Отговори
# 480
# 481
# 482
Момичета, здравейте  Hug
Искам само да ви кажа, че като ви чета, определено ми става по-добре. Нещо се бях вкиснала последните няколко дни, но всички линкове, които давате, както и онова за Карлсон  Laughing ... много ми става добре.
Рози и рози, ти винаги си толкова положителна, искрено ти се възхищавам  Hug
Довечера заминавам в отпуск за 1 седмица, през която мисля да си изчистя главата от глупостите и като се върна, започвам да действам. Още се чудя дали да пиша желания днес, или те самички ще си станат, старите още си стоят у нас, малко съм объркана с тези желания, но все пак имам вътрешното усещане, че всичко ще се нареди за мое най-голямо добро. Да видим обаче кога  Mr. Green
Хубав ден на всички, благодаря ви, че ви има...

# 483
Ето какво намерих днес.
Мисълта, че храната, която консумираме, е полезна и здравословна, може да има по-голям резултат за премахване на излишните килограми от диетичния режим.
Това показват резултатите от проучване на учени от Йейлския университет, публикувано в онлайн списанието Health Psychology. Те изследвали възможността вярата и положителните очаквания, че консумираната храна е полезна, да окажат по-голямо влияние върху физиологията на организма, отколкото прилагането на режим за отслабване. В проучването учените измерват нивата на грелин.

Грелинът е наричан "хормонът на глада". Отделя се от стомашната лигавица в отговор на чувството за глад. Ако той е в голямо количество, изпраща сигнали до мозъка за необходимостта от поглъщане на нова храна. Ниските му нива намаляват усещането за глад и потискат апетита.

Учените са на мнение, че за да се избегнат излишните килограми, не е нужно да се лишаваме от любимите си храни и напитки, а да си представяме, че от тях не се пълнее.

# 484
  • Universe
Ето какво намерих днес.
Мисълта, че храната, която консумираме, е полезна и здравословна, може да има по-голям резултат за премахване на излишните килограми от диетичния режим.

"Имахме единствен избор да закусим с хамбургери.
Попитах д-р Лен не се ли притеснява от такава храна, но той ми отговори:
"Не е храната опасното нещо, а мислите ти за храната! Преди да ям каквото и да е то, аз казвам на храната: Обичам те, обичам те, обичам те! Ако аз внасям нещо, каквото и да е то в тази ситуация докато се храня, което може да ми причини болест, то не си ти! То не съм даже и аз! То е нещо, дето се събужда в мен, за което съм готов да поема отговорност! А сега преминавам към теб, и ти се наслаждавам!... Защото храната е чиста вече."

# 485
Докато сме на тема храна и отслабване - последните дни имам пристъпи на неконтролируем апетит.
По принцип се храня доста умерено и здравословно, тренирам, а сега какво ми става не знам ... омитам огромни количества джънк, калорийни бомби и каквото още ми попадне пред погледа.
И въпреки, че се усещам, че не мога да ям повече - продължавам да ям....
После естествено съжалявам и усещам, че за нещо се наказвам, но защо..?
Какво да правя???

# 486
Наде, по някаква причина имаш нужда от енергия.

# 487
  • най-шареното място
или от конкретни елементи... Обикновено е хубаво да се слуша вътрешната потребност.
А може и да пиеш малко вода.

# 488
Ами не е от липса на енергия, освен това ям храни като качество и количество, които точно обратното ми изсмукват енергията и се чуствам зле....
Не мога да си представя какви полезни елементи за мен ще има в пържено, бонбони, бисквити и соленки, кексове, изядени в 11 вечерта.... трябва някак си да го спра това безумие  Confused
Пия много вода поне 2л на ден.

# 489
  • София
Въглехидрати - точно бърза енергия. Не са много полезни за талията, но ти дават незабавно енергия. Не го мисли много, всеки има такива периоди. Да не си изпаднала в някакви мисловни драми, терзания?

# 490
Драма няма, но виж терзания.... мисля си аз по цял ден, и не мога да избягам от мислите си.
Имам притеснения за нещо дали и как ще се случи, не мога да го пусна, въпреки че непрекъснато чета и препрочитам техники и мъдрости ....

# 491
  • Варна
Nadia79 и аз съм така от няколко дена. Ама от хайтене нищо
 не ям по цял ден и вечер,компенсирам със сладки вредности.Изобщо
не се терзай, занимай ума си с нещо рутинно и монотонно, не чети за
никакви техники и пр. Игнор  Peace
Залитнах по НПЛ. http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0%B5%D0%B2%D1%80%D0%BE%D0%B … D0%B0%D0%BD%D0%B5
Някой да е практикувал...съвсем лаишки питам?!

п.п. голям подарък тази сутрин... ще ставам вуйна за втори път

# 492
  • най-шареното място
Надя, храната е универсално удоволствие и масово спасително средство в тежки моменти. Описаното от теб на тази ситуация ме навежда - боклуци нощем. И аз минавам през такива периоди. Затова ям шоколад денем превантивно Simple Smile

# 493
  • София
Free Will , хубава новина!
Честито!

Написахте ли си желанията?  Simple Smile
Аз ги написах и прибрах вече.
Сега ги оставям в ръцете на Господ, Вселената и всеки, който може да ги изпълни.
Дано започнат вече едно по едно да се случват.
Пожелавам го и на вас!

# 494
Момичета, написах си желанията, но те станаха 15 на брой...  прочетох, че до 10 желания се пишат. Дали съм объркала нещата? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт