Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 55

• 40 627
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
  • до една звездичка
Бехлюл не получили наследство?

Получи. Нали с парите от него си купи колата, която Елиф блъсна. Mr. Green И край с наследството. Laughing

# 91
 Е значи и той си е купил нещо със собствени пари/ чудо голямо /а Бихтер какво си е купила със собствени пари. Ако се беше напънала да изкара 5 лева нямаше да има време нито за драми нито за истерии нито за глезотии. ама пусто безделие -само глупости се мислят

# 92
Е значи и той си е купил нещо със собствени пари/ чудо голямо /а Бихтер какво си е купила със собствени пари. Ако се беше напънала да изкара 5 лева нямаше да има време нито за драми нито за истерии нито за глезотии. ама пусто безделие -само глупости се мислят
[/b]
 Ето го проблема Laughing Само дето парите Бех инвестира в колата не са изкарани от него,а получени  Wink Ако работеха и двамата,сигурно там щяха да се залюбят,ама за да е по-пълна драмата,всичко е вкъщи.

# 93
  • Бургас
Не смятам,че Бих е безразлична към парите,по-скоро е готова да ги зареже,ако Бех  предпочете нея.
И тук за мен идва една голяма питанка. Така замислен и направен филма, просто предразполага към никакво развитие на Бихтер и Бехлюл.
Парите имат значение. Винаги е било така. А те двамата нямат и никога не са могли да ги изкарват. Просто нямат шанс да са заедно на собствени разноски. Поне аз така мисля. Но нито един от тях не го осъзнава. Т.е на Бехлюл май му идва на ум, но и това не е сигурно. И точно това поведение на Бихтер ми е чудно. Как вижда бягство и евентуален живот с Бехлюл? От какво? С какво?...На този въпрос, обаче отговор филма не ни дава.

# 94
Направо някой път се учудвам като чета , какви са тези тълкувания за един филм? Не става ли ясно че филма е творчество и там сценариста можа да манипулира ситуациите  както си иска... икакво чудно има...това е само филм Wink

# 95
Вярно е че на Бехлюл парите не са изкарани а са получени като наследство а бихтер има ли и зкарани пари . тя даже и получени няма . двете с майкаи голи като пушки се настаниха в богатия дом раздават правосъдие наляво и надясно че са и недоволни

# 96
Доста сте поисписали в темата отностно парите дали ги обича Бихтер и би ли приела да живее единствено и само с Бехлюл без пукнат грош и двамата.... Joy Joyмного се посмях от сърце..та те и двамата и минутка не могат без паричките на Аднан,до момента и на двамата всичко им е поднесено на тепсия със всичко са задоволени и изведнъж хайде да бягат и да живеят заедно насаме...питам се аз на Карибите ли, в Америка ли или просто на улицата без пукнат грош в джоба...пък и както са работливи и двамата ..... пей сърце...любовта им ще свърши още на вторият ден от съвместният им живот,защото без парички и двамата не са свикнали...тя Бихтер едно кафе не може да направи..сега си я представям как запретва ръкави и мие чинии,готви,пере,глади и т.н. май нещо не ми се връзват нещата да се получат точно така.... newsm78 newsm78

# 97
Вярно е че на Бехлюл парите не са изкарани а са получени като наследство а бихтер има ли и зкарани пари . тя даже и получени няма . двете с майкаи голи като пушки се настаниха в богатия дом раздават правосъдие наляво и надясно че са и недоволни
newsm10 newsm10

# 98
За феновете на Бехлюл и Нихал

http://vbox7.com/groups/e0c728a48e61

# 99
 не мога да си представя  Бихтер помъкнала пазарска чанта / не със бутикови дрешки/ или препасала кухненка престилка да реже лук например ще и се разтече грима

# 100
 Прочетох в  края на предната тема един пост-на ema153-страхотен е   bouquet и подкрепям абсолютно всичко,написано там Peace.
  Колкото и да искаме да изкараме Бех по-стока от Бихтер, толкова повече се вижда,че са еднакви или поне много близки в доста отношения.Бех е безотговорен,слабохаректерен,нерешителен и страхлив-колкото и да казваме недостатъците на Бих,тези негови черти и качества не се променят.

не мога да си представя  Бихтер помъкнала пазарска чанта / не със бутикови дрешки/ или препасала кухненка престилка да реже лук например ще и се разтече грима
 Аз пък я виждам,дупе знае 2 и 200 е казал народа.

# 101
  • Бургас
Чаровница, не смятам, че някой тук пише за недостатъците на Бихтер, за да омаловажи тези на Бехлюл. Нито пък обратното.
Само като се замисля как тръгват кавгите за липсата на пари, които са разрушили не едно семейство. Как тръгват караниците в малкото апартаментче, което биха си позволили. Как ходят на работа, за да се издържат....И как си разпределят задълженията....Ех  по - скоро не ги виждам.

# 102
 Аз оставам с такова впечатление,защото само и единствено тя е дъвкана основно.Разбрах защо,но пак не ми се връзва подминаването на не по-малко "прекрасния" Бехлюл. Явно наистина изборът на актьор много предопределя и отношението към него.

# 103
 Хората са казали" когато бедноста почука на вратата  любовта излита през прозореца" Така чемного скоро ще се разлюбят .изобщо не ги виждам

# 104
 Хората са казали" когато бедноста почука на вратата  любовта излита през прозореца" Така че , много скоро ще се разлюбят .изобщо не ги виждам

Общи условия

Активация на акаунт