*ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ* - кой до къде е - 6!

• 82 852
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
Аз ги мислех, че чак март- април ще стигнат до моя номер, така че това което вие прогнозирате е повече от добре.

# 691
  • София
Момичета, пак повтарям - не бъдете прекалено оптимистично настроени! Дори да получим обаждане, че сме одобрени, няма информация колко пари има още, така че може да останем и за февруари другата година  Tired

С риск да стана нахална, повтарям въпроса си:
Да попитам момичетата, които са взели заповедите и са при д-р Владимиров: как действате сега? При кого се пренасочихте и чакахте ли там за първичния преглед или ви поеха веднага в новата клиника?

Последна редакция: сб, 15 окт 2011, 11:20 от -=Деси=-

# 692
I nasiyat red nablijava ,no tipenieto mi se izcerpva,cakame vece pocti godina,prez poslednite dni katoceli nestata se zabaviha.

# 693
Мацки а след като си получиш заповедта,колко време след това можем да отложим започването на опит?Ще трябва ли да се спомене това на някой? На кой?...
Аз не ,че ми е наближил номера ,но искам да разбера как стоят нещата след ВеликоТо обаждане Mr. Green ..Тоест какво се прави след това...
Ще съм ви благодарна да ми разясните  bouquet

# 694
На дадения ден вземаш заповедта, от тази дата започва да тече нейният срок, който към момента е 6 месеца. Ако преди изтичането на заповедта не е започнал опит, случва се да се наложи операция или друго, се подава молба за удължаване на срока. Но тъй като не ми се е налагало не мога да ти кажа колко е това удължение. Би трябвало в правилника да пише.

# 695
Мерис Аничка  bouquet

# 696
С три месеца удължават срока на заповедта, още при първият ми опит по фонда се наложи, защото не смогнаха да ме вредят в клиниката.

# 697
Здравейте, момичета, дойде и нашия дългоочакван момент - обадиха ми се - № 10292 от 18.11.2010г.  отива за заповед . Успех на всички !!! Heart Eyes

# 698
 Pakcho, коя ти е датата за вземане на заповедта?

# 699
Немога да разбера  newsm78 по 5 обаждания ли има на седмица,така и нестигнахме 10300.Не е моят номер ,ама тази мудност ме изнервя.

# 700
От зачатие:10319 е получил обаждане за вземане на заповед.

# 701
  • СОФИЯ
Явно даже са и минали 10300, това е много добре  smile3501

# 702
От зачатие:10319 е получил обаждане за вземане на заповед.

Но е в края на бременността и няма да се възползва от заповедта, т.е. парите ще са за някой друг Simple Smile

# 703
  • СОФИЯ
anichka.bs не те разбрах  newsm78

# 704
Браво, браво- дано се движат по бързо.
Някой има ли идея дали през новата година ще приемат по голям бюджет на ФАР  newsm78

Миеринче, момичето е вече бременно и паричките за неговата заповед отиват при следващата двойка. Т.е един номер по -близо до нас .

Общи условия

Активация на акаунт