Отговори
# 510
Вела,страхотно е! newsm10

# 511
ЗДРАВЕЙТЕ ДАМИ И ГОСПОДА!  Grinning
 ДНЕС МИ Е НА МОМЕНТИ ТЪЖНО,ПОСЛЕ ПЪК МЕ ОБЗЕМА ЕДНО ТАКОВА ВЪТРЕШНО ВЪЛНЕНИЕ АБЕ .......... #Crazy
РЕЩИХ ДА  НАМИНА ДА ВИ ПОЗДРАВЯ ПРОСТО И ДА ВИ ПОЖЕЛАЯ ЕДНА УСПЕШНА И ИЗПЪЛНЕНА С  И НЕОЧАКВАНО ХУБАВИ СЛУЧКИ И СЪБИТИЯ СЕДМИЦА!
А ТАЗИ ЧАША КОЯТО ВИДЯХ Е СТРАХОТНА. КАТОЯ ВИДЯХ СНИМКАТА МЕ ОБЗЕ УСЕЩАНЕ,ЧЕ Е НЯКАКВА МНОГО ЦЕННА АНТИКА И МИ СЕ ПРИИСКА ДА Я ВЗЕАМА.......... А ПОСЛЕ ВЕЧЕ ВИДЯХ ВСЪЩНОСТ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА............СТРАННО Thinking
ВСЪЩНОСТ ТЯ ПРОДАВА ЛИ СЕ НЯКАЪДЕ?
ЕТО НЕЩО ХУБАВО ЗА ДУШИТЕ
http://vbox7.com/play:11cbc93b
БЛАГОДАРЯ! Hug

# 512
  • София-в сърцата на моите деца
Здравейте момичета, имам приятелка ,която изведнъж изпадна в някаква страхова невроза с мания за преследване! Дайте ми малко сила и съвети как да се справим с този проблем?На лекар категорично отказва да отиде, твърдейки, че всичко й е наред, а не е така. Опитвам се да бъда до нея във всеки свободен момент, но чувствам, че не мога да овладея положението..Дали трябва да говорим за това или да се правя,че не го забелязвам?Дали да стана "съпричастна", за да не я дразня, че никой не я разбира или да правя нещо друго! Помагайте-със сигурност поне една от вас знае как? Ще съм ви много Благодарна   Hug

# 513
  • София
Здравейте момичета, имам приятелка ,която изведнъж изпадна в някаква страхова невроза с мания за преследване! Дайте ми малко сила и съвети как да се справим с този проблем?На лекар категорично отказва да отиде, твърдейки, че всичко й е наред, а не е така. Опитвам се да бъда до нея във всеки свободен момент, но чувствам, че не мога да овладея положението..Дали трябва да говорим за това или да се правя,че не го забелязвам?Дали да стана "съпричастна", за да не я дразня, че никой не я разбира или да правя нещо друго! Помагайте-със сигурност поне една от вас знае как? Ще съм ви много Благодарна   Hug
Заведи я на лекар или намери нейни близки, които да я заведат. Докато седиш с нея най- много да индуцираш някой неин проблем, т.е. не можеш да помогнеш на нея, най- много да навредиш на себе си. Това са сериозни неща и без лекар няма да стане по- добре, най- много да се влоши. Познаваш ли някой неин близък роднина?

# 514
аз се включвам за малко подкрепа Praynig
утре отново съм на дело\което преди беше отложено за пореден път\.вече не ме е страх от този човек,превъзмогнах го,просто знам че ще дойде момент ,в който ще има конфронтация и трябва да съм силна.
благодаря ви! Hug  bouquet

# 515
  • BG
blue diamant, с теб сме.  Praynig
Дайте малко инфо за чашата на желанията и аз искам да си купя.

# 516
  • София
ето за чашата:

http://bgfengshui.com/209/210.html

ето и магазини (аз поне си взимам оттук):

Магазин "Фън Шуй Център " - Люлин, ж.к. "Люлин", кооперативен пазар.
    Магазин "Фън Шуй Център" - Централни Хали
    Магазин Фън Шуй Център - ПЛИСКА, до подлеза срещу хотел ПЛИСКА.

Много интересно нещо ми се случи днес. Легнах си на обяд и реших, че ще си говоря с АЗ-а на един човек. Говорейки си на ум взех, че заспах.  И през цялото време сънувах как му говоря, а той ми отговаря. Беше едно такова като в полусън. И повтарях едно и също нещо по няколко пъти.
Но беше интересно.
Дано разговора ни поне свърши работа  Simple Smile

# 517
  • Добрич
blue diamant, успех!

# 518
blue diamant успех и от мен! Дано всичко се развие по най-дбрия начин за теб!

# 519
blue diamant,да бъде най-доброто за теб  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 520
Blue Diamand успех!

Относно конфронтацията, на мен от няколко дни май все ми се налага да се занимавам с разни несправедливости, първоначално съм опитала достатъчно дълго с добро, но лошото е че така още повече несправедливостите нарастваха, казах край и скочих да раздавам правосъдие и изобщо не се чувствам гузна, че съм предприела подобни действия, защото са застрашени най-близките ми. Много ми се е искало да не обръщам внимание и така да се решат проблемите, но явно се налага да взема позиция, нито ме  е страх, нито каквото и да било, просто се чудя защо се навървиха няколко случая напълно несвързани по между си.

Сигурна съм, че всичко ще се нареди по най-добрия начин. На всички вас желая прекрасна нова седмица, изпълнена с любов, леко сбъдване на желанията и чудесни изнанади от Добрия Господ!  bouquet  bouquet  bouquet

# 521
благодаря ви за подкрепата. newsm51 newsm51 newsm51
незнам дали се радвам или не,делото пак се отложи,а това много ме дразни.в крайна сметка да приключат нещата един път завинаги,както казвам аз-да се затвори цикъла,защото последните месеци ми се случиха много неща,едни приключиха,но други, като това дело все още са висящи. Thinking

# 522
  • на острова на мечтите
Здравейте момичета, имам приятелка ,която изведнъж изпадна в някаква страхова невроза с мания за преследване! Дайте ми малко сила и съвети как да се справим с този проблем?На лекар категорично отказва да отиде, твърдейки, че всичко й е наред, а не е така. Опитвам се да бъда до нея във всеки свободен момент, но чувствам, че не мога да овладея положението..Дали трябва да говорим за това или да се правя,че не го забелязвам?Дали да стана "съпричастна", за да не я дразня, че никой не я разбира или да правя нещо друго! Помагайте-със сигурност поне една от вас знае как? Ще съм ви много Благодарна   Hug
Didiela, а можеШ ли да разбереШ при4ината за това състояние?Или поне след какво събитие се е появило? И на мен се е слу4вало неЩо подобно, но имах при4ина. Ако успееШ да я накараШ да сподели или поне да разбереШ от какво  е полу4ила тази страхова невроза. Сама едва ли Ще се справиШ и освен да се молиШ за нея не виждам какво би могла да сториШ newsm78 Накарай я да говори,аз обикновенно като споделям разтоварвам негативните емоции и ми олеква.
 Моми4ета, тази тибетска 4аШа ми се вижда малко прекалено ритуална Rolling Eyes Какво зна4ения може да има за изпълнението на наШите желания? Според мен е достатъ4но да са искрени и отправени от сърце към ВисШите сили или Бог, а ако те/той прецени, 4е са най доброто за нас, Ще позволи реализацията му . Успех все пак Peace

# 523
Здравейте Simple Smile
Вчера си дръпнах да гледам "Тайната", как не съм знаела по рано за този филм. Grinning Невероятно усещане, от вчера се чувствам някак си странно....и като че ли по поръчка веднага видях най-идеалната обява за работа за мен.Пуснах документи и се размечтах, непрекъснато правя визуализации и утвърждения.Сложила съм на декстопа лого на фирмата....И понеже имаше условие в обявата да се обадиш на телефон за да заявиш персонален час за интервю(обявата е към агенция)и аз звъннах, но човека като ме попита каква ми е била последната работа и бързо ми попари надеждата... SadТрябвало еди какъв си опит, незнам си какво още, а изискванията в обявата бяха други....Е каза, че ще разгледа документите ми.Въпроса ми е защо така се получава-мисля положително, ПОВЯРВАХ че съм започнала там работа, а бе въобще отвсякъде изпращам положителни вибрации, а накрая ми зашлевяват шамар.....ей тва не мога да си обясня...

# 524
Поздрав от мен!

http://vbox7.com/play:96216f42

От къде мога да изтегля Тайната?

Общи условия

Активация на акаунт