Лятото дойде,а ЯНУАРЧЕТО се готви да ходи на море (15)

• 29 707
  • 757
  •   1
Отговори
# 75
Не сме при една и съща,но явно мислят по един и същ начин Joy И аз малко след 40-тия ден бях с цикъл Rolling Eyes

Hug

# 76
  • София, Лагера
НоемиТоя полицай там дето се разхожда и подписва на бележките и аз го знам LaughingАз като отидох системата не работеше и той вика  -Дай да ти се подпиша на бележката и утре без опашки,направо като дойдеш ми се обади и влизаш Wink Ама аз изчаках малко и системата проработи,та не се наложи да ходя на следващия ден Hug
... ама ако беше стопанска организация, направо в отдел ЧР щях да отида!!! (така правя обикновено, така се изгражда Гражданско общество, без майтап  Peace). Неведнъж съм се оплаквала, но и хвалила служители!  Crazy

Заяц, аз мило бих си поискала да ме пуснат  newsm78 Не вярвам да ми откажат. (бтв май никога не са ми отказвали, докато съм била бременна)
А също и винаги се намира някой да ми помогне с количката - по стълби, подлези и пр. трудни терени  Simple Smile

# 77
Запис  Grinning

Ети, честита половин годинка, да е жива, здрава и много щастлива малката Ива!

Вчера бяхме на преглег, вече сме 6850 (+600) и 64 см. (+4 см), утре ще ходим на първа ваксина, нали Изабела беше освободена до 6-тия месец, понеже е недоносена, та утре ще слагаме полиомиелит.

Изабела вече си яде доста добре пюретата, научи се с лъжицата, изяжда по цяло бурканче и седи с отворена уста. От този месец ще й давам и каша, та вече имаме 2 яденета, които трябва да са без мляко, въпреки, че след пюрето тя винаги пак си иска мляко.

Днес ходихме да вадим паспорт на Изабела, и нас като Ноеми ни пуснаха да минем без да чакаме!

На мен цикъла ми дойде един месец след раждането, но не съм кърмила, така че е нормално.

Тути, много сладко носле имаш, дано и моят да стане толкова хубав!

# 78
  • Сливен
Запис Simple Smile Бубе мерси за темата   bouquet
Аз цикъл незнам дали имам, имах някакви зацапвания, но не знам дали е било цикъл
Мислех дори да ходя на профилактичен преглед при моето АГ, ама разбрах, че заминала за Франция  Sad Много беше добра, стана ми мъчно, дано се докаже и там жената, както се доказа в Сливен Praynig
Аз днес дадох картоф с морков, от готовите, ама наща не го хареса хич, ще видим утре как ще е.
Да не забравя ЧЕСТИТА ПОЛОВИН ГОДИНКА на ИВА. Да е жива и здрава! baby_neutral

# 79
 help цоп и аз в новата темичка, мерси Бубе   bouquet

Цикъл - още на 45-тия ден след раждането, но не мисля че има нещо общо между кърменето и цикъла, защото аз кърмих три месеца и половина преди да ми спре кърмата.

# 80
 Добро утро!
 Ние пак станахме в 5:30ч., това дете е като часовник. Преди време питах мамите с по-големи деца, дали бебоците будят по-големите, ако са в една стая. Е, сега мога да кажа как е при нас, ако не я взема и не започна да се занимавам с нея, то да, определено събужда батко си...
 Честито на всички пораснали бебенца! Да са живи и здрави!
 Ноеми, аз имам да оправям един акт и съответно да си взема талона, но отивам един път, без малката, тегля номерче и ...80 човека пред мен  ooooh!, направо се обърнах и си тръгнах...
 За кино, още не съм водила Марти, но вчера видях, че рекламират "колите"2 и точно си помислих дали не отидем. Иначе свалям от Замунда, там доста бързо качват всичко, което излезе..
 ....следмалко ще довърша....

Последна редакция: ср, 15 юни 2011, 07:47 от адис

# 81
адис добро утро!  Hug И ние сме от 5 и 30 на линия и сега си пеем на тавана и се дерем като чалга певица  Joy

# 82
адис добро утро!  Hug И ние сме от 5 и 30 на линия и сега си пеем на тавана и се дерем като чалга певица  Joy
 Joy  рано пиле, рано пее, както има една приказка...
 мама зайке, и аз родих при д-р Гагова, страхотна е! Това ме подсеща, че скоро трябва да отида, каза ми, след първия цикъл за цитонамазка и секрет.
 Бире, времето лети бързо, докато се усетиш и ще сте заедно  Hug
 Мацки, да ви попитам отново, от кога смятате да започнете повдигане на количката, за по малко в седнало положение? След 6ия месец ли?
 Като се сетя какво още исках да пиша, ще продължа, нещо тази сутрин не съм в кондиция...

# 83
адисссс!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И аз раждах при нея! Ауууу как не сме се засекли хахахаха  Grinning Ах тая мацка е толкова яка...много си я обичам!
Уф да и на мен ми каза същото...трябва да се организираме да не тръгне по морето жената  Sunglasses

# 84
Поздрав от мен с една моя любима песничка  newsm76

# 85
Цикъл нямам  Grinning , тези дни ми се повръща, вие ми се свят, ако бях правила секс щях да се притесня  hahaha

# 86
  • София
Благодаря!  Hug Hug

Тони, то и аз не ги отбелязвам, ама половин година си е половин година.

Това дете последните две нощи ми разказва играта. Буди се в три, говорим си, говорим си, пие чай, накрая пие едно мноооого разредено мляко и заспива около 4 и нещо.

Зайац,  Hug Hug

Къде е Мила и закуската ми??? Cry

# 87
Добрутро!

Етомира, жива и здрава да е малката голяма вече принцеса!

Тути, всичко ще е наред с оченцето.

Бире, наистина си е страшничко, но ще се наредите и после само ще ни се хвалиш.

Моят цикъл дойде точно като приключихме кърменето, вече ме ощастливява за втори път Mr. Green

Храненето с лъжица вече сме го идеално усвоили. Така бързо лапа, че прабаба му все ми се кара да не му давам толкоз бързо да не се задавел.

Количката смятам към края на  шестия ни месец да я повдигам съвсем в седнало положение. Вчера на консултацията док каза от средата на месеца почваме да се учим да седим, ама Петър така се дереше, че не можахме да говорим какво има предвид.
Да ви  се оплача - в махалата имаме вече славата на гласовито бебе. Не че много ревем, ама като се разреве се чува на десет пресечки hahaha

# 88
Добро утро, момичета!  Hug
Много ви благодаря за подкрепата, ужасно много сте ми нужни!   bouquet

Ети, честита ви половин година  Flutter Hug Малката пораснала Ивка само да те слушка и да расте здрава и силна... И докато се усетиш вече ще ти прави закуската и кафето...  Joy

Хубав ден на всички, днес май се очертава поне половината ден да е слънчев...  Thinking

# 89
  • София
Ети, И докато се усетиш вече ще ти прави закуската и кафето...  Joy

От твоите уста в нейните уши... Laughing Laughing Голямата още я чакам с кафето и закуската, ама хъц...

Общи условия

Активация на акаунт