Жените Рак 3

• 21 768
  • 755
  •   1
Отговори
# 690
Аз съм тук и воайорствам, нещо ме мързи да пиша ......
След отпуската, на работа е просто кошмарно  Tired

# 691
  • София
...
Много обичам за мен да пазарувам...
Аз пък много обичам за домочадието да купувам дрехи.Не,че съм се оставила гола и боса 4470обаче за дъщеря ми непрекъснато измислям,че нещо трябва да се купи или спонтанно нещо ми харесва.Обичам да правя подаръци и на баща и,ама вече е на втори план.Жалко,че вече нямам място в гардеробите и това си остава голям проблем.

Объркала съм местоимението, вижда се от цялото изречение, че говоря за чавето  Heart Eyes
Не, че за мен не обичам, ама малките дрешки са ми по присърце Simple Smile

# 692
И аз се размазвам от мъничките дрешки и така се ядосвам, че от тия тъпи жеги не мога да я кипря с всички налични красотички. Crossing Arms И в магазини за направи си сам обичам да пазарувам.  Mr. Green

# 693
  • София
Ох, разходих се из Домко, ох, колко хубави одеалца, юрганчета, ох  Laughing

# 694
И аз много си падам по комплекти за спане  Crazy
Леглото ми е любимата мебел  Mr. Green

# 695
 Mr. Green И аз съм вманиачена на тема спално бельо. ММ се шегува, че ако продължавам да трупам, скоро ще можем да ползваме различно всеки ден в продължение на около месец. Blush Ох, голяма краста е! Освен джунджурийките за кухнята, де... Laughing Blush

# 696
А, да, аз в кухнята не влизам почти, обаче обичам да купувам джунджурийки.
Последно купих солничка и пиперничка във формата на уести и скоти  Crazy

# 697
Ох и на мен ми дай да купувам джунджурийки. Имаме над 10 солници, защото много си харесвам, купувам, не ми харесва после, или не ми пасва на съдовете, и ги разкарвам.
Обожавам и тежки прибори, намерих си страхотен старинен сребърен комплект, много тежък и стилен, ама само с лъжици и вилици, и сега търся ножове, ама съответно никъде няма такива.
Също чаршафи за леглото, обожавам огромни пухени завивки, да потънеш в тях, и чаршафи със свежи цветове, или пак тежки, кърваво червено или черно, може и с малко златничко ..... ох, кич ама ме кефи  Mr. Green
Забелязвам че напоследък пазарувам главно дрехи за децата, има страхотни детски момичешки дрешки, направо се влюбваш. А бебешките.....ех две бебета отгледах и не си начесох крастата. Преди няколко дена купих едни бебешки пантофки, и аз не знам защо, просто ме разтопиха, сладки, малки, джиджани....разкошни  Heart Eyes Както казв амъжът ми май се размечтавам вече за трето ......  Embarassed

# 698
Като й дойде времето за обувки на мойта щерка, подозирам, че ще я засипя с такива.  Embarassed
И чаршафи обичам, обичам, ама се въздържам, че място няма.  Mr. Green

# 699
Някой нещо със Стрелец?  Joy Ужасна съм, нали, всяка седмица за нов питам  Joy

# 700
Ео, първата ми любов .....
Детска, ама продължи три години, само една година го чаках да се накани да ме целуне, и накрая почти го изнасилих. според мен доста чувствителни, поне този беше такъв, и романтичен, но неуверен и несигурен в чувствата ми, въпреки че директно му ги рекнах, звънеше ми всяка сутрин в 6 часа по телефона преди училище, (живеехме в различни градове) и си говореше с майка ми за времето, докато аз благоволя да стана. Идваше да ме вземе от вкъщи, водеше ме на кино  и ме връщаше пак до вкъщи. след години останахме приятели, ама се оказа, че като порасна стана голям женкар, и доста меркантилен. До ден днешен си говорим, но не знам дали бих могла да живея с такъв човек, макар че той ми каза че много съжалява, че ме бил изпуснал. Мен ако пита, никога не ме е бил хващал, аз го хванах и аз го пуснах.
Според мен, ние рачките търсиме по-уверени, по-сигурни в себе си, и по-силни мъже  Peace

# 701
Ще я видим тази работа.
Аз засега се забавлявам.
Адски ме привлича, страшно умен е, леко властен и много по-голям от мен Crazy
Опитва се да ме контролира (вече)  Joy, но не знам дали ще му се получи.

# 702
.....и много по-голям от мен Crazy...

Среброто в косите е част от чара на мъжа Joy Joy

# 703
Сребро не забелязах, щото е тъмно рус.
Поне не си минах рекорда, излизала съм с човек, който ми разказваше за казармата и се оказа, че е влязъл в казарма, в годината, в която аз съм родена. Бях леко потресена, че е толкова по-голям, защото хич не му личеше. На акъл най-вече  Laughing

# 704
боже, мъже.
На мен един ми обясняваше, как много ме харесвал , аз се дърпах, защото беше женен и с дете. Та щял да ме чака, да се оженя и да родя, и тогава пак щял да се пробва, защото тогава жените правели по-хубав секс, и били по-желани. Сигурно защото не го тормозят после, нали и те са женени  Twisted Evil
Голям идиот, когато му казах че ще се женя, не спря да ми пише смс-и и да ме тормози, едвам го разкарах.

Забавлявай се, сега ти е паднало  Peace

Общи условия

Активация на акаунт