Поддържане на фигурата и смейните отношения

• 37 032
  • 935
  •   1
Отговори
# 570
Да бе, ех тази вода.  30 кг вода, егати.

# 571
Под тези гърди, нищо не видях.
Офф, много харесвам червенокоси.
И аз!  bouquet  bouquet
Много си си добре,такива жени като теб и аз много харесвам ,не си падам по слабите:)
Ина4е съм само 178см (много исках да съм като Клаудия ,но не пораснах пове4е),та наистина кг са само цифри,а другото е по важно-как ги носиш,колко мускулна маса и оформеност има тялото и дали е стегнато .
Ние след разходката из дъжда пак сме тук Simple Smile

# 572
Да, но знаеш ли колко жени си стоят дебели с години, оправдавайки се, че това е от бременността, кърменето и тнт
Важно е да се вземат навреме мерки, че като уседнат килата, още по-трудно се свалят.
Пък после пускат теми из форумите, защо мъжете им не ги харесват повече.

# 573
Да бе, ех тази вода.  30 кг вода, егати.

Е, не казвам, че е само вода.
Но, да речем бебето тежи към 4кг, околоплодните води към 2кг., задържана вода още 2-3кг. И ето, стават си едни 10кг. Които от ряз се свалят още в болницата.
А може и повече да си отидат.

tanyatais, еее, мерси много, ама аз си знам къде са ми сланините, които хич не ми харесват. )
И едно е да те гледат облечен...друга е гледката, когато си гол. )))))

# 574
  • София
Вярно е че има разлика, но ако нищо не се направи против тези килограми те си остават с години. От само себе си не се свалят
Аз съм последният човек, който ще махне с ръка и ще забрави едни 15 кила Simple Smile

Да бе, ех тази вода.  30 кг вода, егати.
Не 30. На мен ми разреши моят лекар 12 кг за цялата бременност.
Качих 15.
Давам и на Пини 15 за бременността.
Останалите за нейна сметка, нали се разбрахме Simple Smile

Да, но знаеш ли колко жени си стоят дебели с години, оправдавайки се, че това е от бременността, кърменето и тнт
Важно е да се вземат навреме мерки, че като уседнат килата, още по-трудно се свалят.
Пък после пускат теми из форумите, защо мъжете им не ги харесват повече.
Моля ти се, знам го отлично.

# 575
Не ми се карайте, но на 65 Таня я намирам прекрасна.
И аз. Дори ми се иска да видя снимка с по-малко тегло, ако има Rolling Eyes
Simple Smile
Тук 57кг(най-слабото в живота ми след 16 годишна-тук съм на 24) в една хижа за Коледа:
Но това е убийство за моята структура -3 4аса всеки ден фитнес,1 кг ябълки на ден и вода....
Мирама- с този бюст колкото и да е голямо корем4ето вси4ко се замаскира!Дай Боже всекиму:)
Аз ка4их само 14кг през бремеността  Peace

Последна редакция: нд, 19 юни 2011, 17:23 от tanyatais

# 576
в тази ситуация изобщо не съм чакала партньорът да каже нещо,
имах пълната му подкрепа- ходех 2 пъти в седмицата на аеробика и веднъж на плуване, а той гледаше децата.
Никога не е седнал да яде пред мен шоколад или сладолед, след като знае, че аз не трябва да ям.

# 577
И защо трябва да качваш 30, а после да ги смъкваш?  Бремеността ли ги определя?

# 578
  • София
Танче, дай още.

Престани, като свредел си станала.
Много жени се изпускат.
Но някои просто ги оставят след раждането и завинаги.
След това следва нова бременност и там още десет кила в наследство и ето ти ги двайсет кила.

# 579
нали ти обясних по-горе. Не съм ги качила по собствено желание.
През първите 4 месеца не бях наддала, после започнах изведнъж.  Не съм променяла начина си на хранене или готвене.
Съмняваха се за гестационен диабет при мен. Може би е било някакво хормонално разстройство.
Със сигурност не е от седене пред телевизоа и плюскане. Аз работех до края на 7ия месец. На работа не съм имала време да ям

# 580
Танче, дай още.

Много жени се изпускат.
След това следва нова бременност и там още десет кила в наследство и ето ти ги двайсет кила.

Май точно се изпускат.

# 581
Танче, дай още.

И защо трябва да качваш 30, а после да ги смъкваш?  Бремеността ли ги определя?
Много жени се изпускат.
Аззи-]нямам  пове4е от това време .Пове4ето са ми или в лице,или на снимки ,които са в БГ:(
Но наистина ми костваше не4овешки усилия да стоя на такива кг ,та не знам как тук жени на моята висо4ина смятат 50 кг за нормални кг.
Явно само на кафе и вода карат,а това е дале4е от здравословното за мен.
Аз съм на това мнение,4е трябва да се храним здравословно,да си угаждаме при повод и да живеем живота си с правилото "80 :20"т.е. 80 % спазване на режим и 20 % угаждане) ,защото ако един мъж те оби4а и вижда ,4е полагаш усилия ,но не винаги се полу4ава -би го оценил.
Е ,поне моят го прави0 Heart Eyes

# 582
  • София
Танче, аз 65 те намирам прекрасна, споделих вече.
Но все пак, мисля, че на 61-62 ще оставяш трупове зад себе си.

# 583
Танче, аз 65 те намирам прекрасна, споделих вече.
Но все пак, мисля, че на 61-62 ще оставяш трупове зад себе си.
Simple SmileSimple Smile
Мерси  Embarassed
Май на снимката на 75кг  с мъжа ми на бар ме хареса и преди ,но  61 кг не мога да поддържам с този си на4ин на живот а и трупове не искам:)Simple SmileSimple Smile
4е току виж и без моя остана Sad
Ина4е все си мисля,4е кг не са определящи за отношенията между мъж-жена,ако жената се поддържа и не се скапва от напълняването си.
Мъжете ги привли4а уверената жена и особено ако е добре обле4ена според фигурата си,с  лъскава коса,сияеща кожа ,лек грим под4ертаващ най-доброто и упомра4ително бельо .....никой не гледа 5-10 кг ,4е е била отгоре.
Мирама как бих искала да си спестя  парите за силикон и да имам това богатство натурално!
 Само да знаеш..
ЗАвид  Embarassed

# 584
  • София
Мерси  Embarassed
Май на снимката на 75кг  с мъжа ми на бар ме хареса и преди ...
На онази снимка с бюстието ли е това?

Общи условия

Активация на акаунт