Поддържане на фигурата и смейните отношения

• 37 039
  • 935
  •   1
Отговори
# 525
Sunshine Reggae , наистина си точно.   bouquet Но все си представях, че си руса, като се описваш такава пухкава, закръгленка . А при ръст 160, не може да имаш краката на 180 см. манекенка.
Темата стана точно като оная тема - чакам Шанталче.

И стига с тия килограми, че ми преседна и сладоледа и сиренето Бри, които хапнах преди малко.

# 526
Аз от всички пуснати снимки не видях нито една, която по моите разбирания да има нужда от диета Simple Smile
Съншайн, много са си ти хубави краката, слаби и пропорционални с тялото Peace

Съвсем изместихме темата, но tanyatais, понеже сме със сходен ръст и доколкото разбирам с подобни кг, да ти споделя "моята" най-успешна диета. С 90-дневната свалих 10-11 кг (1 все варира, затова така ги пиша). Сега продължавам мой си режим - закуска с плодове, хляб не ям, гледам да ям месото само със салата. Всеки понеделник на плодове и съм решила веднъж месечно да си правя воден ден. След като приключих с диетата, продължавам да смъквам по малко с този начин на хранене, така че явно съм намерила правилния за мен режим. ИТМ ми е 23.5, но определено чувствам, че ако сваля още 5 кг, ще се чувствам по-комфортно.

# 527
Тук на 65 кг:)-най-дясно на снимката с 4ераната рокля
Тук 75кг :
Тук 86кг:
Астарта-пробвах я ,но не се сваля бързо,а на мен ми е из4акана 4аканката да съм размер 12 отново,та с Дюки свалям по 1 кг на седмица ,4е и пове4е ,та ще я изкарам,а после като стнана 70-75кг минавам само на плод ,зелен4ук и ядки:)

Последна редакция: нд, 19 юни 2011, 15:19 от tanyatais

# 528
Ами бих казала, че чудесно изглеждаш.
Трий снимката.

Grinning слушам!

изглеждам нормално - за височината и килограмите си.
Но наистина има жени, с моятa височина, които на моите килограми са си доста пухквавички.
Аз си го обяснявам с ген и с това, че като дете и девойка тренирах акробатика и то доста усилено

# 529
Е, затова се възмущавам от високите.  Таня, изглеждаш прекрасно и на 75 кг и мисля, че го знаеш.

# 530
Е, затова се възмущавам от високите.  Таня, изглеждаш прекрасно и на 75 кг и мисля, че го знаеш.

Толкова искам и сега да съм,мерси  Laughing  bouquet
Сега съм +10 кг от последната снимка Embarassed Embarassed

# 531
tanyatais ,  Shocked

ей това е то да си висок- пак изглеждаш добре, дори и на 86кг
Аз като бях 75 можех да се търкалям

завид, завид

# 532
имам в момента малко пуФкавост на корема точно и на дупето  Joy, ама се боря и до края на месеца ще съм във форма, с 2 кг надолу.
лошото е, че с килограмите надолу и бюстът ми ще падне под морското ниво  Laughing

таня, колко искам да съм висока като теб  Simple Smile, а аз съм дребно миньонче. така щях да имам дъъъъъъъъъъълги крака  Grinning и щях да съм прекрасна  Flutter

пс. и аз чакам дупето на шанталчето  Laughing , без ленти обаче  Joy

# 533
  • Варна
Ех, изпуснах купона. Само Таня виждам.
Таня, имаш удивителната способност да разпределяш килограмите равномерно по цялото тяло. Аз други такива жени не познавам. Дори с 86кг не изглеждаш като топка  Embarassed, а като жена с пищни форми. Респект.

# 534
Пини-аз на твоите крака завидях,но не мога толкова слаба да се докарам .Sad
Аззи-винаги ми се е щяло да имам по големи,но природа...
истината е ,4е мъжът ми ме харесва всякак ,но на средната снимка аз най се харесвам ,защото си хапвах каквото пожелая  и като коли4етсво ,а ме мърдах нагоре,а сега след раждането и след 30-те тоя кантар все нагоре фър4и.Писна миииии,та не се трае!
Та сега пак въоръжена с режим и воля ще се докарам пак до средната снимка,пък :"..след мен и потоп.." Laughing
Приятно ми е - Богиня!-благодаря,май се дължи на годините усилени тренировки и ежедневните ми 9 км разходки с детето ,4е поддържам поне мускулен тонус на краката си:)

# 535
  • София
е, и височината си има предимства!  Laughing
Всъщност, много е важно за какви килограми "са сметнати" костите, ставите, че дори и капацитетът на мускулите. 

# 536
tanyatais, наистина не ти личат изобщо килограмите. Изглеждаш много добре дори и на 86. Аз започнах да отслабвам от 81 (175 см) и изглеждах в пъти по-дебела. Абе направо си бях тлъста и не влизах в никакви дрехи. Честно, плачеше ми се като дойдеше време да се купуват дрехи и да обикалям магазините Tired

# 537
  • София
Таня, имаш удивителната способност да разпределяш килограмите равномерно по цялото тяло. Аз други такива жени не познавам. Дори с 86кг не изглеждаш като топка  Embarassed, а като жена с пищни форми. Респект.
Да. Аз ако лепна десетак, успешно ще заприличам на круша.
Не харесвам вимета, аз, това по повод гърдите.

Не ми се карайте, но на 65 Таня я намирам прекрасна.

# 538
  • Варна

Не ми се карайте, но на 65 Таня я намирам прекрасна.
И аз. Дори ми се иска да видя снимка с по-малко тегло, ако има Rolling Eyes

# 539
  • София
На мен пък на 65 кг ми е доста слаба. Другите две са идеални, тя е висока и разпределя равномерно килограмите, совен това е адски стегната.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт