Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 55

• 40 561
  • 733
  •   1
Отговори
# 105
Хората са казали" когато бедноста почука на вратата  любовта излита през прозореца" Така че , много скоро ще се разлюбят .изобщо не ги виждам
  Вярно е,но любовта преминава през изпитания и или издържа проверките на времето ,или не.

# 106
 Ооо само че тяхната много отдавна не издържа. в итерес на истината колкото и да спорим аз винаги съм казвала че в началото бях фенка на Бихтер Но не и сега - сега с всяка изминала серия ме разочарова

# 107
А и  на Бихтер и харесват паричките и доброто положение - снощи с паричките на нелюбимия съпруг купиха пръстен на Четин
Дали в същност Четин знае, че Фирдевс няма пукната пара, а скъпите подаръци са купувани с чужди пари. Знаете приказката "с чужда пита - майчин помен"

# 108
 Не знам дали знае това но със сигурност не е на ясно какъв трън си слага в гащите

# 109
Не знам дали знае това но със сигурност не е на ясно какъв трън си слага в гащите

Магарешки,попресъхнал ,от миналата година,че боде повече

# 110
  • Дива Индия
Здравейте, Здрасти, Добър ден. Чета ви и идвам да напомня какво направи Бихтеруша когато тръгнаха да бягат с Михлюз. Ами изтегли едни 200 000 пари! А после, когато се разкандардисаха и не избягаха - ги върна в банката. Аднан като я попита за тоз изненадващ трасвер тя измисли, че е щяла да купува ново пияна на малката фръцла!...
Това по темата за кинтите.  Peace

# 111
Инди- тя Бихтер лъжите ги измисля светкавично

# 112
Бихтер откога пазарува с пари в брой,горкатаняма кредитна карта smile3518 newsm45

# 113

Магарешки,попресъхнал ,от миналата година,че боде повече
че и малко трънче има с нея и то като майка си е доста бодливо Joy Joy Joy Joy

# 114
Ооо само че тяхната много отдавна не издържа. в итерес на истината колкото и да спорим аз винаги съм казвала че в началото бях фенка на Бихтер Но не и сега - сега с всяка изминала серия ме разочарова
И двамата знаеха, че любовта им е обречена от самото начало. И Бихтер знае, че не може без парите и поддръжката на Аднан, и Бихлюл знаеше, че това котето прави ще съсипе чичо му. И ако двама зрели хора разсъждават като такива, нямаше да допуснат тази ситуация. Първо трябва да се помисли, а после да скачаш в чуждото легло. Едва ли в началото на връзката си са мислили, какви ще са последиците.

# 115
Бехльл е типичния богаташки син в Турция.
Плейбой, харчещ  без ограничения, прелъстил не малко  елитни красавици без да се ангажира и нехаещ ,защото парите не са били фактор в живота му.Различно е отношението му към Специалната жена-Нихал.Както и в" Нарекох те Фериха"-плейбоя гледа с други очи като срещне Истинската и за него тя е пазена и недокосвана като скъпоценност,а не като с  тия с които е мачкал чаршафите/Говорим за Турция/
А в Перла ни показаха ,че за тях и натрапената жена Може да се обикне.Дори  в ЗП той си я обича само докато  я е чакал да порасне - си е походил  Laughing

Последна редакция: пт, 17 юни 2011, 14:03 от babamara

# 116
 Даа доста си е походило момчето и с кой бива и с кой не бива

# 117
 Ако беше такава сюжетната линия-връзката с Нихал нямаше да е маргинална,а основна,ама не са баш така нещата  Crazy

# 118
Да беше минал и през България да походи малко.

# 119
не мога да си представя  Бихтер помъкнала пазарска чанта / не със бутикови дрешки/ или препасала кухненка престилка да реже лук например ще и се разтече грима
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Остава да мъкне след себе си и едно дете,което да я дърпа за престилката....

Общи условия

Активация на акаунт