Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 87-ма тема

• 150 201
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
mari_eta  Обещавам да снимам редоооовно предаването : "Какво ви забърка кукита"   chef   Joy Joy Joy

# 241
Интересен ми е десертът на Lina Kaz, Милфьой с ванилов крем и плодове.
Може ли рецептата?

# 242
Тук е неустоимо вкусно, кое от кое по-хубаво   bouquet   natali_ivanov_a, Нас, kukita83, чудесно и оригинално меню! Лабрекс, mari_eta, отдавам се на сладоледените ви изкушения! Пепчо, уникално вкусни са ти ястията, такива примамливи снимки...мммм  Hug Аелис, питката ти е душичка! Лина, Селма, Мадла, mushmul4е,  десертите са ви супер! Меганс,  много ми допада и твоето меню! Лус, добре е с помощник, я само как добре се справя, а картофките ти са оригинални  Peace
Angellove, имах опит да приготвя маркиза, но ми се получи крем, който малките го излапаха моментално! Твоята ме изкушава пак да опитам...  Hug Краси.мира, супер питки  Peace Нудел, чудни пръчици!

Малко снимки и от мен: сладкиш с череши:

пържени тиквички:

овчарска салата:

и отново тиквички, само че на : мусака

# 243
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
привет на всички  Hug
липсвате ми, но за жалост нямам никакво време за форума.
за готвене ми е останало малко време и сега показвам нещо леко от вчера:

мини каламари и просо със зеленчуци

до сега не бях яла просо, едно време хранех папагалите с него  Joy
бързо се сварява, има неутрален вкус и приятна консистенция.

# 244
Пепчо, може ли рецептата за джолана и картофките соте, извинявам се  Embarassed

# 245
Краси, разкошни питчици Hug! Имат ли си рецептичка Rolling Eyes?

Разбира се!    Hug

Заповядай!  

Аз отивам да се ровя в Руската кухня...   Laughing
Преди малко се върнах от Берьозка....трябва да оползотворя някои от покупките.   

# 246

Преди малко се върнах от Берьозка....трябва да оползотворя някои от покупките.   

Ееех, как завиждам само за тия Берьозки, видях онлайн поръчка на сайта, зарадвах се, то пък не било за продуктите на магазина......... Cry

За утеха - понички с извара. Grinning

# 247
хм, Краси, интересно ми е този път с какви покупки си се прибрала  Wink ще те следя, да з наеш  Hug
asyalein, липсваш в темата  Hug
Рая, ето за сотираните картофки  - в случая са дребнички. След като ги сварих, извадих в тиган, но без друга мазнина, а сложих 1 ч.ч. от соса на печения джолан, който беше в плика за печене. Включих котлона на по-силно да поизври, те се овкусиха за това време, прибавих и малко универсална подправка (май вегета е)  и 2 ск. чесън, нарязани на ситно, така докато останат на мазнина. Джолана беше с кожа и в плика имаше и мазнина.
А него - поръсих с подправки на вкус,  посолих. В плик за печене - на дъното дебели шайби лук, върху тях джолана. + 100мл вода, 100 мл червено вино и 50 мл соев сос. Завързах плика, надупчих отгоре  и прибрах така в хладилник (от сутринта, до вечерта, ок 10 ч.) да се маринова, а в 17ч. звъннах на девойчето да го мята във фурната на 180* на 150 мин.(докато се приберем) Аз само срязах плика  Laughing тогава видях, че има мазнина и останал сос, а така или иначе имах сварени дребни картофчета, използвах за тях.

ооо Лабрекс, как ми се пробуташ пред поста  Sunglasses да ти гледам сега поничките и да ги мисля  Blush

# 248
labrex, прекрасни понички Heart Eyes
Angellove, само се облизвам по тази шоколадовата smile3534
От мен уж "пилешки " бутчета, без кожа, но нещо големки ми се виждат newsm78

# 249
Красимира, magi71, asyalein, labrex, lu4a, страхотни вкусотии!

От мен червена салата с котидж чийз и хлебче със семена:

# 250
Пеп-чо ,като за първи път само с Зефир-шоколадов,кефир,горчица на прах,подправка за салатата от моркови,подправка за плов,подправка за чебуреки,сгущенка,майонеза и бонбони,няколко вида.   Grinning
Другия път-повече!

Лабрекс,защо да не може да се поръчва?   newsm78
Аз като кликна на BG MENU,под символа на Фейсбук,и ми излиза страница с надпис "Пълен списък на артикулите" .Като кликнеш на "поръчай" на съответния продукт,и той ти отива в кошницата,като ти дава и веднага цена за доставката.

http://www.bgmenu.com/MenuByRestaurant.aspx?siteContractorID=638 … amp;categoryName=Кондензирано_мляко

Ето,кликнах на кондензирано мляко и веднага ми го прати в количката....

# 251
Здравейте на всички.Бихте ли ми казали каде мога да прочета тези хубави рецепти

# 252
Честит Еньов ден на всички! Simple Smile
От мен една прохладна Ментово – босилекова лимонада

и едно цветенце от градинката ми! Simple Smile

# 253
magi71, при теб всичко е много вкусно!  Може ли рецептите за сладкиша с череши и овчарската салатка?  Blush

# 254
[Лабрекс,защо да не може да се поръчва?   newsm78
Аз като кликна на BG MENU,под символа на Фейсбук,и ми излиза страница с надпис "Пълен списък на артикулите"..........

Краси.мира , ми що newsm78, щото така съм го направила.  Embarassed Довечера на спокойствие ще разгледам, благодаря ти.  bouquet
пеп-4o, какво ще ги мислиш поничките, набъркай ги, те поне са бързи! Grinning  bouquet
lu4a, много апетитни бутчета! Heart Eyes  bouquet
Apr ,много вкусно, хлебчето и салатката с котидж! Heart Eyes  bouquet
Anuck , чак усетих прохлада от твоята градина! С чаша студена лимонада сред цветенцата..............размечтах се! Grinning  bouquet

Магданозени кюфтенца с млечен чеснов сос.

Общи условия

Активация на акаунт