Лятото дойде,а ЯНУАРЧЕТО се готви да ходи на море (15)

• 28 979
  • 757
  •   1
Отговори
# 495
Ние открихме лятото с еди плаж. Щом се престраших да се съблека- голям напредък.

# 496
  • София, Лагера
Хау!
Добрах се до нет и аз! Голяма работа е това майчинството. Сутринта в 8.30 излязох, в 23 без нещо се прибрах. Да живеят кърмата, мокрите кърпички и памперсите!

С Какче бяхме на море! Не точно на море, но пихме бира с цаца, направо като на Созопол!  Party

Жоржиии, мислих да захраня Тервел с цаца... щом от копърката излиза човек, що да не излезе и от цацата  Mr. Green

Бубс,  Hug ай стига с тези стечения, да ни се явиш скоро!  Heart Eyes

Ние досега на кръчма, Тервел спа, спа - сякаш не е моето бебе!  Heart Eyes

# 497
ех за много години! Тони кога да ти се обадя да запознаем Райчетата  Grinning

# 498
мацки, днес роди братовчедка ми и то при моята лекарка. мале, направо ме върна преди 5 и кусур месеца. цял ден се вълнувам! все едно беше вчера, когато и аз бях там! така ми се бременее пак!

да се похваля и че мадамите от чиполино се оказаха точни и сега си имаме столче. много съм доволна! Simple Smile

# 499
  • София
Добро утро!

Да е добро, колкото да е добро след като моето дете се пръкна в ранни зори и като я пренесох в другата стая на шезлонга да не събуди брат си тя реши да заспи....егати случая....! Но поне сега имам възможност да се разпиша, че отдавна не съм го правила.

Ние сме добре, с изключение на не спането...направо не знам какво му стана на това кротко дете.Зъби ли са, гладно ли е, не знам. Не сме се захранили още, то май останахме на пръсти да се броим тези.Тук на морето не смея, вирусчетата върлуват, но в София като се върнем се почваме.

Иначе си ходим на плаж сутрин рано до към 10, 11 макс, щото после слънцето става адски силно и не се издържа много.София дремва в количката около час, докато с Никола се гоним да излезе от морето...кво да ви кажа с деца на море...нали го знаете този филм! Определено си харесах юни месец за море, много е спокойно!

мама зайка_ изуми ме ти с това пълзене...много рано бре, ама като видях какъв център си спретнала на детето, стимул голям!

# 500
pepinka1 Мани в жегата и ние НЕ СПИМ! Като захладнее се унася бебчо и тогава спи по 4 часа  Rolling Eyes
бубе Благодаря ти за линка! Днес ще го видя това бънджии   Animal Snail Айдее и аз се затъжих да ви видя с Влади! Само снимки качвате Stuck Out Tongue

lyuba84

Казва нещо като мама винаги като ме изпусне от поглед  Confused Ето клипче

Елч Честито бебче братовчедка ти!! И аз чакам 2 бройки следващият месец  Mr. Green

Полинезия хаха ох сега центъра започва да го руши! Като хала е! Днес ще спретна едно клипче  Mr. Green

Ноеми УХАААААА как успяваш ! Като заговори за цаца...тука има един рибен магазин Созопол. Само вода липсва и става като курорта  Mr. Green

Не съм захранила, нооо от 1 седмица ям кашата на Хип, оризовата и ориз с банан на Слънчо  Crazy Нема по вкусно нещо!

Калин си се търколи, седи на 4 крака, пада...става...пак се търколи...аз си седя до него, настрани, дремейки с 1 око и по едно време нещо ме захапва за едната  bombs Гледам Калин си цока като пич! Огладнял човека и отишъл до млекоцентралата  Joy

# 501
Хахаха, мама зайка, малкия Калин голяма работа ще стане!  Crazy
Ние правим сухи тренировки за пълзене.... Краката бачкат активно, ама ръцете седят на място в почивка и така само буксуваме...  Joy

Да ви се похваля, мъж ми ми купи нов телефон. Почерп!!!

