Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 55

• 40 545
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
Бехлюл не получили наследство?

# 76
 Бех и Нихал можеха да са щастливи,ако всичко беше започнало без тайни,лъжи и в резултат на изнудване.Не смятам,че връзка,стъпила на такава основа,може да е стабилна,още по-малко щастлива. Освен това Нихал не е избор на Бех,а стечение на обстоятелствата.Ако ги бяха оставили,което беше редно да направят всички,този брак рано или късно щеше да приключи с пълно фиаско. Бихтер трябваше да го зареже,да се разведе с Аднан и  да бъде с друг. Убедена съм,че тази новина дори и тя да е далеч от него,много бързо би изтрила твърде крехките като стебла ,чувства към Нихал.
 djoleva-повече от ясно съм написала,че са важни за нея  Peace

Peace
Ако липсваха тези подчертаните обстоятелства по-горе аз изобщо не вярвам, че Бехлюл изобщо някога щеше да забележи Нихал като жена, камо ли пък да пожелае да се ожени за нея.
biskit  Hug

# 77
  Кое е незначително-някъде да прочете,че парите не са важни за нея,какъв е проблема в случая? Как тя не най-виновна,най-меркантилна и най-всичко отрицателно,ами така -не е ,за някои не е. А това,за Бех предстои да бъде видяно,понеже и той не е алтруист,колкото и да не се вярва на някои.

# 78
Такъв лентяй като Бех не съм виждала. Все нещо му се случва, за да не отиде във фирмата, хем Аднан  го помоли да присъства на съвещанието  ooooh!

# 79
Никой не отрича това за парите-реално погледнато само Фирдевс ламти за пари очевадно, Бих и Бех не споменават думата пари, но си живуркат безоблачно благодарение на тях-кеф ти коли, джобни, тоалети-маркови, бижута, глезотии........  Sick Милият Аднан-колко кърлежи са го нападнали и смучат ли, смучат.......  ooooh! ooooh! Mr. Green

# 80
Да когато се кажат неща който компрометират Бихтер / макар че тя вече толкова се компрометира че повече няма накъде/ са незначителни. Бехлюл бил искал парите на чичо си да не би Бихтер да се е отказала от тях  ине само това ами и майка си остави да смуче от паричките

Според мен в момента Бихтер е безразлична към всичко с изключение на Бехлюл! Включително и към парите е безразлична. В началото дори се гневеше на майка си, че харчи неразумно парите на Аднан!

# 81
 Да бе безразлична е а купува пръстен за годеника на майка си . Защо не отряза Фирдевс защо не и каза че те двете нямат пари и че с парите на Аднан няма да се купува нищо. А те стояха в магазина и се чудеха какъв по скъп пръстен да вземат

# 82

Според мен в момента Бихтер е безразлична към всичко с изключение на Бехлюл! Включително и към парите е безразлична. В началото дори се гневеше на майка си, че харчи неразумно парите на Аднан!

Абе не иска, уж-защото не е усетила липсата им.Ако остане без грош сегашните и истерии ще ни се сторят детска песен........  Mr. Green В този сериал и парите се приемат за даденост!   Rolling Eyes

# 83
Такъв лентяй като Бех не съм виждала. Все нещо му се случва, за да не отиде във фирмата, хем Аднан  го помоли да присъства на съвещанието  ooooh!

И на мен това  ми направи впечатление Dream Team  Joy Joy Joy
А освен това и този пуст астролог да вземе с тези недомлъвки да им промени плануваната дата за сватба, без да се обоснове... Joy

# 84
Да бе безразлична е а купува пръстен за годеника на майка си . Защо не отряза Фирдевс защо не и каза че те двете нямат пари и че с парите на Аднан няма да се купува нищо. А те стояха в магазина и се чудеха какъв по скъп пръстен да вземат

От това, което аз видях й беше все тая.....тя просто присъстваше формално там, не и духом! Не се заяждам, наистина го мисля!

# 85
 Не смятам,че Бих е безразлична към парите,по-скоро е готова да ги зареже,ако Бех  предпочете нея.

# 86
# 87
Тя маже да е присъствала формално не споря но парите на Аднан присъстваха съвсем реално в картата с която плати Да беше готова да ги зареже още в началото е щипна някакви си 200000ама за Аднан какво е това - пък и нали трябва да храни племенника му

# 88

И на мен това  ми направи впечатление Dream Team  Joy Joy Joy
А освен това и този пуст астролог да вземе с тези недомлъвки да им промени плануваната дата за сватба, без да се обоснове... Joy

Абе , подготвят ни за края ми се струва.......  Rolling Eyes Tired

# 89
  • Once there was a Hushpuppy...
Момичета, не съм чела темите назад, само искам и аз да споделя, че сериала е прекрасен!
До сега не съм виждала толкова дабър актьорски подбор. Всички са много добри, играят перфектно, много ми въздействат. Всички са много красиви......и проста нямам думи. Това е да си професионалист в подбора на актьори.
Същото казвам и за дизайна, костюмите и въобще цялостната визия на сериала. Уникално добър!
Това за мен е сериал, за който мога да кажа - всичко е изпълнено перфектно на 100% Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт