Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 55

• 40 488
  • 733
  •   1
Отговори
# 300
С думите на Бехлюл "Излез от мен Бихтер" и изражението ,което имаше ми напомни на обсебен от демон човек ,който иска да се освободи от него.И хем иска  да се освободи ,хем го обича този демон, просто няма две мнения по въпроса според мен Бехлюл обича страстно Бихтер, който се опитва да каже друго греши ,по мое мнение!
 А Аднан наистина беше самотен в кухнята и тъжен ,там той винаги е имал верни и искрени приятели, към които не се е държал като работодател , те са били с него в най- трудните му моменти , сега и той няма на кого да се опре , ей така по човешки.
Аданан май започва да осъзнава че брака му с Бихтер му носи по-вече отрицателни отколкото положителни емоции и събития. Поне би трябвало да започне да го разбира.
А какво значи да си обсебен от демон,? не се заяждам просто не съм виждала такъв човек , освен по филмите ама ония са  от филми наужаса  Peace

# 301
 на мен пък друго ми направи впечатление на Нихал за пръв път и светна лампичката и то доста серозно при това

# 302
silvia_maria каза:"Излез от мен,Бихтер!" т.е. тя владее не само това в гащите му,а сърцето и душата му,всичко!Също така,това,че и каза,че му липсва означава,че още я обича.Толкова са красноречиви и прости нещата,как може да не ги виждаш.А отношението му към Нихал просто не искам да го коментирам.Ако много я обичаше,така ли би се държал с нея?

# 303
Тя защото много знае затова не помогна на детето си , видяхме какво и отредиха сценаристите и на нея, точно защото много знае Rolling Eyes
Ако обичаш мила Силвия-Мария не отговаряй на моите постове нито ме цитирай и аз ще правя същото ,. От сега благодаря  Peace
[/quote]

Фердефс я сполетя катастрофата/Бихтер/.Знаем ,че от катастрофите в живота не можеш да избягаш.
Фердефс направи всичко възможно и добро и лошо и не успя да спаси Бихтер от самата Бихтер

# 304
С думите на Бехлюл "Излез от мен Бихтер" и изражението ,което имаше ми напомни на обсебен от демон човек ,който иска да се освободи от него.И хем иска  да се освободи ,хем го обича този демон, просто няма две мнения по въпроса според мен Бехлюл обича страстно Бихтер, който се опитва да каже друго греши ,по мое мнение!
 А Аднан наистина беше самотен в кухнята и тъжен ,там той винаги е имал верни и искрени приятели, към които не се е държал като работодател , те са били с него в най- трудните му моменти , сега и той няма на кого да се опре , ей така по човешки.
Аданан май започва да осъзнава че брака му с Бихтер му носи по-вече отрицателни отколкото положителни емоции и събития. Поне би трябвало да започне да го разбира.
А какво значи да си обсебен от демон,? не се заяждам просто не съм виждала такъв човек , освен по филмите ама ония са  от филми наужаса  Peace
Точно като обсебен беше и съм съгласна с Юнона60 

# 305
С думите на Бехлюл "Излез от мен Бихтер" и изражението ,което имаше ми напомни на обсебен от демон човек ,който иска да се освободи от него.И хем иска  да се освободи ,хем го обича този демон, просто няма две мнения по въпроса според мен Бехлюл обича страстно Бихтер, който се опитва да каже друго греши ,по мое мнение!

bouquetМного хубав пост !  Peace Аднан наистина беше тъжна гледка !

IR65 ,  Hug ми ние тук все такива сме се събрали , нали виждаш ! Wink Даже ходих капки за очи да си сложа , че да не ми е замъглен погледа . Малко се зачудих къде ли са ми очите , ама се справих ! hahaha

# 306
Момичета, момичета...
чета ви от известно време и много се чудя, как можете да живеете в такава заблуда. Позволете ми да ви помогна:

silvia_maria има най-голям опит и познания за мъжете, анатомията и живота като цяло - факт
silvia_maria е толерантна и приема, че другите може да мислят различно от нея - факт
silvia_maria не натрапва мнението си на никой - факт
silvia_maria никога не си измисля, тя борави само с факти - факт
silvia_maria винаги е права - факт

Моля ви, вразумете се!
Ако има нужда, мога да ви помогна с още факти.
Даже мога и с по-едър шрифт да пиша, с одебелени букви, с различни цветове.
Единствено ви моля - вразумете се! Излезте от тази заблуда!

# 307
Аднан наистина беше много тъжен сега усети липсата на тези хора които позволи да си тръгнат за да угоди на жена си . Опита се с новото момиче но не е същото

# 308
silvia_maria каза:"Излез от мен,Бихтер!" hahaha тя владее не само това в гащите му,а сърцето и душата му,всичко!Също така,това,че и каза,че му липсва hahaha означава,че още я обича.Толкова са красноречиви и прости  Joy Joy Joyнещата,как може да не ги виждаш.А отношението му към Нихал просто не искам да го коментирам.Ако много я обичаше,така ли би се държал с нея?

Ако много я обичаше,така ли би се държал с нея?
За коя става дума Бихтер или Нихал?

Бехлюл се защитаваше пред Нихал ,защото бе виновен и се страхуваше да не я нарани
Я пак си помисли с коя от двете се държи добре и с коя зле .
Отговора е същия и на това коя обича.

Последна редакция: пт, 17 юни 2011, 22:53 от silvia_maria

# 309
 Бехлюл тази вечер потвърди приказката че нападението е най добрата защита

# 310
Всички са нещастни в този филм , накрая на филма всичко ще се нареди. Peace
Ако Бех и Бих си бяха тръгнали от там останалите в къщата щяха да продължат и може би щяха да са щастливи , както и самите Бих и Бех.( не казвам че заедно) Но с оставането си в къщата просто удължиха агонията и влошиха нещата Peace

# 311

Както каза Ивана - не се държи по- различно от Бихтер в такива случаи , нали ?
Но , аз мисля ,че той наистина беше объркан , може би е вярвал , че е погребал дълбоко в себе си чувствата си към Бихтер , а сега откри по безспорен начин , че никога не е преставал да я обича , че му липсва , че е в него ! Така се държа и с Елиф , когато скъса с нея.

# 312
Peace Да и аз всеки път това пиша за Бихтер ,тя прави същото когато е в опастност.

# 313
  • Pleven, Bulgaria
ivana27 спор няма че е така винаги атаката е била най-добрата защита,но все пак и това прави впечатление на хора които мислят,а не такива  заслепени като Аднан,но прави

# 314
не според мен все още не може да е конкуренция на бихтер Той го направи защото в действителност видя опасности доста се изпоти докато Бихтер го прави за да има на кого да си го изкара . каква опасност видя Бихтер в Бюлент например

Общи условия

Активация на акаунт