Поддържане на фигурата и смейните отношения

• 37 043
  • 935
  •   1
Отговори
# 510
pasinet, аз имах предвид кърмени бебета, не хранени с АМ. За АМ съм съгласна, че може и трябва да се контролира количеството, но не вярвам някоя майка да дръпне ревящото и гладно бебе от гърдата си, защото е над нормата по килограми. При кърмените бебета никога не знаеш кога и колко е изсукало и подобно ограничаване може наистина да остави бебето гладно.
Piny, имаш много хубави крака, поздравления Simple Smile
Като сме тръгнали да си споделяме кусурите и аз да си кажа. Дори и в най-дебелите ми периоди съм била с много слаби ръце и крака, дупе нямам никакво. За сметка на това, всичките ми излишни килограми са натрупани на корема, талията и имам паласки. Много е грозно Sick. Дори и сега както съм с -10 кг и в норма, торса ми е доста несъразмерен с ръцете и краката.
Mirama, ти наистина ли се смяташ за дебела Simple Smile

# 511
аз под 51 килограма започвам да изглеждам вече зле, някак сива и повехнала.

не бих вече и посмяла да си пусна снимка, че ще ми кажат, че я съм дебела , я са ми къси краката Mr. Green и ще трябва да го преживявам поне една седмица, но латино тип определено не съм, макар да ми се иска  Twisted Evil

# 512
на ръст 160 см - 70 килограма за мен лично са ужасно много.

аз съм с такъв ръст и с 55 килограма изглеждам безгранично зле.

според този итм съм в златната среда на желаното тегло, но според мен съм направо дебела.
абсолютно потвърждавам! висока съм 1,57 и при 55кг съм откровено дебела (какво остава за 70кг  ooooh! при бременността стигнах  67кг), при 50кг- долу-горе бивам, изглеждам перфектно при 42кг.,

# 513
tanyatais, абе мерси, ама....по всички стандарти, особено пък по тукашните (мадами по 50кг) съм си с наднормено тегло. )

Астарта, ИТМто ми е точно 25. Демек съм си с наднормено тегло
Аз имам същият проблем с напълняването. Веднага напълнявам в областта на пояса и корема. Което е доста вредно, затормозява черният дроб и т.н.
Краката ми си остават почти същите дори и с 10кг отгоре. Но пък ръцете ми също стават дебелшки.

# 514
Жози, не съм те виждала тогава.

От  периода на 55 , за нещастие, нямам ни една снимка запазена , тогава цифрови нямаше! Laughing
Там, дето си ме виждала, съм точно 62-64 някъде. На 160 см.

Ако стигна 64, направо сменям мъжа. Whistling  Тоест, имам 6 кг работа.

# 515
И аз дебелея на корем и ръце, много НЕженствено, много НЕприятно, бих казала, а краката ми тънки... Плюс това съм ниска и всичко излишно се усеща на мига. Като дете бях кльощава и злояда, а изведнъж станах лаком чревоугодник. Единственото, което ми върши работа в дългосрочен план е спорт, режимите трудно ги удържам.
Но тези неща не ми влияят на 'семейните отношения' отрицателно, дори обратното. Стараем се и двамата да променяме хранителните си навици и заедно ходим да тичаме. Никога не си правим забележки кой колко/кога/как яде, но понякога разговаряме кое е добре да махнем от менюто или как ще е по-хубаво, ако можем да вечеряме по-рано...

# 516

Ето да видите как изглежда човек с наднормено тегло и дебел. (снимката е кофти, снимана е отдолу, та не са ми толкова къси краката чак. ))))  Laughing

цък

Такава "дебелина" е само суета и нищо друго, не бих казала, че това е наднормено тегло.

# 517
  • София
Жози, точно за това говоря.
Тези 7-9 кила разлика идват от различния типаж.
И ако повечето от вас изглеждат в идеалната си форма на едни 60-63 кила - /Мирама и Таня съм виждала в една друга тема, Пини и Жозефина са един типаж/, аз, Съншайн и Богиня сме другия, който не може да си позволи много волности.

Защото нали ви казвам, едно е едни 7 кила да са разпределени равномерно, съвсем друго е да са ти плеснати на талията и бедрата и да заприличаш на круша.

Е-е-е, хайде сега.
Има разлика между няколко излишни килограма и наднормено тегло.
Едно да имаш да сваляш 5-7 кила, съвсем друго е 12 и нагоре.

# 518

абсолютно потвърждавам! висока съм 1,57 и при 55кг съм откровено дебела

Ами и това е суета, бих казала.

# 519

Пини, жалко, че не мога да видя нагоре- талия, гърди и ръце, краката са идеални.
Не можеш ли да резнеш главата, за да те видя в по-цялостен вид Simple Smile

ето ти една снимка от кръста нагоре- аз съм в дясно( с черната коса).
Няма какво да си крия лицето дори
Аз напълнявам съразмерно- ставам като топка - крака, ръце, гръб, корем - всичко коз  Laughing
xxx
като седна на другия компютър, където са снимките мога да пусна и снимка, на която съм 75кг  Mr. Green ( след като родих)

моля не ме цитирйте, след малко ще я изтрия

Последна редакция: нд, 19 юни 2011, 13:32 от Piny

# 520
МИрама- Hug HugБаш си си!:)
Май тукашните стандарти са все като за корици за списание.
Аз не съм Латино тип(нямам гърди:( ) ,но пълнея навсякъде равномерно,само след раждането на корем малко пове4е от другаде,но си ставам закръглена отвсякъде.
Сега с този си режим (Дюкан) се надявам пак да стана 70 кг (БМИ=22) до 6 -7 месеца,но знам,4е е бавен ,труден ,гаден процес на борба.
Успех на вси4ки с над-нормени кг! Hug
Пини-Готина си ! Wink
Аззи-мерси !Сега не съм за показване Sad

# 521
  • София
Пини, мерси, колко кила си тук?

Таня, имаш си гърди. Аз не говоря за вимета, все пак, а за гръд.

А СЪншайн /вземи го смени този ник, защото ми напомняш за Съншайн84/ изглеждаш прелестно и го знаеш.

# 522
тук съм 55-56 ( бременна на 8 седмици)

# 523
 Simple Smile

Последна редакция: нд, 19 юни 2011, 13:28 от Sunshine Reggae

# 524
  • София
тук съм 55-56 ( бременна на 8 седмици)
Ами бих казала, че чудесно изглеждаш.
Трий снимката.

Идеално.

Общи условия