Декемврийчето расте, а дали ще е момиче или палаво момче?

• 25 503
  • 751
  •   1
Отговори
# 435
На мен вчера ми взеха кръв , но в Пловдив и ми казаха, че след една седмица да отида да си взема резултатите. Снощи цяла нощ сънувах резултати от БХС. Нали съм в рискова група , тъй като съм на 38 г. уж си викам, че всичко ще е наред и пак ме гони шубето. Признавам си страх ме е от амниоцентеза, Незнам защо като се има предвид колко много жени минават през тази працедура.

# 436
А вижте аз какво открих, докато се ровех тук там. Много хубав сайт, в който можем да си следим теглото дали е нормално и дали не наддаваме повече.
 http://www.indiacurry.com/women/pregcalc.htm

О йееееееее, според калкулатора съм фиданкааа  newsm44
трябва да тежа 2кг. повече, отколкото съм сега  newsm44

# 437
А вижте аз какво открих, докато се ровех тук там. Много хубав сайт, в който можем да си следим теглото дали е нормално и дали не наддаваме повече.

О йееееееее, според калкулатора съм фиданкааа  newsm44
трябва да тежа 2кг. повече, отколкото съм сега  newsm44
Аз според това трябва да съм малък прасчо, но все пак не е излишно да се знае.

# 438

Много хубав калкулатор - единственият, който ме изкарва, че съм почти анорексичка. Ще го покажа на моя ендокринолог, който ми обяснява, че прекалявам със сиренето и сладките неща, а това не е вярно, ама изобщо.

# 439
Ч.Р.Д. rusokoska    bouquet Да си жива и здрава и весел праник !
Да ви питам вие как сте със съня.Аз почти не мога да спя.Всяка вечер поне по 2 часа си подувам,спасява ме само ТВ.-така запълвам времето  Laughing,а преди си спях като пън  Embarassed
Хубав ден  Hug Hug

# 440
Juli_Ivka този сайт наистина е много хубав.Забелязвам , че за цялата бременност дава най-много 18 кг да се качат,дай боже да не надвишаваме, ама аз каквато съм злояда сигурно ще чукна 100 Simple Smile Вчера на консултацията като ме теглиха,се видя че съм си още 60,колкото и преди да забременея.Дано не кача много,че адски трудно свалям.

A_vagabond направо се шашнах с тези статии, извадих всички налични снимки - гледам , гледам , на едната наклонена костица,на другата успоредна Simple Smile мн са ми лоши снимките нищо не се вижда,не мога да разбера това кост ли е , краче ли е или пъпна връв Simple Smile  Дано на следващата консултация вече да разбера чееее...........  #Crazy  #Crazy  #Crazy както въобще не ми беше любопитно,от вчера само за това мисля ...

Момичета аз пък имам друг спешен проблем.Трябва до края на месеца да си прехвърля личния лекар в София,а не съм си избрала такъв.Нямам идея къде да погледна.Някой ако може да ме ориентира или да ми препоръча своя,че имам тука от понеделник нататък 10 дни, в които трябва да оправя всичко и да си взема документите от Стара Загора...Най-добре ще бъде ако е наблизо до дома ми,живея в Драгалевци,може и в Симеоново да е.Но тук едва ли има лекари.Иначе и Студентски град ме устройва,или пък по бул.България,кв.Витоша също.Всяка помощ ще бъде високо оценена,дори и само да ме насочите към някакъв регистър, или пък подобна тема във форум.Леле, както чаках цели 2 месеца с нетърпение да стане юни да се прехвърля,покрай всички изпити и ремонти вкъщи чак днес се сетих,всеки път в последния момент,а така най-мразя  #Cussing out

# 441
eheeeeeeee раво бе мамииии,много сте изписали,аз бях в болница 5 дена за болничен,не мисля да работя изобщо,гледаме се с бебо и така....предстоят ми 2 изпита др месец,както съм разсеяна и отнесена,май пак ще ме скъсат  newsm78 newsm78 newsm78

# 442
В моите резултати то БХС ме притеснява единствено:
Възрастовият риск за болест на ДАУН (T21) е 1 от 230  бременни 

Въобще незнам как да го тълкувам!?!

# 443
В Майчин дом ли го прави БХС. За колко време ти беше готов?

# 444
Ако не е тайна на колко си години?

# 445
Ако не е тайна на колко си години?

В Пловдив ги правих миналия петък. До днес не бях проверявала, но знаех, че от момента на получаване на кръвта до 2 дена излизат резултатите.
На 37год. съм

# 446
Дария като ти гледам лентичката не си ли го правила много рано БХС? Аз вчера като бях имаше една преди мен и беше в 13 седмица и я върнаха. На мен доктора ми каза да го направя в 15 седмица.

# 447
Ами за първия БХС ми казаха от 11-та до 13-та. Може би ще правим втори към 15-та.

# 448
Ами като ги взе там не ти ли казаха какви са ти хубави или не толкова или ти отнякъде другаде ги видя?

# 449
http://lmpbg.org/new/home/index_new.htm

Можеш тук подробно да прочетеш.

Взех си ги от интернет.

Общи условия

Активация на акаунт