163та немска тема> Ред и възпитание от 0 до 7 г., че и до 77 г.!!!

• 31 765
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
  • Germany
Все пак немците са известни с точността си,   Stop

напоследък все по-малко са известни точно с това  Laughing Laughing Laughing така че може и това да е причината  Wink

# 616
  • Немция
Цура, вьв всеки немски град има VHS(Volkshochschule), може нивото да не му е като на Гьотето, но е на4ин да zапо4неш да иzу4аваш еzика zа малко пари(май има опции zа 4ужденци и zа беz пари, но не сьм zапоzната с подробностите). Ина4е най/доброто zа у4ене на еzика си остават не курсовете, а практиката > говорене му е майката, курсовете дават само една основа.

Била сьм преди години на курс кьм Гьоте в София, преподаването беше на ниво, иzпитите не са от леките.

Ние сме преz октомври отново в БГ, таzи година няма 4ужбински отпуски. Wink

Подготвяме се с малкия zа детската градина, бяхме теzи дни zа по 4ас и половина в градината zа zапоzнаване с обстановката и от средата на август Ще се пробваме лека/полека с адаптацията там. Леееко ми е криво  Rolling Eyes, 4увствам се като Rabenmutter... Crazy. Ще свикна , zнам, надявам се да не роня сьлzи, когато по4на да оставям де4ко там.

Жабке, неприятно, 4е ви се налага смяна на градината. Дано мине беz стрес zа вси4ки ви.

# 617
E, не вярвам да ме лъже, аз пък хептем нямам такова намерение Naughty
Тази година 3 пъти нямаха, знам го със сигурност защото аз й взимам детето от градина като е на курс. Курса им е фирмен и карат всички нива на професионално ниво.  Както и да е, все едно е да спорим кое е първо, кокошката или яйцето  Laughing
Пък и аз съм с отлично мнение за немско, не се обиждайте, моля  Hug

Bibitka,  мерси, моя ще се възползва точно от такова училище. На мен ми трябва солидно обучение в областта на медицината, за което ще  ида точно в Гьоте Simple Smile

Последна редакция: пт, 15 юли 2011, 14:59 от tzuratzura

# 618
Във Франкфурт има Гьоте Институт, с влака си за нула време там  Peace

# 619
Огромна прегръдка за Мата  Hug тя си знае защо!

# 620
Огромна прегръдка за Мата  Hug тя си знае защо!
Аааа, и ние знаем или поне предполагаме- златна е нашата Мата Hug
На вас успешен и безпроблемен престой Simple Smile

# 621
  • Primum non nocere !
VHS(Volkshochschule имам лошо мнение, посещавах и не съм очарована. 90 % бяха руснаци с немски корени и 10 % азиланти. Всички , без никакъв стимул за учене, така и така немско им плаща.

Мишел, успех и цунки на малката сладурана. Мата е страхотен човек !

Някой питаше за лекарските дипломи- признават се след издаване от Мз на директива ЕУ 2007...има го в сайта на министерството . Пък и вече не веднъж съм писала по въпроса.

Почивка след 2 седмици в Бг, после през октомври Италия- женско царство, аз,  мамма и щерката. Grinning

Отказвам се, или поне отлагам сексуалното възпитание на малката. Стига ми че ,съобщава на гостите  ни ,че отивам да пишкам. Mr. Green

Ч.Р.Д. На Борис, много усмивки и много подаръци му желая!

# 622
Цитат на: Rossi.77

Ха  ха  - Хюртските потайности  Mr. Green
Добре  си  дошла ! Wink

# 623
След като скоро стана дума за нашия чушкопек, не мога да не споделя това с вас  Mr. Green
http://www.n-tv.de/leute/essen/Kaum-jemand-kann-sich-entziehen-a … ticle3808466.html

# 624
 Laughing
Koй е писал тази статия? Впечатлена съм- много е навътре в нещата- инсайдър някакъв или професионалист Simple Smile, чак и за купичката с водата за топенето на пръстите е обяснил Simple Smile
А филм за чушкопека ще има ли? Laughing

# 625
  • Germany
След като скоро стана дума за нашия чушкопек, не мога да не споделя това с вас  Mr. Green
http://www.n-tv.de/leute/essen/Kaum-jemand-kann-sich-entziehen-a … ticle3808466.html

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Жестоко Simple Smile

# 626
Heidi Driesner е авторката, то си пише  Wink

# 627
Чушкопек руулз! Joy Joy Joy
Не съм се смяла така отдавна с глас!
Татянче, благодаря!

# 628
Ама са пропуснали да сложат снимка на чушкопека Crossing Arms Бива ли такива работи!Как ше се образоват сега немските домакини? Mr. Green

# 629
  • Където ми покаже сърцето
Я кажете има ли муха,която като се убие да пуска кръв?Малкият заспа рано тази вечер и аз реших да чистя.Първо прахосмукачка навсякъде,после миене на пода и после с мокра кърпичка като клекнах да изтрия тоалетната отдолу на пода се появи малка муха.И аз бързо цап и я убих.Да ама като разтворих кърпичката имаше кръв.Огледах я размазана,вижда се крило.Седнах на компа да видя има ли кърлеж с крила и да прилича на мъха,защото не съм виждала кърлеж освен в нета и видях,че те са без крила.Единствено мухата цеце пускала кръв.Ужас.Шашнала съм се.Нали в Европа я няма мухата цеце.Освен да запазя кърпичката и за какво да следя и дали въобще някой е ухапан.То като отворих вратата към градината влизат понякога мухи,рядко комари.
Давайте съвети.

Общи условия

Активация на акаунт