Поддържане на фигурата и смейните отношения

• 37 232
  • 935
  •   1
Отговори
# 300
За мен това е "яката работа" - мацката отпред най-вече Wink. Ако съм мъж, такова тяло би ме подлудило Grinning Скелетоподобни кокалести крака, а и жени и мъже не харесвам  - Stop
http://www.cool-midi.com/photo/destinys-child.jpg

# 301
  • Канада
На снимка всеки може да бъде направен да изглежда страхотно.

в реалността едва ли изглеждат точно така показаните модели.
Само предполагам, разбира се.
Познавам жена-модел, снимките й са умопомрачителни.
На живо  е много хубава, но няма и помен от онази неповторимост, която излъчва от фотосите.

# 302
На снимка всеки може да бъде направен да изглежда страхотно.

в реалността едва ли изглеждат точно така показаните модели.
Само предполагам, разбира се.
Познавам жена-модел, снимките й са умопомрачителни.
На живо  е много хубава, но няма и помен от онази неповторимост, която излъчва от фотосите.

Няма снимка на фотомодел, която да не е обработвана.
Всяка снимка, която се продава се и обработва...за да добие онзи вид, в който да си кажеш уаууу...същото е и с детската фотография, ангелският изглед, уникално красивите очи и т.н. )

# 303
  • Канада
Да, знам, че е така.
тогава ми се губи смисълът да сравняваме или коментрираме части от тела, малко или много коригирани, пооправени Simple Smile

# 304
При липса на аматорски снимки коментираме професионалните.

# 305
  • София
Хайде стига толкова Simple Smile

Последна редакция: чт, 16 юни 2011, 19:48 от Azzy

# 306
Азииии... Cry

# 307
# 308
Изпуснах те..))

# 309
  • София
Тук съм си, цялата съм твоя Simple Smile

# 310
# 311

Агент-провокатор.  Laughing Laughing Laughing

# 312
Аматьорките ги е срам да се покажат....    Mr. Green
На думи са най-най....и пърфект,ама не им стиска .......   Laughing

# 313
  • София
Бихте ли споделили, ама честно, какви усилия полагате, за да поддържате фигурата
си и как приемат вашите половинки тези ваши усилия? Честно казано не вярвам, когато някоя жена ми каже, че яде колкото и каквото си поиска, не спортува или не изразходва енергия, и в същото време има манекенски размери.
Споделям съвсем честно- имам проблеми с храненето, датиращи от ранна детска възраст. Не мога да се контролирам по отношение на сладкишите. Винаги съм била с наднормено тегло, вариращо  в определени граници. Допреди две години поради ред причини не се движех много и бях станала много, мчного дебела. С доста усилия и воля смъкнах едни 18кг и си върнах килограмите от ученическите години. Просто от много, много дебела сега вече съм само много дебела Laughing.
Съпругът ми няма особенно отношение към диетите ми, достатъчно му е вкъщи да седнем вечер на масата  заедно, без значение аз какво точно ям. имаше притеснения дали диетата ми няма да се отрази негативно на здравето ми.
Проблема със сладкото го имам все още. Без да съм пушач подозирам, че точно като мен се чувстват пушачите, които отказват цигарите. Вкъщи сладко се купува много рядко, защото ако го има и не е изядено трудно мога да заспя.....преди да го изям. Embarassed
Обаче пък мног се гордея със снимките си преди и след диетата.

# 314
Валя, проверявала ли си хормоналния баланс? И инсулиновата резистенстност?

Общи условия

Активация на акаунт