Отговори
# 495
Бърз отчет за ползваните ваучери:
Торта от Никол- поръчах Шварцвалд- нищо особено, както се изрази някой- блатове и сметана
Подстригване и издухване в Riva- добре беше, издухването не беше точно сешоар- не издържа изобщо.
Маникюр в Nelly- Много внимателно момиче, но лаковете са кофти.
Някой има ли отзиви за сешоар и маникюр в Diamonds?

# 496
milica_g
Няма да имаш проблем за Фенси и ние бяхме повече, само разпечатай ваучера Simple Smile
Някой ял ли е тортата Тифани от сладкарница Никол?
Чакам и други отзиви за фризьорката от Баронеса, дали има опит с мн дълги и обемни коси (къдряви) Grinning

# 497

На стр.18 от тази тема Radina подробно е писала за маникюра там Mr. Green

# 498
Вчера бяхме на Двете Кули на въртящият се ресторант. Офертата беше за чаша вино и зеленчуци на барбекю. Поръчахме и др неща. Доста почакахме, а имаше само две маси пълни. Иначе ми хареса, особенно като се стъмни е интерестна гледка.

Преди малко се връшам от Атриум. Много вкусно беше и порцийте бяха големи. Доволна съм. Peace

# 499
  • Варна
Бърз отчет за ползваните ваучери:
Торта от Никол- поръчах Шварцвалд- нищо особено, както се изрази някой- блатове и сметана

Е, тя тази торта принципно си е блатове и сметана  Peace

# 500
Ако някой си е взел ваучер за Къща за гости Орлец,с. Буйново ще остане много приятно изненадан. Никой не ти се сърди, че си с намаление, всичко е точно по офертата, а мястото е приказно.

# 501

На стр.18 от тази тема Radina подробно е писала за маникюра там Mr. Green

В този салон не влизам, дори и без пари да ме правят. Видях "маникюристката", ако и фризьорката е толкова компетентна и можеща....горките клиенти. Аз се опарих, ако ви се рискува отидете  Rolling Eyes

# 502
Търся си оферта за почистване за зъбен камък , намерих това http://sdelkite.bg/sdelka/201-%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%81%D1% … %D0%B5%D0%B4.html , но нищо не ми говори...  Rolling Eyes някой да е ходил там ?

# 503
И аз търся за торта, но не искам от сладкарница Никол Rolling Eyes

# 504
  • Варна
Търся си оферта за почистване за зъбен камък , намерих това http://sdelkite.bg/sdelka/201-%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%81%D1% … %D0%B5%D0%B4.html , но нищо не ми говори...  Rolling Eyes някой да е ходил там ?
Мъжа ми в момента е там. Преди малко проведох един разговор със зъболекарката по телефона, защото не искала да му признава ваучера щом нямал касова бележка че е платено  ooooh!
чакам да се върне всеки момент.

# 505
# 506
Мъжа ми в момента е там. Преди малко проведох един разговор със зъболекарката по телефона, защото не искала да му признава ваучера щом нямал касова бележка че е платено  ooooh!
Ужас, тази нормална ли е, естествено, че щом носи ваучер , значи е платено.....  ooooh!

# 507
Момичета, влизам с молба за опресняване... newsm78. Наскоро имаше ваучер за намаление 50% за ресторант та си взех и аз, само че лека подробност..нито запомних сайта, където беше сделката, нито кой беше ресторанта... newsm78  bouquet

# 508
Ако си платила по изипей и пазиш бележката ще видиш там на самата нея.  Peace
Сподели поне какво помниш от сайта, може някой от нас да се сети  Peace

Ужас, тази нормална ли е, естествено, че щом носи ваучер , значи е платено.....  ooooh!
Нищо не разбират тези хора  ooooh! за какво пускат офери изобщо  ooooh!

# 509
Реа, не се плащаше нищо. Самият ваучер беше за ползване на 50% отстъпка при посещение.. Това помня само  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт