Жените Рак 3

• 21 871
  • 755
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Кори,знаеш ли си асцедента,луната?

# 391
Вчера като седнахме едни 3 кифли и едната почна - никакви Деви, другата вика - никакви Телци и Стрелци, аз викам от мен против за Близнаци и Водолей - то не останаха много за избор  Joy
Дева и Водолей абсурд!!! Това е наказание Божие! Wink
Да, ти кажа и Лъвове които познавам не стават, аз си намерих Лъв но ако го знаех по-рано надали щях да се хвана, като знам с какъв лъв се занимавах още в началото.... мен ако питаш е до човека- по-скоро е важно каква е ценностната му система и възгледите за живота Simple Smile

Кори,знаеш ли си асцедента,луната?
Хах, някой беше дал по-напред една таличка, а аз се чудих какво е третото нещо което ми излиза, а то било луна нали така? Simple Smile)))

Е,честито и аз от родата съм единствения рак,може би има още един,ма той е на 21ви юли,не мисля,че се счита толкова... Laughing И аз не понасям мъжете рак,ама тук-таме има изключения..била съм само един път с рак ,имаше си я страстта ,емоциите, ама не......толкова противен ми стана един момент,разделихме се......хич не плаках за него hahaha ама той още не ме е забравил..ние и толкова бяхме заедно,де.....поне месец имаше hahaha май
Честито Wink   bouquet
Да, ти кажа голямо бреме е да си единствен рак- имам си баща водолей и майка дева, предпочитам майка си пред баща ми! От нито една водолейска зодия не съм видяла нищо хубаво, тези си мислят че все те са прави и че все те знаят, другите нищо не знат, та не им ли ходиш по гайдата лошо!

# 392
  • Варна
Водолеите са готини,особено жените..мъжете са ми малко тъпи hahaha
На мен асц.ми показва,че е дева и затова все на деви налитам Blush
Майка ми е телецо-близнакиня,а баща ми овен hahaha

# 393
Баща ми е Рак, майка ми Лъв. Всичките сме родени в една седмица Grinning

# 394

Всичкото.  Mr. Green

Кори, именно, позволявах да ме мачкат, но най-накрая се научих да се уважавам достатъчно, че да не го допускам. Пък и срещнах мъжа, който не би го направил.  Simple Smile

Хихи, това е забавно - тежка седмица е, сигурно.

# 395
Водолеите са готини,особено жените..мъжете са ми малко тъпи hahaha
На мен асц.ми показва,че е дева и затова все на деви налитам Blush
Майка ми е телецо-близнакиня,а баща ми овен hahaha
Да, да имам си свекърва водолей по-зле е и от баща ми Wink Абе и тя не е той най-не тъпите!!!
Хаха, и аз така с девите!!! Но една дева ми разказа играта и край Wink
Нямам идея какво е с телецо-близнак и овен!   bouquet

Кори, именно, позволявах да ме мачкат, но най-накрая се научих да се уважавам достатъчно, че да не го допускам. Пък и срещнах мъжа, който не би го направил.  Simple Smile

Хехе, радвам се късметлийка си значи Simple Smile  bouquet Каква зодия е мъжа ти?
Как е с баща рак ми е интересно? И майка лъв? Хубаво е, че сте в една седмица точно ще си празнувате рожденните дни заедно Simple Smile

# 396
Вчера като седнахме едни 3 кифли и едната почна - никакви Деви, другата вика - никакви Телци и Стрелци, аз викам от мен против за Близнаци и Водолей - то не останаха много за избор  Joy
...
Само аз ли харесвам девите Joy

# 397
...
И аз харесвах една дева, която е страхотен мъж и сигурно и баща, но... Една птичка пролет не прави хаха   bouquet

# 398
Девите може и да имат недостатъци, но пък обикнат ли някого, само как го глезяяят Hug

# 399
Девите може и да имат недостатъци, но пък обикнат ли някого, само как го глезяяят Hug
Да, явно твоята дева е такава Wink   bouquet И мен ме глези една дева, ама ми е майка така че не се брои Wink
Мен пък ме глези Лъв, доволна съм  Laughing

# 400
  • Варна

...[/quote]
[/quote]

Аз,аз  Oha! Oha! толкова са....... Blush

# 401
  • София
Имам приятелки от десетки години деви и много си ги обичам.Добри,интелигентни и чепати,странно  държащи се в личния си живот,направо хаотични,но за мен добри приятелки.Дъщеря ми също е истинска дева Mr. Green

# 402
Ама какво ми оплюхте мъжа  Mr. Green Сърдита съм ви няма да ви пиша повече  hahaha  Joy

# 403
Оф докато ви се сърдя забравих ИрПуц Sad

ЧРД! Пожелавам много постигнати цели както в личен, така и в професионален план. Успешно да бориш негативните рачешки черти и да бъдеш много глезена от любимите си хора Simple Smile

# 404
  • Варна
Ама какво ми оплюхте мъжа  Mr. Green Сърдита съм ви няма да ви пиша повече  hahaha  Joy

Каква зодия е мъжа ти? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт