Поддържане на фигурата и смейните отношения

• 37 242
  • 935
  •   1
Отговори
# 135

Защо. Ти си тази, която смята, че трябва да чете лекции по този въпрос.
Аз знам колко е и мисля, че е идеална.

Аз съм в състояние да чета лекции по този въпрос.
Не отговорих, защото усетих че питаш за да се заядеш.
В тоя контекст, щом я намираш за идеална, значи си ниска. Само това разбрах от всичко.
(В което и в крайна сметка няма нищо лошо)

# 136
Обяснявам, защото някой без да иска каза, че имал тези мерки  Wink надявам се сега ме разбра.

А ако има тези мерки наистина, тогава какво?  Simple Smile

Таня, важното е да се чувстваш добре в собствената си кожа, а не колко трябва да са килограмите ти според таблиците.

# 137
  • София
Несиха, аз допълних предния си пост.
Колко съм висока не е тайна, споделяла съм го, но определението за ниска жена, жена среден ръст и висока жена не са тези, отговарящи на стандартите за модел.
И ако една жена има съответните пропорции и успява да ги открие и поддържа, може да се каже спокойно, че е с подобни размери.
Съгласна съм, че трябва да има все пак някаква височина, но в никакъв случай не намирам за необходимо да си 180, за да се счетеш за единствено подходяща да си мислиш, че си постигнал манекенски размери.
Както виждаме, има и на светвния подиум жени с подобна височина, изключения са разбира се, но все пак достатъчно емблематични, за да се сравнявам с тях.

# 138
Обяснявам, защото някой без да иска каза, че имал тези мерки  Wink надявам се сега ме разбра.
А ако има тези мерки наистина, тогава какво?  Simple Smile
Таня, важното е да се чувстваш добре в собствената си кожа, а не колко трябва да са килограмите ти според таблиците.
Това казвам и аз ! Hug
Несиха, аз допълних предния си пост.
Колко съм висока не е тайна, споделяла съм го, но определението за ниска жена, жена среден ръст и висока жена не са тези, отговарящи на стандартите за модел.
[/b]Да,така е .

# 139
  • София
Да, така е.
Жена с височина 172, да речем е висока.
176 също е висока.
178 е много висока.

168 е ръст за жена, който се счита среден.

164 може да бъде оределена вече за ниска.

# 140
Понеже темата продължава, опасявам се че ще се повторя - няма такова нещо - "всичко зависи от пропорциите". За мен винаги е лесно да отгатна височината. НЕ СЪЩЕСТВУВА дългокрака ниска (за мен ниска =под 174, но това е стандарта за модел, разбира се в живия живот това не е съвсем ниска) жена. Крайниците на 180 и нагоре метровите слаби модели са недостижимо издължени, няма начин тази дължина да се изимитира или симулира от по-ниска жена, ако ще да е убедена анорексичка, за това и дори на снимка, една жена не може да ме подведе за височината си.

eто това е невъзможно да бъде с височина под 174, няма как. тези ръце не могат да са толкова дълги, ако жената е пак под 174. Както има ниски жени с дълги крайници, така има и високи жени с още по-дълги крайници. Е, последните стават модели. Те винаги ще имат по-дълги крака от която и да е ниска тяхна приятелка.

но наистина - enough, това е за друга тема Peace

Последна редакция: вт, 14 юни 2011, 17:27 от Анонимен

# 141
И тези традиции,дето всички трябва да сме на масата със салатата и ракията,изобщо не ме трогват.Ние много не се заседяваме по масите........
Просто не съм животно да преживям по 100 часа на масата.
Тогава махни надписа на аватара си....   Mr. Green
Защото болшинството французи обожават да се хранят ,да седят с часове на вечеря по масите ,да обсъждат какво и защо ядат,как е приготвено....   Grinning
Та,си доста далеч от "Нищо френско не ми е чуждо".....най-френското ти е чуждо!   Grinning

Това на шега....просто ми се наби в очи противоречието.    Laughing

Ние обичаме да се храним заедно.Закусваме заедно,вечеряме заедно...а през почивните дни и обядваме заедно.Всеки си хапва каквото иска,и колкото иска.
Идеята не е да ядем едно и също,а да сме заедно,да си говорим....
Ето сега,от миналата седмица,откакто почна "Черешката на тортата" по Нова,сядаме да вечеряме към 20 ч...гледаме го ,коментираме кой какво и как е приготвил,дали би ни харесало на нас,пийваме,хапваме...
Обичам тази семейна заедност.И съм щастлива ,че и мъжът ми също .

# 142
  • София

Защо. Ти си тази, която смята, че трябва да чете лекции по този въпрос.
Аз знам колко е и мисля, че е идеална.

Аз съм в състояние да чета лекции по този въпрос.
Не отговорих, защото усетих че питаш за да се заядеш.
В тоя контекст, щом я намираш за идеална, значи си ниска. Само това разбрах от всичко.
(В което и в крайна сметка няма нищо лошо)
По-висока съм от нея, но повечето жени могат да се сравняват с нея, именно заради това.
Попитах те за килограмите без да се заяждам, а просто, за да види съотношение височина/килограми на жена, която е все пак в листата на топ-моделите, макар и като изключение.

Защо, не спирай да пишеш, сподели за 174-175 височина какви параметри им дават за килограми в приблизителна стойност, за да си свери часовника всяка, която се бори за идеалната си форма.

eто това е невъзможно да бъде с височина под 174, няма как.
Аз не мога да видя снимка, нещо.

Последна редакция: вт, 14 юни 2011, 17:24 от Azzy

# 143
  • Варна
Цитат
НЕ СЪЩЕСТВУВА дългокрака ниска (за мен ниска =под 174, но това е стандарта за модел, разбира се в живия живот това не е съвсем ниска) жена.

Погледнах се и се засрамих. Верно съм късокрака трътка, тц, тц. Само някакви си 105см крака на 171см

# 144
Цитат
НЕ СЪЩЕСТВУВА дългокрака ниска (за мен ниска =под 174, но това е стандарта за модел, разбира се в живия живот това не е съвсем ниска) жена.

Погледнах се и се засрамих. Верно съм късокрака трътка, тц, тц. Само някакви си 105см крака на 171см
Аз съм по-висока и съответно моите са по-дълги. Нормално е.
ама ето на, сама ядох сандвич сутринта, очевидно това е без значение  Cry

# 145
Продължавате ли да се карате за крака? Почнете да ги показвате, да ви повярва човек!
Нещо за пропорции няма ли да включите?

# 146
Абе какво пак ви стана??
Дългите крака изобщо не зависят от см височина.. ooooh!
Преди всичко - от пропорциите на тялото - дълъг или по-къс торс и тн.

По темата - сетих се за милото, когато преди 2 седмици се опитах да изкарам няколко дни на по-лек режим - т.е оставих да се оправя сам, а аз на плодове и ядки...На 3-я ден вече не се издържаше - човекът не е свикнал да бърка в хладилника, а аз отказвах да ходя по обеди и вечери..))
Та..проядох набързо.. Joy hahaha

# 147
  • Варна
Първо твоите, Касита Simple Smile

# 148
А, тя ги е показвала.
То само крака се виждаха на снимката.

# 149
И аз се радвам на страино добър метаболизъм,но избягвам всякакви видове вафли,чипсове и прочие.Газирано също не пия.Межуд другото е най -добре да наблягаш на закуската и да гледаш лед 18 часа да наблягаш само на салатите.
Иначе аз съм доста ниска 160 см ,но съм доволна от пропорциите си.

Общи условия

Активация на акаунт