Поддържане на фигурата и смейните отношения

• 36 968
  • 935
  •   1
Отговори
# 750
Кажете ми логиката на незахранването. Първото е сок.  С какво ще навреди.  После пюрета - плодови и зеленчукови.
Сокът по принцип наврежда, не само на бебета, защото целият плод комбинира киселините с целулоза/влакна и като ти стигне в корема всичко се разгражда заедно. Ако пиеш само сок просто приемаш по агресивна от нормалното храна.
То неслучайно си има по  благи и по дразнещи стомаха плодове и зеленчуци.

Сега, ако си здраво и право добиче с достатъчно развит организъм и без проблеми няма да ти навреди, естествено. Но нито бебетата са в тази категория, нито голяма част от възрастните.

# 751
След меренето на кг по женски, насоката в последните стр. пък, може би е индикатор за недоизживяно майчинство. Дерзайте.  Simple Smile
В тази тема влизам на всеки 3-4 км, така че с интерес очаквам развитието й след няколко стр.

# 752
Кейси, включването ти беше  много важно за мен, надявам се и за другите. Благодарим ти, че ще ни следиш.

# 753
Не ми благодари, кажи децата какво закусиха.  Simple Smile

# 754
Не ми благодари, кажи децата какво закусиха.  Simple Smile

Чи де да ги знам. Едного е във Варна, другото в Милано.

# 755
Пфу, как ми се приядоха варени гевреци  ooooh! ooooh! добре си беше разговора за АМ и сокчета, с тая закуска съвсем ме вкарахте в грях

# 756
Пфу, как ми се приядоха варени гевреци  ooooh! ooooh! добре си беше разговора за АМ и сокчета, с тая закуска съвсем ме вкарахте в грях

Много хубави ги правя. 

# 757
  • София

Много хубави ги правя. 
Дай рецептата, че отдавна се каня да пробвам да направя, но искам някоя изпитана.

# 758

Много хубави ги правя. 
Дай рецептата, че отдавна се каня да пробвам да направя, но искам някоя изпитана.

Най.обикновено тесто, в машината го забърквам.  Брашно, мая.  Въпросът е да не втаса много.  Първо  15-20 мин. После оформям гевреците и в тая жега около 5 мин стигат.  Вариш по 2 мин от всяка страна и печеш.

# 759
  • София
 ooooh!
Нямам машина, така че всяко тесто меся по рецепта, не знам кое точно е най-обикновено. Пък и не разбрах как така ще варя от двете страни. Не се ли пускат във вряща вода, или изплуват и се налага да ги обърна? Както и да е, отивам да ровя за рецепти. Довечера ще се готви по нощите.  Laughing

# 760
упс, за първи път чета за тесто от брашно и мая...друго не се ли слага? Mr. Green
с машина и баба знае...както се оказа-какви сте такива баби бе-едни гевреци ръчно не можете да направите...една рецепта не можете да подадете.
Свиди ви се за чуждата снага, ясно... Laughing

# 761
Пууу, къде се разприказвахте за варени гевреци сега...) Много обичам...) ама ям 2пъти в годината, ако изобщо изкарат в града такива. )
Сега ще видя и аз рецепта...)

# 762
Нищо друго не слагам  за гевреци.  Пускат се във вряща вода, не се обръщат сами, поне моите.

# 763
Все си мислех, че Вилико и Красимира са лични познати, заради обръщението "Красо"  Laughing
Ан така - подпали им чергите Joy

# 764
  • Бургас
А пък аз как обичам пирожки с плънка от картофено пюре или с телешко месце. Мммм... Развалихме диетите в темата...  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт