Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 87-ма тема

• 150 099
  • 738
  •   1
Отговори
# 675

Днес у нас отново пълнозърнести-ръжени хлебчета.

Може ли рецептата за тези хлебчета имаше и едни сусамови някъде из темата .... но сега не мога да ги намеря може и тяхната рецепта.

Не съм разглеждала от месец и нещо ... страхотни неща се виждат по страниците ... прекрасни сте   bouquet  bouquet  bouquet

# 676
Минаван за бърз отчет и бягам.
Аз днес я карам мързеливата , наденичка на скара , пържени картофки и салатка . Ииии една плодова тортичка която отлежава в маминия хладилник , че там я правих .Та снимки на тортето утре Simple Smile

# 677
Днес правих една бърза Торта с кисело мляко за гости. Снимката е стара

# 678
а може ли рецептата, че изглежда вкусно Flutter

Разбира се  Grinning най-обикновено маслено тесто, което се разстила в тавата и се пече, докато хване коричка. После отгоре се нареждат черешите, като сипвам отгоре им кафява захар. Пъхам отново във фурната, да се разтопи захарта. Като се охлади, става на карамел  Grinning

пеп-4o  Hug, благодаря ти  Hug не съм се спряла честно казано  Laughing този уикенд за пръв път от месец и повече си сядам на д-то. Уникална презентация правиш, както винаги, завиждам на домашните ти  Grinning

Днес хапнахме от небезизвестното Ветрило - това ястие е уникално леко и приятно, само за жегите е:

# 679
  • Пловдив
Здравейте, не успях да намеря рецептата за "Печено пиле в буркан", моля ви дайте линк.

# 680
..........това ястие е уникално леко и приятно, .......

и страхотна снимка   bouquet Благодаря ти  Hug , у нас не винаги държат на презентацията обаче  Laughing

Aredhel, когато аз се престраша пак да хапна авокадо, нали  Wink

Много е тихо днес при точета, явно готвещите в жегите са намалели. У нас тя не е оправдание, нито причина  Blush хапваме си.

пирожки с айран за закуска (от полуфабрикатите)

пилешка супа

и пак пилешки ържоли, наденица и картофи, но в друг аранжимент  Laughing Laughingпържен

# 681
  • Русе/София
Здравейте, не успях да намеря рецептата за "Печено пиле в буркан", моля ви дайте линк.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=514212.msg16697525#msg16697525

# 682
  • Варна
Много горещо днес и пак е вкусно
Аред прекрасни питки
Кукита вкусно
Деси чудна тортичка и всичко е много вкусно,вземам си от кремчето
Денерис хубаво ветрило и пай
Вени много стилна рибката
Лина мусаката ти е с прекрасна заливка
Марабу и твоя пай е чудесен
Пепи много апетитно и си вземам пирожка и картофче и всичко е прекрасно и красиво,да ти е жив и здрав младежа и само да ви радва.
Следобед се върнахме от Бяла и Слънчев бряг и набързо една боб чорба,докато ври изчистих около 5 кг.кая,един кебап със зеленчуци и панирани тиквички и пипер със сирене,за десерт студен пъпеш.

Последна редакция: нд, 10 юли 2011, 20:44 от megansg

# 683
Набързо да се разпиша, пък довечера ще разглеждам творенията ви Simple Smile.

Едни джобчета с рикота, стафиди и ябълки с допълнение от лимоново меден сос. Харесаха се на гостите Simple Smile.

# 684

Мъфини с череши. Станаха страхотни.

# 685
  • При елфите ...
... Aredhel, когато аз се престраша пак да хапна авокадо, нали  Wink
Joy пеп-4o, аз 2 пъти досега го "пробвах" това авокадо, обаче и мен нещо не можа да ме спечели, не знам дали ще има 3-ти път!   Менюто ти е страхотно, от всичко бих си хапнала!  bouquet

...Аред прекрасни питки
megansg, благодаря! Много вкусно е у вас!   bouquet

# 686
Ориз Кантонезе

Свинско с маслини

Таратор

Florrentina страхотни мъфини.

Прохладна седмица пожелавам на всички!

# 687
Чудя се при кого да си подам молбата за осиновяване......гледам, мисля и не мога да реша кого най- напред да моля за родителски грижи от към изхранване.... Thinking

Деси, леко страничен въпрос, но исках да попитам хлябът до свинското твое дело ли е и ако да, то ще може ли да си изпрося рецептата? Изглежда фантастично!

Пеп-4о, Денерис, Флорентина, Марита, Меган....., много, много вкусно и изкушаващо   bouquet

Шоколадов сладолед с лешници

Овесени бисквити с шамфъстък и шоколад

# 688
Денерис, уникално изглежда това ветрило, много ми хареса. Има ли я някъде рецептата, съжалявам ако се потвтаря.

Нудел, и аз се нареждам за рецептата за хлебчетата Simple Smile

Милейди,
страхотен сладолед и бисквити. Сладоледът с машина ли го прави?

От мен торта Шварцвалд

# 689
Днес половинката готви -съомга,гъби,чушки на BBQ-то ,аз направих само салатите. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт