Отговори
# 75
Благодаря, че пълните сърцата с надежди и вяра!   bouquet Hug

# 76
  • Universe
Намасте-Вселенная  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: нд, 19 юни 2011, 23:25 от lenny_pld

# 77
  • София
Хей, къде се изгубихте?
Днес времето беше чудесно и сигурно всички сте били навън  Simple Smile, аз също де.
Задава се нова седмица, дано да е успешна за всички ни! Аз много се надявам на това, тъй като ми предстоят много тегави във всяко едно отношение дни.
Та по този повод ще ви помоля за малко добри мисли и подкрепа.
Лека нощ и приятни сънища от мен!!!  Heart Eyes

# 78
# 79
mam4e,  Hug!

Благодаря за стихотворението! Върна ми енергията с която съм те разчувствала... Колко странно и колко естествено.  Grinning

нямам време да ви чета, нито да пиша, но ви обичам и когато мога наминавам. Hug

# 80
Здравейте дами и господа Simple Smile
Не пиша по принцип често ,но пък ВИ чета редовно,но последните 2 седмици не успявах да влизами сега,като гледам колко сте изписали............ ooooh! , че и нова тема има ще се връщам да наваксвам. Преди това ,обаче искам да помоля за нещо,кат се извинявам предварително,че така нахълтвам в новата тема без да съм наясно,но..... ми простете. Последно четох тема 40 и там мисля имаше споменато нещо за палене на девет свещи пред иконата на Богородица,което спомага за изясняване /получаване отговор по определен въпрос. От известно време се опитвам да си изясня/  отговоря ясно на един въпрос ,но все не успявам. Може би  не мога да преценя и видя обективно нещата понеже наделяват личните емоции та затова и се помолих  да получа  знак. Казах си ,че ако се свърже с мен определн човек по телефона или ми пише смс -вариянта ще е 1,ако ли не пък си приемам другия вариант. И тъкмо на половината на определения от мен  период,когато почти бях убедена,че човека няма да се обади, какво мислите стана...........еми свърза се с мен ,но не по телефона и не ми писа смс,а по скайп.А там не бях влизала от месеци поне и това точно този ден ми се наложи и се случи и това ,и сега пак  newsm78 .Незнам как да го тълкувам,защото аз си бях определила обаждане по телефона,а така стана малко случайно със скайпа и не съм сигурна пак.Та  в ума ми изникна това,което бях чела скоро за паленето на свещите и реших да пробвам и това,но за съжаление нещо не го откривам.Уж гледах ,но.......не го намирам.Благодарна ще съм ако някой ми каже на коя страница беше точно. а иначе макар и със закъснение да съм малко,humanis [color=darkviolet].Ч.Р.Д. МНОГО СБЪДНАТИ МЕЧТИ ЗА ТЕБ И СЕМЕЙСТВОТО ТИ,МНОГО ЛЮБОВ И УСММИВКИ! [/color]   bouquet[/ Благодаря ВИ предварително .Лека и спокоина ност на всички Hug

# 81
  • София
Добро утро!
Хайде да пийнем по едно кафенце  food010 и да започнем новата седмица.

Аз пак ще се повторя (ставам досадна Embarassed), но някой дали може да даде инфо за писането на желания при новолунието в Рак-а? И има ли нещо по-специално за правене?
Някак ми се струва много хубаво, че се пада на 1-ви юли. Първото число от новия месец. Нищо, че е в петък.

