Поддържане на фигурата и смейните отношения

• 37 025
  • 935
  •   1
Отговори
# 585
аз качих килограми по време на бременността с малкия си син точно от плюскане. колкото повече качвах, толкова повече се агресирах, че се деформирам и още повече се тъпчех. направо се ненавиждах - изглеждах отвратно. след раждането бях готова да откажа секса завинаги , само никога повече да не си причинявам този ужас с бременността. дори самата дума ме изправяше на нокти и ми идеше да убия човек  Twisted Evil.

# 586
Мерси  Embarassed
Май на снимката на 75кг  с мъжа ми на бар ме хареса и преди ...
На онази снимка с бюстието ли е това?
ДА!
Simple Smile

# 587
  • София
Мерси  Embarassed
Май на снимката на 75кг  с мъжа ми на бар ме хареса и преди ...
На онази снимка с бюстието ли е това?
ДА!
Simple Smile
Да, много ми харесваш там.
Но си облечена в рокля.

# 588
Мъжете ги привли4а уверената жена и особено ако е добре обле4ена според фигурата си,с  лъскава коса,сияеща кожа ,лек грим под4ертаващ най-доброто и упомра4ително бельо .....никой не гледа 5-10 кг ,4е е била отгоре.

Ей това е истината Simple Smile

# 589
Мъжете ги привли4а уверената жена и особено ако е добре обле4ена според фигурата си,с  лъскава коса,сияеща кожа ,лек грим под4ертаващ най-доброто и упомра4ително бельо .....никой не гледа 5-10 кг ,4е е била отгоре.

Ей това е истината Simple Smile
Hug
Да Аззи-мерси! Laughing

# 590
Понеже темата я обърнахме на килограмово-фигурална, да измрънкам и да попитам нормални ли е около цикъл да се задържат 1-2 кг под формите на течности?

# 591
Понеже темата я обърнахме на килограмово-фигурална, да измрънкам и да попитам нормални ли е около цикъл да се задържат 1-2 кг под формите на течности?
Жози-аз задържам и по 2 кг . Shocked

# 592
Е те тогава  горкото ми коремче не мога да го понасям, честно. И цялата не мога да се понасям.

Измрънках си. Tired

# 593
tanyatais, еххх, да, поне в бюста нямам проблеми. ))))
ама аз пък събирам пари за корекция на корема и премахване на сланинките от там. )))))  Laughing

Иначе последното, което си казала за привличането на мъжете от уверена в себе си жена...важи в пълна сила поне при мен.
Ако искам да съм харесвана, слагам усмивката, едни гърди напред....и дори и с 10кг отгоре, нямам особени проблеми да се харесам. )

Жоз, напълно нормално е да се задържат 1-2кг.
Тогава можеш да намалиш приемането на сол и донякъде ще се балансират нещата.

# 594
tanyatais, еххх, да, поне в бюста нямам проблеми. ))))
ама аз пък събирам пари за корекция на корема и премахване на сланинките от там. )))))  Laughing

Иначе последното, което си казала за привличането на мъжете от уверена в себе си жена...важи в пълна сила поне при мен.
Ако искам да съм харесвана, слагам усмивката, едни гърди напред....и дори и с 10кг отгоре, нямам особени проблеми да се харесам. )
Жоз, напълно нормално е да се задържат 1-2кг.
Тогава можеш да намалиш приемането на сол и донякъде ще се балансират нещата.
  bouquet
Само така!
И двете ще си 4укнем среща при пласти4ните хирурзи след една две години:)

# 595
Жози-аз задържам и по 2 кг . Shocked

Нищо не задържам.  Много начесто изхвърлям. Това показател ли е?

# 596
ИзпуснАх вА, значиииии  Close
Обаче бях на плаж и се нагледах на форми, крака и подобни  Mr. Green
Да кажа за килограмите и ръста- аз съм 1,73 и 58 са моите килограми- ама точно толкова. Ако сваля 2-3, основно от нерви ги свалям, веднага ми изчезват бузите, а без тях изглеждам болна. Ако кача пак 2-3, ги качвам основно на бедра и дупе, а раменете и ръцете ми са много слаби и стои несъразмерно.

# 597
tanyatais, хехе, да, може. )))))

елиас, ееее, нищо не си изпуснала...)))) май повечето снимки стоят. ) аз моите не си ги махам поне. )
Я разкажи за форми и крака по плажа...)

# 598
Mirama, да, сега разгледах- ако на това му викаш наднормено тегло  ooooh! Много си чаровна!

Формите-амиииии  Laughing Не видях нещо, което да ме впечатли особено, ни женско, ни мъжко  Mr. Green Само едно момиче с невероятно стегнато дупИ- щом и аз се загледах   Mr. Green И приятелят и беше готин. Иначе- скука  Crazy

# 599
  • София
Ей, къде останаха семейните отношения???  newsm78 newsm78
Ръст, тегло, форми ....  hahaha hahaha Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт