Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 41"Време е за кекс със стафидки"

• 25 278
  • 723
  •   2
Отговори
# 645
Габи няма да можем да си я поделим

# 646
  • Варна
Ей дощя ми се да си направят една дъщеричка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 647
Да Наде сега е малко по-добре.Не дай боже утре да ни погодят номер,че ще ги изтребя.Да си я правят през деня,аааа. Simple Smile

# 648
Хриси,представям си каква ще е хубавица на мама и на тати. Simple Smile

# 649
  • Варна
Хриси,представям си каква ще е хубавица на мама и на тати. Simple Smile
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 650
Момичета, помнете ми думата, че след тази специална нощ, във втори сезон ще гледаме и бебе. Дадат ли им поне само една нощ, сценаристите ще направят завой в сценария в тази насока.Ако Емир не я иска, ще я приютим Фери в нашата тема и, ще и помагаме да отгледа наследника или наследничката. Joy

# 651
  • Варна
Момичета, помнете ми думата, че след тази специална нощ, във втори сезон ще гледаме и бебе. Дадат ли им поне само една нощ, сценаристите ще направят завой в сценария в тази насока.Ако Емир не я иска, ще я приютим Фери в нашата тема и, ще и помагаме да отгледа наследника или наследничката. Joy
hahaha hahaha hahaha
Ний сме опасни още не сме видели кекса а вече искаме бебе  hahaha hahaha hahaha

# 652
Ако забременее, без да е омъжена, Риза ще се гътне, този път със сигурност. hahaha hahaha hahaha Пък Зехра ще нарежда цяла седмица. hahaha hahaha hahaha

# 653
Габи няма да можем да си я поделим
Stop ще има за всички

Слух

еп тази седмица щял да свърши със сцена в която Фериха носи пръстена

# 654
  • Варна
Ако забременее, без да е омъжена, Риза ще се гътне, този път със сигурност. hahaha hahaha hahaha Пък Зехра ще нарежда цяла седмица. hahaha hahaha hahaha
Някой блои ли му колко живота още му останаха  Thinking

# 655
Наде изчисти си ЛС кутията.

# 656
аз ги броих, но им загубих бройката, значи малко са му останали време е да си ходи Mr. Green

# 657
  • Варна
Наде утре на линия да ни казваш първа хубавите новини  Hug Hug Hug

# 658
Меги, направих го. Напиши ми твоят.

# 659
  • Варна
аз ги броих, но им загубих бройката, значи малко са му останали време е да си ходи Mr. Green
bishop bishop bishop

Общи условия

Активация на акаунт