Поддържане на фигурата и смейните отношения

• 37 011
  • 935
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Ами темата беше такава "Поддържане на фигурата и семейните отношения". А то само първата част - поддържане на фигурата, то дори не е и това, дайте поне идея за някоя диета, ако може със сладолед, че е толкова топло навън!!!  newsm10 newsm10

Joy Да бе, осъзнах се  Joy Joy Joy
Диета със сладолед...амииииииииии...може би само сладолед  Mr. Green

Разделно хранене - ще опитам още утре!   Nature Snowman Nature Snowman

# 616
tanyatais,Освен първата снимка на мъж с бицепс, другите не ми изглеждат на активно спортуващи. Rolling Eyes

# 617

И да вземе да дойде един мой приятел в офиса същия ден, милия още не се е съвзел.

Joy Joy Joy

бедничкият  Laughing

таня, мъжът на първата снимка ми прилича на бодигард/не е лошо това, но стават само за това-онова Simple Smile/.

аз мисля, че колкото и да се поти някой във фитнеса, ако хапва яко висококалорични храни - ще качва и отгоре дори килограми. не съм видяла някой на диета салата примерно и да е дебел.

# 618
 Laughing

Последна редакция: нд, 19 юни 2011, 21:26 от tanyatais

# 619
На първата е мъж с бицепс.На втората е младо момче, гърчаво.На третата е мъж леко смъкнати рамене.Може и от ризата да е-все едно.Фитнеса променя тялото, това никой не е отричал.Фитнеса често качва килограми,освен ако едновременно не се прави програма за чистене.Не е ли на професионално ниво и не е ли изчестено качествено тялото фитнеса сам по себе си не докарва невероятен външен вид.Моят мъж прилича повече на този от 1 снимка, има още да чисти, но като цшло килограмите му са в излишък.Аз нямам излишни, но изглеждам в пъти по-отпусната и зле, като денем имам около 40 минути спорт. Rolling Eyes

# 620
  • София
Естествено, че не е нормално да се спортува така.
Това е професионално ниво и дори и професионалистите не могат да поддържат подобно темпо след 35.

# 621
Т.е. от това се изкарват доходи.Когато Това ти е Работата е ок да си по 8 часа в зала.Когато даваш голям процент от дохода си За това е съвсем различно-и като времеми и като финансов ресурс.Моето тшло, след 35-тата си година иска Повече усилия, респективано повече времеви и финансов ресурс.И като не му годавам, а давам едва 40 минутки-не изглеждам като на 20. Mr. Green

# 622
  • София
Естествено, че изисква финансов и времеви ресурс.
По-скоро времето е по-сериозен дефицит, ако имаш собствен бизнес.
Мъжът ми изглежда прекрасно, но не мога да кажа, че прекарва по осем часа в спорт.

# 623
  • София
Активния спорт винаги променя човека след спиране, особено ако  е взимал и стимуланти. Затова спорта е добре, но само за поддържане на формата любителски. Така е финансовия ресурс е по-поносим!

# 624
  • София
И да нямаш собствен бизнес, пак е трудно намирането на време, особено ако трябва да се придвижи човек до фитнеса. Най-малкото, трябва да излезеш от работа в подходящо време, някой да ти гледа децата, да ти върши домашната работа...

На мен катоцяло ходенето по фитнес-зали не ми допада - освен очевидните логистични проблеми, не обичам постоянната миризма на пот, твърде многото хора, хигиенните условия също. Според мен е достатъчно човек вкъщи да си има един велоергометър, гирички и една постелка за упражнения. Важно е постоянството, пък ако ще да са десет минути елементарни упражнения. освен ако човек не търси и малко свалки в залата покрай всичко.

# 625
Естествено, че изисква финансов и времеви ресурс.
По-скоро времето е по-сериозен дефицит, ако имаш собствен бизнес.
Мъжът ми изглежда прекрасно, но не мога да кажа, че прекарва по осем часа в спорт.

Има И такива хора, но има и Инакви, на които им се налага, за да имат Някакъв вид, да прекарват повечко време... Wink

# 626
Azzy, ееее, тя жената след толкова увещаване е решила да предприеме сериозни мерки за деколтето. )))))

Мъжа ми изобщо не спортува, но работата му е свързана с постоянно движение, строеви подготовки и т.н. щуротии. Не е висок, колкото мен е 167см, на 65кг, падал е и до 60кг. Няма сланинки, то няма и къде, тялото му е стегнато. Ако тръгне на фитнес да натрупва маса ще заприлича на малко борче. )))))

Аз пък на фитнес не ходя, защото ме е срам.  Grinning

# 627
  • София
Когато имаш собствен бизнес, много често ти се налага да работиш доста повече, съдейки от личните ми наблюдения.
За останалите от 9 до 5, някак си се намира по-лесно време, въпрос на организация.

Разбира се, че за някои е по-щедра природата, а за други- не.
Мъжът ми е много висок, с атлетична структура с много широк гръден кош, изобщо максимално улесненен от прирдните си дадености.

Аз пък на фитнес не ходя, защото ме е срам.  Grinning
Да, да не те накара някой инструктор да си слагаш потник на тренировките Simple Smile

Последна редакция: нд, 19 юни 2011, 20:22 от Azzy

# 628
  • София
Ее, колко хора имат работа от 9 до 5? Хайде, сега, соцът отмина с твърдото работно време!
Странно, как всеки си мисли, че неговата работа е най-трудоемка, времеемка, и изобщо ресурсоемка!  Laughing Wink Чудя се къде останааха хвалбите по разни други теми, че шефската работа е с много гъвкаво работно време, пък и всичко било въпрос на организация...

# 629
  • София
Ее, колко хора имат работа от 9 до 5? Хайде, сега, соцът отмина с твърдото работно време!
Странно, как всеки си мисли, че неговата работа е най-трудоемка, времеемка, и изобщо ресурсоемка!  Laughing Wink Чудя се къде останааха хвалбите по разни други теми, че шефската работа е с много гъвкаво работно време, пък и всичко било въпрос на организация...
Е, мен ако за една заплата ме ангажират на денонощно работно време, ще сметна, че са много далновидни шефове Simple Smile
Изобщо не съм казала, че моята работа е най-трудоемка или времеемка, говорех за мъжа си.

Общи условия

Активация на акаунт