Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 55

• 40 483
  • 733
  •   1
Отговори
# 270
Немога да разбера, ама впрочем и в действителност е така , за някои които немогат да си отворят очите  Wink и се крият зад няколко заучени фрази и се повтарят толкова време , като изтъркана плоча, че зад скритите сълзи в банята на Бех се крие любовта му и че все още го вълнува не Нихал а Бихтер. Разумът доста често неможе да контролира "гащите"  Laughing

# 271
На Нихал от време на време й светва лампичката, но то е за кратко  Mr. Green

Peace Определено тази вечер се усети и даже реакцията на Бехлюл не можа да я убеди . Мъчно ми е за това дете !

# 272
Объркала съм се  Embarassed то оригиналният превод е " излез ми от гащите Бихтер" ама те от страм не са го превели така и може би преводача е мъж та е помислил че няма голяма разлика където " сърцето" там и " гащите" Sick

ТЯЛОТО - се подразбира физическото тяло
СЪРЦЕТО -се разбира душата

превода е "Излез от тялото ми" -не действай на хормоните ми

Ето на това аз викам свободна интерпретация!

Свободна интерпретация е да преведеш "Излез от тялото ми" ,като "излез от сърцето ми"
Защото сърцето и тялото са двете страни на любовта духовната и физическата
Някои подмениха превода и си скалъпиха своята версия

# 273
Загази ли сме и то сериозно!  ooooh! Аз не знам как толкова време гледаме и се самозалъгваме,че филма е за бех и бих?!   newsm78

А как не сме се сетили до сега да не вярваме на превода?!  newsm09

# 274
Слънчогледка Яваш ,  Hug това в гърдите ти , щом е въздух под налягане , сигурно ще е душата ти , ама знам ли вече и аз ! Joy Joy Joy А и , както виждаш - нищо не разбираш ти и от езици , не само от анатомия и физиология ! ooooh!
В първия момент те обърках с твоята адашка , ама тя беше Алтънкая ! Wink

# 275
Денимира, много е хубава Бихтер в подписа ти  Peace, за разлика от днешната серия, с тия стърчащи уши и негримирана - не ми хареса

# 276
Загази ли сме и то сериозно!  ooooh! Аз не знам как толкова време гледаме и се самозалъгваме,че филма е за бех и бих?!   newsm78

А как не сме се сетили до сега да не вярваме на превода?!  newsm09
Ами не е за Бих и Бех  Wink, ето примерно в деншната серия освен че превода беше неточен , но и реакцията на Бех се изтълкува неправилно,  може би той нарочно даде шанс на Бихтер за да може после от мъка да се самоубие и той да си живее щастливо с НИхал Grinning Дефакто от любов към Нихал беше готов да прави секс с Бихтер

# 277
Аз пък видях как едино  бързо  натискане в горичката оправи настроението  на иначе киселата Бихтер

Последна редакция: пт, 17 юни 2011, 22:09 от емилка

# 278

Аз пък видях как един бърз секс в горичката оправи настроението  на иначе киселата Бихтер
ShockedКъде го видя този секс?
На Бихтер и оправи настроението това че разбра че Бех още я обича  Peace

# 279
  • София
Слънчогледка Яваш ,  Hug това в гърдите ти , щом е въздух под налягане , сигурно ще е душата ти , ама знам ли вече и аз ! Joy Joy Joy А и , както виждаш - нищо не разбираш ти и от езици , не само от анатомия и физиология ! ooooh!
  gospojata Hug  bouquet
Адашката Алтънкая ми е дружка по съдба и сериал  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 280
Объркала съм се  Embarassed то оригиналният превод е " излез ми от гащите Бихтер" ама те от страм не са го превели така и може би преводача е мъж та е помислил че няма голяма разлика където " сърцето" там и " гащите" Sick

ТЯЛОТО - се подразбира физическото тяло
СЪРЦЕТО -се разбира душата

превода е "Излез от тялото ми" -не действай на хормоните ми

Ето на това аз викам свободна интерпретация!

Свободна интерпретация е да преведеш "Излез от тялото ми" ,като "излез от сърцето ми"
Защото сърцето и тялото са двете страни на любовта духовната и физическата
Някои подмениха превода и си скалъпиха своята версия

Той каза: Излез от мен! Ако за теб това е излез от тялото ми, за мен е излез от сърцето, ума и душата ми...., но това е друга тема

# 281
Аз пък видях как един бърз секс в горичката оправи настроението  на иначе киселата Бихтер

Е аз къде съм гледала тогава ? Кога точно правиха секс ?
Киселата Бихтер получи уверение в любов , нормално е да и се оправи настроението . Но защо на "щастливият " Бехлюл му се развали и защо "влюбеният"в Нихал  левент така жадно се нахвърли върху киселата Бихтер ?

# 282

Ами не е за Бих и Бех  Wink, ето примерно в деншната серия освен че превода беше неточен , но и реакцията на Бех се изтълкува неправилно,  може би той нарочно даде шанс на Бихтер за да може после от мъка да се самоубие и той да си живее щастливо с НИхал Grinning

ivana27, не може би, а със сигурност е така! Joy Joy Joy

Момичета, тази вечер сте повече от забавни! Аз лично от одеве се смея с глас! Joy
А иначе за епизода да кажа... Пейкер тази вечер ме изненада приятно, за разлика от съпруга си!
gospojata, теб ти стана жал за Нихал тази вечер, а на мен за Бихтер, защото май последен път я видяхме да грее от щастие и да изглежда обнадеждена (в банята през огледалото, след кроса в гората)
Бехлюл сте го разнищили от всякъде, няма какво да добавя!  Peace

# 283
ShockedКъде го видя този секс?
На Бихтер и оправи настроението това че разбра че Бех още я обича  Peace

Фердефс ще  каже за тези мисли -абдал,което май беше глупачка.
А Фердефс знае

# 284
  gospojata Hug  bouquet
Адашката Алтънкая ми е дружка по съдба и сериал  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Кой сериал гледате ? Да , тя каза , че там сте доста Слънчогледки , но с различини "фамилии "! Hug

Общи условия

Активация на акаунт