lenny_pld,  не ми се отваря http://www.dreamland-bg.com/

# 82
Спорна седмица ! Дано да няма сериозен проблем с Дриймленд и при мен не се отваря.

# 83
Успешна нова седмица  1swing

# 84
Здравейте милички!!!  bouquet
Всеки ден съм тук и Ви чета.Благодаря за всичко,което научавам от Вас,помагате ми много,дори мисля,че започна и промяна в живота ми.Винаги съм бола песимист във всяко едно отношение,но вече усещам промяната.Дори започнах да спя добре,е има моменти ,в които се будя и мисля,мисля,но смятам и това да изчезне.Затова сега реших и аз да пиша и да поискам помощ,съвет какво да правя.
Имам дъщеря на 18.Вече сме "големи".Откакто стана на 18 и всичко в това дете се промени.От тихичко и скромно,стана нагло и устато до безобразие.От пухкаво и мекичко,стана слабо и бледо.Започна връзка с един мъж на 34, с две деца от две жени-разюзден живот.Стигнах до там,че заведох дъщеря ми на психиатър.Жената каза,че няма проблеми да оставя детето на мира,тя ще се справи и ще работи с нея.Да ама НЕ,господинят излезе по-голям специалист и тя вече не отиде при психиатърката.Сега понеже балът мина и дъщеря ми има парички,той е постоянно с нея,докато свършат.Не успявам и дума да и кажа,започва лудо каране.Спря да яде,цяло постижение е да се сети поне вечер да хапне филия или кроасан.Знам,че нямам право да и се бъркам в живота.Всеки трябва да намери най-добрия път за себе си,по който да върви.Но тук аз просто не успявам да помогна,а сърцето ми се къса да гледам това момиче как се съсипва,унищожава целия си живот.
Затова милички искам съвет,техника или начин ,с които да помогна,да върна МОЕТО дете,да се отървем от натрапника.Искам той да си върви по неговия път,тя по своя.
Предварително Ви благодаря!!!
Желая на всички една хубава и спокойна седмица изпълнена с много любов и положителни емоции!!!  bouquet

# 85
  • София
Добро утро!

Вече си имам собствена мантра! И посвещение!

# 86
galimera, девет поредни дни - всеки ден се пали по една свещичка. Това е. Думите сами ще ти дойдат.  Hug За добро.

анди 2, за да помогнеш на дърщеря си, не трябва да я губиш и отблъскваш. По-добре е да усеща, че си до нея, при все че ще прави и грешки. Тази връзка може да е урок за момичето, може да е и за теб.  Ако желаеш, направи горното, пожелай й здраве, разум, любов..., но имай едно наум, че не е задължително да одобриш и ти нейните трепети...  Hug Всичко добро!  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 20 юни 2011, 10:15 от luna

# 87
  • София
анди 2 С риск да те ядосам ще те попитам дали това "тихичко и скромно" поведение на дъщеря ти не е било плод на това, че е била уплашена и смачкана от родителите си? И защо психиатър? Нима смяташ, че пубертета и, промените са лудост? По- добре ти посети специалист, не психиатър, а добър терапевт, с който да обсъдите тези неща и да намериш отново път към детето си. Колкото повече я обиждаш и наричаш нагла и устата, толкова по- вероятно е протестите и да станат още по- неприятни за теб, а поведението и да отива в по- големи крайности. Покажи и, че я обичаш, защото наистина я обичаш, спечели доверието, ако искаш да помогнеш и на двете ви. Hug

# 88
анди 2, бих те посъветвала да пробваш разговор с Висшите им Азове - поотделно и заедно. Обясни им своята гледна точка, без да натрапваш мнението си и без да предпоставяш резултата от тези разговори.

Друго, за което се сещам, че можеш да приложиш е Хо'опонопоно.

Затова милички искам съвет,техника или начин ,с които да помогна,да върна МОЕТО дете,да се отървем от натрапника.Искам той да си върви по неговия път,тя по своя.

Не знаеш кой път е "неговия", кой "нейния" и дали не става въпрос за общ, техен си, съвместен път.

А, между другото, след няколко дни е 23-ти юни - денят, в който се пишат Писмата до Кармичното ръководство. Пробвай и това  Simple Smile

# 89
  • София
Анди, имала съм такава случка с моята майка и не одобрена връзка. Трябва да ти кажа, че нейния натиск така ме амбицира, че подържах изкуствено връзката две години и половина само и само да докажа, че аз съм права. А може би щеше да приключи за два-три месеца.
Така че моя съвет като другата страна е - остави нещата да отшумат сами, прояви разбиране и опрощение. Може би тя се нуждае от него в този момент, за да приключи връзката си.
И да внимава да не забременее!

Общи условия

Активация на акаунт