Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 55

• 40 452
  • 733
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Аз пък видях как един бърз секс в горичката оправи настроението  на иначе киселата Бихтер
ShockedКъде го видя този секс?
На Бихтер и оправи настроението това че разбра че Бех още я обича  Peace

Фердефс ще  каже за тези мисли -абдал,което май беше глупачка.
А Фердефс знае

Aptal  Peace
Но какво ли разбирам и аз от езици,освен в сготвено агрегатно състояние  Crazy Crazy

# 286
 leonoel ,  Hug така е  , мъчно ми е за Нихал , а за Бихтер отдавна ми е мъчно . Мъчно ми е и за Бехлюл - и него повече няма да го видим така щастлив ... В тези моменти , в които бяха така щастливи двамата , за последен път , аз си поплаках , може би защото знам какво следва , но това бяха едни от най- вълнуващите кадри за мен ! Peace

# 287
  • София
Слънчогледка Яваш ,  Hug това в гърдите ти , щом е въздух под налягане , сигурно ще е душата ти , ама знам ли вече и аз ! Joy Joy Joy А и , както виждаш - нищо не разбираш ти и от езици , не само от анатомия и физиология ! ooooh!
В първия момент те обърках с твоята адашка , ама тя беше Алтънкая ! Wink
  gospojata Hug  bouquet
Адашката Алтънкая ми е дружка по съдба и сериал  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Кой сериал гледате ? Да , тя каза , че там сте доста Слънчогледки , но с различини "фамилии "! Hug
Най-много слънчогледки сме в 'Незабравима'

# 288
Аз пък видях как един бърз секс в горичката оправи настроението  на иначе киселата Бихтер
На Бихтер и оправи настроението това че разбра че Бех още я обича  Peace

Фердефс ще  каже за тези мисли -"абдал",което май беше глупачка.
А Фердефс знае

Aptal  Peace
Но какво ли разбирам и аз от езици,освен в сготвено агрегатно състояние  Crazy Crazy

# 289
Слънчогледка Яваш ,  Hug сигурно всички сте сладурки като вас - как да е иначе с този слънчев ник ! Поздрави на Алтънкая ! Hug  bouquet
И хич не се напъвай , че само подменяш превода , пък после губим и смисъла . hahaha hahaha hahaha

# 290
Объркала съм се  Embarassed то оригиналният превод е " излез ми от гащите Бихтер" ама те от страм не са го превели така и може би преводача е мъж та е помислил че няма голяма разлика където " сърцето" там и " гащите" Sick

ТЯЛОТО - се подразбира физическото тяло
СЪРЦЕТО -се разбира душата

превода е "Излез от тялото ми" -не действай на хормоните ми

Ето на това аз викам свободна интерпретация!

Свободна интерпретация е да преведеш "Излез от тялото ми" ,като "излез от сърцето ми"
Защото сърцето и тялото са двете страни на любовта духовната и физическата
Някои подмениха превода и си скалъпиха своята версия

Той каза: Излез от мен! Ако за теб това е излез от тялото ми, за мен е излез от сърцето, ума и душата ми...., но това е друга тема
I
Именно!По подробно за последно,пък кой разбрал,разбрал. Joy Joy Joy
Бихтер   физически не може да влезе в него,виж обратното става, така че той няма как да я изгони от тялото си.
Следователно -"Излез от мен" ,иска да я изгони от нефизическото си тяло,демек душата, а тя къде е...

# 291
Госпожата, и аз си поплаках когато Бихтер му каза,че само него е изгубила и че вече е вън от живота му! Мъчно ми стана и после,когато толкова щастливо се гледаше в огледалото...,а като знам след 3 епизода още как ще изглежда..  Cry

Аз да питам малко за напред-на Катя мъжът ще набие Хилми в една следваща серия-защо?  newsm78

# 292
Споко мили дами,Бехлюл ще го дават доста често весел и усмихнат. Joy
Дано го видите ,защото покрай голямото реване за Бихтер може да са ви замъглени очите Joy Joy Joy

# 293

Аз да питам малко за напред-на Катя мъжът ще набие Хилми в една следваща серия-защо?  newsm78

Това пък не си го спомням изобщо ! newsm78 Ама , за каквото и когато и да го е набил - все е късно ! Wink

# 294
Объркала съм се  Embarassed то оригиналният превод е " излез ми от гащите Бихтер" ама те от страм не са го превели така и може би преводача е мъж та е помислил че няма голяма разлика където " сърцето" там и " гащите" Sick

ТЯЛОТО - се подразбира физическото тяло
СЪРЦЕТО -се разбира душата

превода е "Излез от тялото ми" -не действай на хормоните ми

Ето на това аз викам свободна интерпретация!