И снощи бях с баща ми на опера... Любимата ми...  Heart Eyes
Малкият пък се съдрал от рев, чак ми се обаждаха да се прибирам  ooooh!, та мъж ми и майка ми дружно заключили, че липсвам на малкия....  Crazy
Сега всички спят, аз съм будна от 6, че с тази хрема и пуснато кранче на носа....  ooooh! Tired

# 502
Добро утро и от мен. Големи жеги последно време. При нас нищо интересно. И аз мисля да пробвам малката в бънджи. Голям кеф и е и в градинската люлка да се клатушка, че тя не е детска. Я кажете почнахте ли и по колко време държите малките подпряни или седнали във вас

# 503
 Добро утро!
 Мама зайке, мноогоо сладък Калин!
 Ивайла я заварвам вече да седи в леглото, подпира се или на ръчички или се хваща за решетката на леглото, та май ще го смъкваме вече на долното ниво...
 Аз пак съм с болно дете, Марти е с ангина....явно вирусна, защото минаваме без АБ засега. Няма ли да спрат тези вируси вече...
 Лек ден!

# 504
Леприконче, веднага ми се обади. Всеки ден излизаме голяма компания майки, ще се запознаеш и с тях. Бебенцата ни с всички на една възраст.

Веднъж и аз да пия кафенце с вас сутринта.

Ноеми, горе долу аз съм като теб всеки ден. Излизам в 10.00 и се прибирам в 9.00 вечерта. Голямо хойкане правя. Сега да си отходя, че после пак работа... Sick

# 505

Тук съм?
Голяма селска почивка ударихме...Направо се размазах  Heart Eyes
Нямам търпение да идем пак за по-дълго време, че само за събота и неделя е голяма хамалогия-само багажи, напред-назад, деца, чанти...А така- 5 дена пълна забрава за циливилизацията  Laughing

Имаше празник на черешата, празнична програма на читалището, много красива изложба в музея, кукери, и естествено за май-малките-игри, състезания и забавления.
Ивайла спечели първа награда в"Кой е по-по-най?" -детска чантичка. Изпя "Мама ми купа нес" и излъга най-безцеремонно, че е на 4 години.  Laughing Laughing Laughing

Сварихме с ММ черешово сладко, най-вкусното, дето съм яла досега  Sunglasses
И се нагледахме на кончета и катерички и всякакъв добитък Laughing

Жана вчера падна пак...два пъти. Това дете пълзи като хлебарка Crazy
Приятен ден на всички! Отивам да ви чета!

# 506
Ихааа успях да направя клипааа  Joy

Благодаря на всички за милите думи за Калин! Ще му предам!  Mr. Green

# 507
  • В две тъмни очички
хахахаха мама зайке, същите диванета сме, все едно гледам Влади, само дето тя се търкаля настрани и стига до играчката, а като за накрая прави един отскок като е застанала на ръчички и е вдигнала дупето, застанала на коленца - абе, поза за лазене ама за сега прави само отскоци  hahaha А това дето го разказваш за цоцката и на нас ни се случи вчера! Баща й голям смях хвърли  Joy

# 508
Добрютро,

не мога да пусна клипчето на Калин  Sad
Страшни ви бебоците бре, Ема е мързелче, тя още неще изцяло да се обръща, пък кво остава за лазене  Sad

момичета, има ли още мами като мен, дето бебетата им спят с тях? чудя се какво да я правя моята глезанка, толкова често яде нощем, че дори и да я оставям в леглото, по 100 пъти трябва нощем  пак да я предърпвам.

# 509
Калично ме впечатли, браво на момченцето. Никитио ми беше такъв. Трябва да го насочите към спорт.
Бубе, дай клипче и Влади да я видим да и се порадваме.

Общи условия

Активация на акаунт