Поддържане на фигурата и смейните отношения

• 37 162
  • 935
  •   1
Отговори
# 270
ок, несиха, ще и предам, че е затлъстяла  Crazy
няма нужда  Laughing

Последна редакция: чт, 16 юни 2011, 15:12 от Анонимен

# 271
Казах, че въпросната е дебела в сравнение с мен, несъвършена спрямо мен, не така прекрасна като мен? Просто казах- не ми харесва. Аз обичам такива долни крайници и такива и още
Не се възхищавам на пухкави бедра. Просто не са мои тип.

# 272
касита, супер са  Peace

# 273
Всъщност може и да не са. Особено тези от последната снимка са ужасно слаби, но просто на такива се възхищавам.  Crazy
 Peace

# 274
  • Варна
Ох, от последните показани ми се сви сърцето. Кошмар някакъв!
Първите две снимки са чудесни. Мъжду "слаби" и "кльощави" има разлика, поне за мен.

# 275
Аз харесвам страшно много тази дама като излъчване в лице, но в тяло ми идва малко слабичка:

http://www.alessandraambrosio.com/main2.htm

# 276
  • Варна

Не са. Особено от последната снимка - грозни крака, според мен. На предните две снимки са красиви, но те и самите снимки са красиви. Искам да ги видя с любителска камера смимани.

# 277
Мен такива крака ме потрисат, тези намирам за съвършени.

# 278
Дона, да, това са наистина прекрасни дамски долни крайници!  Peace

# 279
# 280
  • Варна
Мацката, която показа Зилозавър много ме кефи, пък нека да е слабичка.
И аз харесвам такива крака, каквито постна Дона.
Но Палмира показа крака, любителски снимани и необработени. Не знам как ще изглеждат снимани както си трябва.

# 281
... тези възглавнички, които се срещат при свивката на коляното - бедрото среща задната част на прасеца - не трябва да се получават изобщо. Първия знак, че собствените ви крака са затлъстели е когато при свиване, мааалко  по-малко от 90 градуса, бедрото опира прасеца.

Може ли като за блондинки  Embarassed, че досега се крача и не мога да разбера кое кое не трябва да опира  Embarassed, а много искам да знам дали краката ми са затлъстели  Embarassed
Касита, втората е съвършена. Първата, като крака, може би, но иначе не ме кефи. Третата снимка наистина ли ти харесва  Rolling Eyes Особено най-дясната девойка явно е с дълбока анорексия.
Донините крака са невероятни- на зайките от снимката, де  Mr. Green

# 282
От тук списващите имам съмнение, че само магарчо е в тоя калибър, да не се крие, а да си признава.

Несиха, трогната съм че ме смяташ за "съвършена"..ама не съм..
По-скоро и краката и фигурата ми са много близки до това http://prikachi.com/users/the_third/8G.jpg
Все пак съм само 167..Wink)

# 283
Магарчо, а как си в горния департамент? Mr. Green

# 284
Като на снимката..Wink

Общи условия

Активация на акаунт