Свободна интерпретация е да преведеш "Излез от тялото ми" ,като "излез от сърцето ми"
Защото сърцето и тялото са двете страни на любовта духовната и физическата
Някои подмениха превода и си скалъпиха своята версия

Той каза: Излез от мен! Ако за теб това е излез от тялото ми, за мен е излез от сърцето, ума и душата ми...., но това е друга тема
I
Именно!По подробно за последно,пък кой разбрал,разбрал. Joy Joy Joy
Бихтер   физически не може да влезе в него,виж обратното става, така че той няма как да я изгони от тялото си.
Следователно -"Излез от мен" ,иска да я изгони от нефизическото си тяло,демек душата, а тя къде е...

С кое свое действие Бехлюл показа ,че Бихтер е най-важната жена в живота му за да си мислиш ,че е в сърцето му

Аз чух "Излез от тялото ми",но ще чакам записа за да се уверя

# 295
  • Pleven, Bulgaria
Здравейте момичета,отдавна не съм писала,но този месец Май ми беше доста натоварен.В последните 20ти серии преживя тотален разгром като личност но мисля че тя само си направи всичко нали като изключим това че не е изневерила сама от от тук нататък всички грешки са си изцяло нейни.djoleva докато гледах серията и аз се сетих за тези твърдения за Пейкер,мисля че е единствена която прави всичко заради другите.поне да се научат с Бех от фирдевс как да лъжат и да се измъкват от ситуациите а не да изпадат в истерия и да бият още повече на очи.Нихал в последно време доста порасна и поотвори очи за сметка на баща си,беше права като каза на Бех защо не казахте,че сте се срещнали така никой нищо няма да заподозре естествено изключаем Фирдевс.Не мога да разбера тази им сем. черта да си извиняват за неща които са направили и са с основание.Те се обвиняват за всичко пък тези виновните проявяват  наранено достойнство и гордост.Извинявам се да дългия пост но бях събрала доста впечатления и исках да ги споделя

# 296
Аз пък видях как един бърз секс в горичката оправи настроението  на иначе киселата Бихтер
На Бихтер и оправи настроението това че разбра че Бех още я обича  Peace

Фердефс ще  каже за тези мисли -"абдал",което май беше глупачка.
А Фердефс знае

Aptal  Peace
Но какво ли разбирам и аз от езици,освен в сготвено агрегатно състояние  Crazy Crazy
Тя защото много знае затова не помогна на детето си , видяхме какво и отредиха сценаристите и на нея, точно защото много знае Rolling Eyes
Ако обичаш мила Силвия-Мария не отговаряй на моите постове нито ме цитирай и аз ще правя същото ,. От сега благодаря  Peace

# 297
С думите на Бехлюл "Излез от мен Бихтер" и изражението ,което имаше ми напомни на обсебен от демон човек ,който иска да се освободи от него.И хем иска  да се освободи ,хем го обича този демон, просто няма две мнения по въпроса според мен Бехлюл обича страстно Бихтер, който се опитва да каже друго греши ,по мое мнение!
 А Аднан наистина беше самотен в кухнята и тъжен ,там той винаги е имал верни и искрени приятели, към които не се е държал като работодател , те са били с него в най- трудните му моменти , сега и той няма на кого да се опре , ей така по човешки.

# 298
Здравейте момичета,отдавна не съм писала,но този месец Май ми беше доста натоварен.В последните 20ти серии преживя тотален разгром като личност но мисля че тя само си направи всичко нали като изключим това че не е изневерила сама от от тук нататък всички грешки са си изцяло нейни.djoleva докато гледах серията и аз се сетих за тези твърдения за Пейкер,мисля че е единствена която прави всичко заради другите.поне да се научат с Бех от фирдевс как да лъжат и да се измъкват от ситуациите а не да изпадат в истерия и да бият още повече на очи.Нихал в последно време доста порасна и поотвори очи за сметка на баща си,беше права като каза на Бех защо не казахте,че сте се срещнали така никой нищо няма да заподозре естествено изключаем Фирдевс.Не мога да разбера тази им сем. черта да си извиняват за неща които са направили и са с основание.Те се обвиняват за всичко пък тези виновните проявяват  наранено достойнство и гордост.Извинявам се да дългия пост но бях събрала доста впечатления и исках да ги споделя
Това е най-сигурният начин да не те заподозрът, като се направиш на обиден, така хората си мислят че не са прави щом толкова си се засегнал Whistling

# 299
Здравейте дами, отдавна не съм писала но ви чета, когато мога! Hug
Но нали и аз  не разбирам нищо hahaha hahaha hahaha hahaha по добре да си малча! Mr. Green
Невероятна  игра и на двамата!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт