Йълдъръм
и после връзката й с оператора Сами Сайдан, ей богу, този мъж наистина би трябвало
много да обича тази жена... си мисля. Да знае истината за сърдечните й истории и пак
да я обича, което, извинявайте, но май не всеки мъж го може в днешно време.

- Изглежда ми здраво стъпил на земята мъж, макар и леко затворен в себе си.
От видяните снимки с Туба, не ми прилича и на комплексиран, че е с нея или че
папараците са ги заснели. Сравнявам снимките с Толга и Сами, които или се крият
и бягат напред, или стоят на почетно разстояние. Laughing
Джансел пък, който като цяло ми е много симпатичен, незнайно защо оставя у мен
чувството, че обича бохемски начин на живот - приятелите и футбола, справка Twitter.
Мурат Й. няма да го разнищвам, понеже е семеен мъж и поне за мен вече е очевидно,
че сърдечните трепети за които предполагаме, ще си останат запечатани на лентата
в сериала Аси, т.е. не очаквам изненади.

Та значи ей такива неща ми се завъртяхя в главата за Туба и Онур Laughing
Ще се радвам, ако поне една от вас не мисли, че "принцесата" пак е избрала "жабата",
вместо "принца", който са й избрали феновете. Laughing
Дори и нищо да не излезе накрая, защо пък да не си изживеят любовта, нали?

Приятна вечер  bouquet

# 113
Fan, абсолютно съм съгласна с теб, дай боже той да е нейният човек! Peace С Мурат ги свързвам по понятни причини, страхотен тандем бяха в сериала, пък и чувства е имало, но в никакъв случай не твърдя, че не може и не трябва да е с друг, освен с Мурат, не съм чак толкова фанатизирана. Онур не бих казала, че е "жабата", на мен лично ми е симпатичен. Няма бликащия чар на Мурат, а може би просто малко съм го гледала в роли, май само в Аси. newsm78 Някъде четох (може и да не го е казала, на вестниците много не им вярвам), че Туба търси искрен, романтичен и страстен мъж. Ами, дано е такъв. Просто Туба заслужава най-доброто! Peace

# 114
Здравейте, момичета!

- Той е свидетел на случващите се истории по времето на Аси, за които сме чели -
който играе Аслан, неизвестните / за нас / около партньорството й с Мурат Йълдъръм
и после връзката й с оператора Сами Сайдан, ей богу, този мъж наистина би трябвало
много да обича тази жена... си мисля. Да знае истината за сърдечните й истории и пак

-Дори и нищо да не излезе накрая, защо пък да не си изживеят любовта, нали?

Приятна вечер  bouquet

smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501

Аз харесвам Туба§Онур като двойка , дано това което показват е истинско и нека бъдат щастливи.
А Аси и Демир ......завинаги ще останат за нас символ на Истинска и Силна Любов , за каквато всеки човек мечтае .

# 115
......но после се опитах да поразсъждавам и да погледна малко с
други очи на Онур. Вярно е, че Онур Сайлак не е класическият красавец.....
- Изключително добър актьор е - 2007г. Награда за Най-добър актьор за филма "Есен"
- Сам е постигнал някакво ниво в кариерата си, като е учил и работил едновременно.
...... при него няма тате, мама и на жената бащата Laughing

Ще се радвам, ако поне една от вас не мисли, че "принцесата" пак е избрала "жабата",

Приятна вечер  bouquet

newsm10 newsm10 newsm10

# 116
  Туба в Монако

Фенче,  Hug!

# 117
Здравейте, момичета!

Вече доста рядко влизам в темите, но тази вечер не мога да се стърпя
да не изкоментирам мнението си за Онур Сайлак, което май е доста по-различно
от на повечето от вас, вкл. в темата за ПС, в което не виждам проблем.
Честно казано в началото при първите снимки на двамата в пресата, бях леко
недоволна Rolling Eyes, но после се опитах да поразсъждавам и да погледна малко с
други очи на Онур. Вярно е, че Онур Сайлак не е класическият красавец
по който да си падат млади и вече не толкова млади дами, Laughing
но пък заглеждайки се в него откривам, че има известен чар + качества.
/ Също като ей този индиец от аватара ми - направо чаровен грозник, но с голям талант,
на който няма как да не симпатизираш, ако го погледаш в малко повече филми и клипчета./

Какви мисли ми се въртят в главата за Онур Сайлак:

Скоро в темата за ПС мина едно интервю с него, в което разказва за този период от
живота си в Анкара и как е поемал всякакви роли в сериали, докато е следвал и за да
се издържа сам. Т.е. при него няма тате, мама и на жената бащата Laughing
Вижте в колко много сериали и филми се е снимал в този период 2000 - 2007г до Аси,
с който сериал е забелязан и започва да получава предложения за филми.
Едновременно с това е участвал и в постановки на театъра в Анкара.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Onur_Saylak

- Изглежда ми здраво стъпил на земята мъж, макар и леко затворен в себе си.
От видяните снимки с Туба, не ми прилича и на комплексиран, че е с нея или че
папараците са ги заснели. Сравнявам снимките с Толга и Сами, които или се крият
и бягат напред, или стоят на почетно разстояние. Laughing
Джансел пък, който като цяло ми е много симпатичен, незнайно защо оставя у мен
чувството, че обича бохемски начин на живот - приятелите и футбола, справка Twitter.
Мурат Й. няма да го разнищвам, понеже е семеен мъж и поне за мен вече е очевидно,
че сърдечните трепети за които предполагаме, ще си останат запечатани на лентата
в сериала Аси, т.е. не очаквам изненади.

Та значи ей такива неща ми се завъртяхя в главата за Туба и Онур Laughing

Приятна вечер  bouquet

smile3501 newsm10 newsm10

# 118

до утре ....................

# 119
Здравейте, искам да изразя и аз удоволствието си от това, че Мурат и Туба се появиха на тези награди! Че бяха там и ни доставиха такова удоволствие да ги видим заедно един до друг далеч от снимачната площадка, което реално се случва за първи път от 2007- ма. Лично аз като разбрах, че са отишли подскочих до тавана Wink Laughing ДОЧАКАХ МЕ ГО И ТОВА, А АЗ НАПРАВО НЕ ВЯРВАХ   newsm20  Laughing  Laughing  Laughing
Пък да са ни живи и здрави и да доволни от пътя и хората до себе си, които избират.
Иначе за мен те винаги ще са си двете страни на една монета

Общи условия

Активация на акаунт