капиляри

• 46 675
  • 67
  •   1
Отговори
# 15
  • до вятърните мелници
МисНели, понеже и аз имам подобен проблем се разтърсих за този Рутин, който споменаваш че ппомага в комбинация с Вит.С та искам да попитам - дали има значение дали е добит от цитрусов източник или не? И в каква доза се пие? Гледам че масово е под формата на 500мг и затова се чудех..

# 16
Съвсем не е нужно да е от цитрусов източник, в интерес на истината най-висока концентрация на рутин може да се намери в елдата. Терапевтичен ефект може да се наблюдава в дози от 200 до 600 мг (в зависимост от организма), изписват се дози от 500  до 3000мг на ден. Стандартно е 1 до 2 капсули х 500мг дневно. Пие се заедно с вит. Ц, действат синергично. АКо имаш някакви съпътстващи заболявания, както и за бременни и кърмачки - консултация с док преди вземане ест.

Освен помощта за стените на кръвоносните съдове е и мощен антиоксидант, който неутрализира свободните радикали и стабилизира колагеновата матрица, т.е. пази ни млади по-дълго време  Wink

# 17
И аз имам разни мънички по лицето и мисля сега да си купувам "Рутаскорбин" на Актавис, съвсем случайно го видях в едно списание като реклама и пишеше, че помага за такива неща.

# 18
  • до вятърните мелници
сърдечно благодаря, МисНели!  bouquet  Утре ще проверя дали и като как точно се намира из местната аптекарска мрежа! и какъв хубав бонус - антиоксидант!

# 19
  • в 1001-та нощ
при мен имаше такъв ефект - след раждането - от многото напъни .... оказа се, че имам и недостиг на вит.К, а той има отношение към устойчивостта на стените на кръвоносните съдове  Peace

на мен лазерът и др. терапии ми повлияха добре  Hug също пих и вит.К (по-късно разбрах, че в краен случай на родилки се инжектира - преди раждането ....ще го имам предвид - като првенция за в бъдеще  Hug )

# 20
  • Варна
Имам същия проблем. Капилярите са основно по носа и малко по бузите. В момента пак съм се активирала. Пия Пефлавит ц и черна боровинка. Чудя се какво да мажа. При мен е наследствено. От малка имам, но се увеличават. Имам и много тънка кожа. Преди дерматолог ми назначи Дирозеал на Авен, но нямаше полза. Лазер ме е страх да правя, защото кожата ми е много прозрачна и тънка. Освен това след време пак се появяват, а и може да има белези. Искам да огранича проблема. Да спра разпространението и по възможност да намаля зоната. Забелязвам, че от някои продукти за купероза ми се активират повече. Например от крема на Клиник - Redness Solutions Daily Relief Cream. За Исис съм чувала добри неща и може да пробвам Метроруборил. Има ли някой, който да сподели кой от двата продукта е бил по - ефикасен - Пефлавит ц или Рутаскорбин? От кой козметичен продукт сте доволни? То май няма спасение, но поне да има подобрение.

# 21
# 22
  • Варна
B & C, има ли ги в България?

Разбрах, че и Диосмин е ефикасен, но той действа и е от рода на Детралекса. Има ли смисъл да се пият лекарства с венотонично действие? Дали ще повлияят периферната кръвоносна система?

Последна редакция: ср, 06 юли 2011, 10:17 от didaka

# 23
B & C, има ли ги в България?

Не знам, мисля че не.
Аз съм ги виждала само в Интернет.

# 24
  • в 1001-та нощ
на мен козметик мо препоръча крем на Ивостин за капиляри, но аз така и не стигнах до него  newsm78

# 25
  • Варна
B & C, от личен опит ли са ти впечатленията? Благодаря!

# 26
  • Варна
a.l.e.n.a, в една друга тема за капиляри се коментираше, че не действа. Киора не е доволна.

# 27
B & C, от личен опит ли са ти впечатленията? Благодаря!

Все още не съм поръчвала от техните продукти, но мисля да го направя.

# 28
  • в 1001-та нощ
е, може да се предположи, че на един ще действа, на друг не   newsm78 зависи и от причината

при мен не беше генетична прдразположеност, а в следствие на някаква случка - напъните при раждането - затова предплагам, че и терапиите повлияват трайно; .т.е няма да се върне само с времето .....ако няма причина  newsm78

# 29
И аз започнах да пия рутаскорбин, знам, че няма да премахне вече спуканите капиляри, но поне да се предпазя от появата на нови  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт