Поддържане на фигурата и смейните отношения

• 37 252
  • 935
  •   1
Отговори
# 90
Цитат
Това ме влудява - аз директно казвам, че не е по моят вкус и няма  преструвки при мен
Е, това е една идея грубо. Толкова директно, след като се извиня, мога да кажа само на майка ми и на свекърва ми.
Иначе си намирам някакво благовидно оправдание, за да не ям.
И аз съм така.
например когато   се запознахме с мъжа ми аз бях вегетарианец,а той месояден -караше както и сега на салати ,скара,рибени деликатеси ,4ипс,мезета и филета.
Сега с годините проядох и аз месо(риба и пилешко),и съм на такъв режим с месо ,мле4ни и зален4уци,4е си пасваме като гърне с похлупака си.
 Laughing Laughing
Той моите "булама4и"(разбирай постно ядене) не прояде,но аз се пре4упих и хапвам скара и риба.
Мир винаги е имало,но сега определено е в пъти по лесно с храната.
Вместо 3 ястия (едно  замен,друго за детето и друго за него) сега е едно Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 91
Е, аз не отказвам грубо или напрано да гримаснича от отврат Laughing - просто казвам например -" не, това не е по моят вкус, не ям сладко". Или "не ям солено, съжалявам".
А веднъж на едно гости, ни сервираха такова отровно солено шкембе в масло Sick, че направо ми пари на езика от сол като го опитах. А моят милият" Аууу, супер е..." И в тоя момент изпива огромна чаша с вода Joy
За това става въпрос Peace

# 92
...

По повод на тази тема и др. подобни ми се искаше да пусна тема, но не в диетичния подфорум за количеството храна, което обичайно се сервира в отделните семейства.Защото това също има значение за фигура, здраве и т.н.Ако авторката на темата не възразява, нека тези, които всичко хапват и са по 47-48 кг да споделят и количествата на това "всичко"

Ами закуска - обикновено 1 или 2 филии на сандвичи с кафе или чай или айран. Ако е топла закуска - 3-4 мекици, или 5-6 бухтички, 3-4 палачинки  - тези неща със сладко и сирене.
Обяд или вечеря - супа 1 купичка към 200 мл. ще да е, с нещо основно - примерно 2 кюфтета и 1 филия хляб. Ако е омлет - 2 яйца с плънка от сирене, кашкавал. Ако е пица - 2 парчета. Ако са пълнени чушки - 3 броя.
Значи вчера ядох: закуска - кашкавалка от една пекарна наблизо, кафе, после едни кифлички с мармалад в тарелка - около 10 броя,с  големина на миникроасан всяка и едно кисело мляко, ябълка. Следобедна закуска - вкъщи след работа, един сандвич набързо, и вечерта бяхме на баница с кисело мляко - изядох 3 парчета. От тази баница си нося днес и закусвах и обядвах с нея, довечера паниран кашкавал - 1 кг. ще панирам, около 7-8 парчета ще излязат, ще изядем по 2-3 и ще остане съвсем малко за утре наобед. И таратор ще има. Домашен хляб.

# 93
Мале, ако за храната ви е срам да споделите с партньора си, на какво ли друго още се подлагате?

# 94
  • София
С две кюфтета посмъртно не мога да се нахраня. Ядете като птичета.  Crazy
Изяждаме поне по 5-6 кюфтета, дори децата - малкия омита най-малко 3.

# 95
  • Варна
Е, аз не отказвам грубо или напрано да гримаснича от отврат Laughing - просто казвам например -" не, това не е по моят вкус, не ям сладко". Или "не ям солено, съжалявам".
А веднъж на едно гости, ни сервираха такова отровно солено шкембе в масло Sick, че направо ми пари на езика от сол като го опитах. А моят милият" Аууу, супер е..." И в тоя момент изпива огромна чаша с вода JoyЗа това става въпрос Peace
Ти си ясна Simple Smile
Обаче мъжът ти... Това никога няма да си го причиня.

# 96
А в къщи 6кюфтета и 4кебапчета ги ядем 3дена. )

# 97
ticket ти направо кашерно ядеш с това месо отделно

и стига сте стряскали жената как ядете пък имате "манекенски мерки", за няколко от изказалите се е пълна лъжа -  да не вадя снимки... (че не са и на тоя комп)

само припомням - манекенски мерки  179см 77/59/84  Wink
(6 openings за ss 10/11)

# 98
Хаха, ми да- тайната на анорексичното ми състояние се крие в неяденето. Това с 6-те кюфтета и фигурата на Ел Макферсън го разправяйте на баба ми.

# 99
Касита-има си такъв режим(Дюкански режим),в който и с 6 кюфтета на ядене отслабваш с невероятна скорост.Само за 3 месеца бях с 22 кг надолу с риба,пиле,салати без мазнина,обезмаслени мле4ни продукти и зелен4уци .

# 100
Уф, аз съм твърдо веге и дюкан не е за мен.

# 101
  • София
Абе 6 кюфтета нищо не са, ние приготвяме каймата без грам мазнина. Т.е е чисто месо. Без хляб, не виждам как ще надебелееш от тях. Лошото е, че зимно време се почват едни питки, едни палачинки за закуска, пици, не ти е работа.

# 102
Ако някой ме накара да ям шкембе ще му го изсипя в гърба  Crossing Arms
Аз съм много злояда и има много неща, които не ям, включително месо и риба, а повечето манджи ям само ако са приготвени от мен   33uu
Отказвам категорично да ям неща, които не са ми по вкуса- сърдити досега не е имало.
Мойто мъж не харесва жени, които много ядат  Mr. Green- както искате го тълкувайте- не му било женствено мадамата да муа сачове и ребра, така че идеално си пасваме  Flutter

# 103
Откакто щях да върна една сланина, като преди това я премятах половин час в устата си, се научих твърдо да отказвам.

# 104
Касита-има си такъв режим(Дюкански режим),в който и с 6 кюфтета на ядене отслабваш с невероятна скорост

Ако кюфтетата са от телешко или пилешко месо, ако са печени ,да отслабва се.
Но ако някой хапва по 6 кюфтета пържени, със салатка и пържени картофки и хлебче в добавка и това е едно от храненията му, едва ли ще е с манекенски мерки.

Общи условия

Активация на акаунт